Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarusia jest juz u mnie!

Teraz solidne kapanko sie przyda, pelna micha i troche odpoczynku, bo wrazen dziewczynka miala sporo.

w samochodzie była grzeczna i nie sprawiala zadnych problemow.

• Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super zdjęcia - Czarka wyglada na psa dla dzieci, bo Twoja córka sie do niej przytula, a pies znosi to jakby nigdy nic innego z nim nie robiono!!! Daga - piękne dzięki za wzięcie Czarusi do siebie!!!

Posted

zobaczcie jaka ma smieszna pyte:evil_lol:

Ale modelki to z niej nie bedzie. nie lubi aparatu. ciagle gdzies zdazy uciec albo schowac jak sie przymierzam.
teraz spi po kapieli. kapac tez sie nie lubi:diabloti:

juz teraz mowie IDEALNY PIES DLA DZIECI!:loveu: Julka caly czas na niej uwieszona, az juz ja stopuje, bo Czarusie zameczy. A za Kuba to piszczala pod drzwiami jak wyszedl do szkoly.
jak szlam po zakupy, to tez bez problemu zostala sama w domu na ok pol godziny. wszystko cale i wycia tez nie bylo. do tej pory nie nabrudzila. cudo pies:loveu:

Posted

:multi::multi::multi:Jejku jak ja się cieszę:multi::multi::multi:
Czarusia wykapana i szczęśliwa:loveu:
Daga ma niesamowite dzieci(zresztż sama tez jest niesamowita:loveu:)-jej synek od razu wziął ode mnie Czarke i sam do domu prowadził:loveu:A córeczka cieszyła się,ze to bedzie jej pies bo sie jej słucha:loveu:
Nie moge uwierzyc,że to na prawde sie wydarzyło i ,że Czarusia w domku dupsko grzeje....:p

Posted

Ja to sie zaraz rozplacze ze szczescia. I takiego psa chceili uspic:-( :-(
Mam nadzieje ze Czarusia szybko znajdzie wspanialy domek , w tkorym bedzie szczesliwa.

Posted

Bylysmy na spacerze i u weta sie odpchlic i odrobaczyc. osłuchowo wszystgo gra:multi: na szczescie wet policzyl nam za same tabletki i plyn:multi: kochany nasz wet:loveu: w gabinecie lekko wystraszona, ale sie przyzwyczai do wszystkiego.
Kondycji to Czarusia niestety nie ma hihi:evil_lol:

zaraz Wam pokaze jak wyglada po spacerku:diabloti: