Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pomijam zboże w purinie dog chow tez jest na pierwszym miejscu-ale-moja sucz ogólnie nie grymasi przy żarciu zjada wszystko co zjadliwe(doslownie nawet cebulę czy ogórki)tę karme jadła tak jakby kuła w zęby,wywiozłam do wujostwa-oni maja psy wsuwajace nawet najgorszy badziew

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytaj jeszcze raz co napisała Uranoe. Te 30% to są zmielone dzioby, pióra, pazury i inne odpady produkcyjne drobiu. Mięsa jest zaledwie 5%. To taki chwyt reklamowy.

• 3 weeks later...
Posted

My kupiliśmy Butcher's, ale w puszce, mokre, bo też akurat skończył nam się worek normalnej karmy. Okropny fetor, pies niby jedł bez grymaszenia (straszny łakomczuch), ale zdecydowanie więcej kup i brzydsze, do tego pierwszy raz od dawna na każdym spacerze jadł perz.. Stanowczo nie polecam.

• 2 weeks later...
Posted

Ja przygotowuje sam jedzenie dla psa, ale pamietając ze smakował Butcher's - mała puszka , pomyślałam ze kupie duzą. Dziczyzna z wołowiną - a sos całkiem płynny. Czy to tak zawsze ? Jeszcze Putek wypił sos- a resztę zostawiła na razie i wrócił do dwudniowej kosci. A nic dzis nie jadł. Ten całkowicie rzadki sos to normalne czy jakaś feralna puszka ? Moze ktos wie?

Ech, do tej pory moje psy tak jędzą mokre karmy, ze więcej niz mała puszka od czasu do czasu to wyrzucanie pieniedzy, choć jeszcze nie wiem może się skusi :)

• 4 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Szczerze odradzam tą firmę :angryy: Młody nie chciał tknąć, jak zaczął jeść dostał biegunki, wymiotów, przez tydzień musiał dostawać po dwa zastrzyki.. Niepotrzebnie wyrzucone pieniądze w błoto.. :mad:

Posted

Piszesz o suchej czy mokrej.mokra puszkowa to niezla karma,jak sa promocje w zklepach to sie obkupuje.moje psy ja uwielbiaja.jesli chodzi o sucha to wiadomo od dawna ze kolorowe granulki to sam syf.a taki jest niestety suchy butchers.

• 10 months later...
Posted

To fakt. Butcher's jest sztucznie barwiony, ale zawiera więcej mięsa niż Pedigree, składowo porównałabym do Puriny Dog Chow + te sztuczne barwniki (na jaką cholerę?!). Niestety moja sytuacja finansowa nie pozwala mi na kupowanie karmy droższej niż 5zł/kg, więc już trzeci worek idzie Butcher's. Pies się trzyma nieźle, chociaż ja z utęsknieniem czekam na powrót do Brita/Ariona/czegokolwiek innego.