daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Czarusia jest juz u mnie! Teraz solidne kapanko sie przyda, pelna micha i troche odpoczynku, bo wrazen dziewczynka miala sporo. w samochodzie była grzeczna i nie sprawiala zadnych problemow. Quote
Iskra73 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Super, ciesze sie bardzo:):multi: :multi: Czarusia jest bardzo wesola i spontaniczna. Mam nadzieje ze sobie poradzisz z jej wykapaniem:diabloti: Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 oj nie takie stworzonka kapalam. uwierz mi:diabloti: czesto wygladam tak jakbym sama w rzeczach sie kapala:evil_lol: Quote
Iskra73 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wiem , wiem ... :) ja wygladam tak samo podczas kapieli moich pieskow::cool3: Quote
dariaopole Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 daga : cieszę się że Czarka już u Ciebie, wycałuj ją od cioteczki !!!!:loveu::loveu: Quote
dariaopole Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dziękujemy za fotki !!!! a jak czarka dogaduje się z twoimi pieskami ?? Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 calkowicie bezproblemowo! chce wstawic wiecej fotek ale imageshack szwankuje. Quote
dariaopole Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Może potem Ci się uda. Świetnie że Czarka taka ugodowa !!! Mizianki dla wszystkich gzrecznych psów Dagi !! Quote
agusiazet Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Super zdjęcia - Czarka wyglada na psa dla dzieci, bo Twoja córka sie do niej przytula, a pies znosi to jakby nigdy nic innego z nim nie robiono!!! Daga - piękne dzięki za wzięcie Czarusi do siebie!!! Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 zobaczcie jaka ma smieszna pyte:evil_lol: Ale modelki to z niej nie bedzie. nie lubi aparatu. ciagle gdzies zdazy uciec albo schowac jak sie przymierzam. teraz spi po kapieli. kapac tez sie nie lubi:diabloti: juz teraz mowie IDEALNY PIES DLA DZIECI!:loveu: Julka caly czas na niej uwieszona, az juz ja stopuje, bo Czarusie zameczy. A za Kuba to piszczala pod drzwiami jak wyszedl do szkoly. jak szlam po zakupy, to tez bez problemu zostala sama w domu na ok pol godziny. wszystko cale i wycia tez nie bylo. do tej pory nie nabrudzila. cudo pies:loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 :multi::multi::multi:Jejku jak ja się cieszę:multi::multi::multi: Czarusia wykapana i szczęśliwa:loveu: Daga ma niesamowite dzieci(zresztż sama tez jest niesamowita:loveu:)-jej synek od razu wziął ode mnie Czarke i sam do domu prowadził:loveu:A córeczka cieszyła się,ze to bedzie jej pies bo sie jej słucha:loveu: Nie moge uwierzyc,że to na prawde sie wydarzyło i ,że Czarusia w domku dupsko grzeje....:p Quote
Iskra73 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja to sie zaraz rozplacze ze szczescia. I takiego psa chceili uspic:-( :-( Mam nadzieje ze Czarusia szybko znajdzie wspanialy domek , w tkorym bedzie szczesliwa. Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Bylysmy na spacerze i u weta sie odpchlic i odrobaczyc. osłuchowo wszystgo gra:multi: na szczescie wet policzyl nam za same tabletki i plyn:multi: kochany nasz wet:loveu: w gabinecie lekko wystraszona, ale sie przyzwyczai do wszystkiego. Kondycji to Czarusia niestety nie ma hihi:evil_lol: zaraz Wam pokaze jak wyglada po spacerku:diabloti: Quote
daga_27 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 nie pokaze bo znowu ten imagenshack nie dziala:mad: w uszach byla kopalnia, ktora mozna by bylo z 10 psow obdarowac:roll: Quote
Recommended Posts