Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzielec juz w domku.:multi:Ja dopiero wrocilam,a Jola i dziewczyny w drodze do domu:shake:.Pewnie za godzine dojada.
Chcialam podziekowac Karoli za to,ze poswiecila swoj czas i z nami pojechala swoim samochodem to odpadla benzyna.Ona ma wielkie serce do zwierzakow i bardzo pomaga Joli.Na dogo nie bywa.
Wiec tak;Rudzielec pojechal na Slask,dokladnie do Szczekocin.Nowa Pani jest jest super, domek bardzo prozwierzecy.Wszystkie zwierzaki przygarniete.Oprocz Rudzika sa;3 psy Pusia ze schronu w Gliwicach-slepa,Cypek zabrany z worka od rakarza,a zima przygarniety z hoteliku z Krakowa Niuniek.
I jeszcze 11 kotow tez znajdy.Cuuuuuuuuuuuuuudne.Caly zwierzyniec wykastrowany i zadbany na maxa.
Pani na domek i piekny zadbany ogrod.
Rudzika zwierzaki zaakceptowaly a on poczul sie jak u siebie,nawet warczal:lol:.Obszedl caly domek i ogrod i znaczyl teren(pewnie zeby sie nie zgubic):lol:.Mimo swojej slepoty bardzo dobrze sobie radzi.To slodziak, taki przytulak.
Z czystym sumieniem i bez cienia watpliwosci mozna go bylo zostawic.
Bardzo dziekuje p.Ani ze dala biedakowi taki domek.:loveu:Badz szczesliwy piesku.
Mam jeszcze zdjecia,jak wstane to wysle do brica-moze wstawi:eviltong:

Posted

To zaglądam i się odzywam, żeby nie było Ci przykro:-)
Domek wspaniały, też bym tak chciała mieć, domek z ogródkiem i tyle zwierzaków pokrzywdzonych przez los.

Posted

Awit napisał(a):
To zaglądam i się odzywam, żeby nie było Ci przykro:-)
Domek wspaniały, też bym tak chciała mieć, domek z ogródkiem i tyle zwierzaków pokrzywdzonych przez los.

Zajrzyj jeszcze bric wstawi zdjecia,mam nadzieje,bo wyslalam

Posted

UlaFeta napisał(a):
Tyle napisalam "po nocy",a nikt nie zajrzal:mad::diabloti:
Slyszalam,ze bric sie nudzi,to dalam Jej robote:eviltong:wyslalam zdjecia

Haha, wcale że się nie nudzi! Wykorzystała czas na ogłoszenia dzisiaj. A potem burza net zabrała :diabloti:

Zaraz wrzucę foty ;)

Posted

Bardzo sie ciesze :multi:
Rudek to wspaniały psiak i sie mu należy. Mimo swojego smutnego losu to taki pogodny psiak. W takich sytuacjach, kiedy to słysze o tak fajnym domu dla niewidomego psiaka wraca mi wiara, że jeszcze są dobrzy ludzie na tym świecie.
Super.

Posted

Bardzo sie ciesze,ze zajrzalyscie:evil_lol:
Jak bric napisala, na zdjeciach sa kumple Rudzielca.
Ten czarny w okularach to Cypus,a ten drugi to Pusia-pies:lol:.
.Zdjec Niunka nie mam,bo caly czas siedzial pod biurkiem.:shake:Byl znaleziony w lesie (tej zimy) mial zwiazane lapy:angryy:i jeszcze nie do konca zaufal ludziom.P.Ania mowila,ze powoli sie rozkreca.To taki wielkopies podobny do naszego Rudego.

Posted

[quote name='UlaFeta']Bardzo sie ciesze,ze zajrzalyscie:evil_lol:
Jak bric napisala, na zdjeciach sa kumple Rudzielca.
Ten czarny w okularach to Cypus,a ten drugi to Pusia-pies:lol:.
.Zdjec Niunka nie mam,bo caly czas siedzial pod biurkiem.:shake:Byl znaleziony w lesie (tej zimy) mial zwiazane lapy:angryy:i jeszcze nie do konca zaufal ludziom.P.Ania mowila,ze powoli sie rozkreca.To taki wielkopies podobny do naszego Rudego.[/QUOTE]

Ja nadal nie potrafię zrozumieć co ludźmi kieruje bo nie uwierzę że wszyscy to psychopaci.
I ciesze się że Rudek ma dom :))

Posted

[quote name='Annaa4']Ja nadal nie potrafię zrozumieć co ludźmi kieruje bo nie uwierzę że wszyscy to psychopaci.
I ciesze się że Rudek ma dom :))[/QUOTE]

Nie wszyscy:lol:a My:lol:

Posted

[quote name='UlaFeta']Nie wszyscy:lol:a My:lol:[/QUOTE]
No tak, ja jak kota wykastrowałam, to usłyszałam też głosy od co poniektórych, że jestem okrutna i jak ja mu to mogłam zrobić :diabloti: Psychopatka haha. Nic a nic do niektórych nie trafiają argumenty.

• 1 month later...
Posted (edited)

Dotarły wieści i fotki od Rudzisława :multi::multi: bardzo dziękujemy :lol:

cytuję wieści:
" w załączniku przesyłam najnowsze zdjęcia Rudka - uprzedzam, są niesamowite!!!

ps. kot obok to Pawełek, który bardzo lubi psy, łasi się do nich, podchodzi i łup psa głową, kładzie się obok, a Rudek był wtedy w dużym szoku, ale był zadowolony i merdał ogonem :) a potem poszedł spać. "

i super fotki :loveu:

Edited by paros