sambo_os1 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Nie mam jak pomóc,przynajmniej podniosę Rudzielka. Quote
basiunia131 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Co u Rudka? Gdzie przebywa? Dwa tygodnie dawno minęły, czy trafił do schronu :-( ? Quote
Annaa4 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Przepraszam za brak informacji, psiak nadal przebywa w lecznicy. To jest tak puki będzie go można trzymać to tam zostanie. Quote
Annaa4 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Kamila Proc']zal mi psiaczka[/QUOTE] Mi też ale lepiej tak. Tym bardziej ze ma dobrą opiekę :) Quote
Gosiapk Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Kto zrobi FB dla psiaka? czy ma ogłoszenia? plakaty? Quote
Annaa4 Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Gosiapk napisał(a):Kto zrobi FB dla psiaka? czy ma ogłoszenia? plakaty? Nie ma ogłoszeń ani plakatów. Quote
paula82 Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Sytuacja gardłowa!!! P. Jola cały czas szukała dla niego miejsca w DT, niestety nie znalazła. Dzisiaj (termin oststeczny) miał, razem z innymi psami zostac wywieziony do schronu. P. Jola dzwoniła, prosiła i Rudy nie pojedzie, ale z lecznicy ma zniknąc! Tylko gdzie? P. Jola ma go odebrac. Rudy na CITO szuka DT, nie wiemy jak sie bdzie zachowywał z innymi psami. Pies niewidomy potrzebuje troche innych warunków. Inne psy mogą go próboawac atakowac, on sam pewnie bdzie zagubiony, zdezorientowany. Najlepszy byłby dla niego domowy DT. Quote
Annaa4 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Ja też hopsnę, jak tam co się z Rudym stało ? Quote
paros Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 UlaFeta napisał(a):Trzymajcie:thumbs:mocno:lol: to super mocno trzymam :thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
UlaFeta Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 paros napisał(a):to super mocno trzymam :thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: To jeszce potrwa,bo najpierw trzeba sprawdzic domek.Tam jest sunia i jak sie dogadaja to psina zostanie.:lol: Quote
UlaFeta Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Gosiapk napisał(a):Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Jedziemy w sobote:lol:,mam nadzieje,ze nic zlego nie wypadnie:shake: Quote
Gosiapk Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 UlaFeta napisał(a):Jedziemy w sobote:lol:,mam nadzieje,ze nic zlego nie wypadnie:shake: Jedziecie do DS? Quote
UlaFeta Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Gosiapk napisał(a):Jedziecie do DS? Yes:lol::lol::lol: Quote
paula82 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Wczoraj poznałam Rudka, to malutki psiak (wielkości mojej Rudzi do 10kg), a jak on pieknie cieszy sie życiem. W samochodzie jechał najpierw z Gabcią (starszą ON-ką), później jechał do dr. Garncarza razem z Rudzią i do obu pań miał bardzo dobre podejście, cieszy sie, obwącha, ale i nie zaczepia nachalnie, jest bardzo grzeczny, ładnie jeździ samochodem. Mam nadzieje, że sunie pani, która chce go na DS go zaakceptują. Niestety jeśli chodzi o jego wzrok nie da sie nic zrobic. Ma posklejane siatkówki, czy jakoś tak (?) Prawdopodobnie był to jakiś uraz mechaniczny, ale bardzo dawno i gdyby ktoś od razu coś z tym robił pies miałby szanse, ale teraz nie widzi i już nigdy nie bedzie. :( Quote
Recommended Posts