Annaa4 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) Imię:Rudek Wiek: ok 5 lat płeć: samiec rasa: kundel Miasto: okolice Warszawy kastracja: brak informacji szczepienia: brak informacji Kontakt w sprawie adopcji: Jolanta Boczkowska Tel. 501 980 665 przytulisko.jb@tlen.pl Opis Niewidomy Rudek porzucony nie ma gdzie pójść. Wyniszczony, bezdomny, ślepy. Rudek nie jest stary (prawdopodobnie ma około 5lat), ale na starego wygląda.. Życie nie było i nie jest dla niego łaskawe. Od urodzenia traktowany był jak piąte koło u wozu. Brzydka sierść świadczy o złym żywieniu, wytarte, pokruszone zęby, o wielokrotnych próbach zerwania się z uwięzi, lękliwość o biciu, a ślepota… Lepiej nie wiedzieć. Na koniec, przywiązano go do drzwi kliniki weterynaryjnej.. ironio losu. Rudek najprawdopodobniej pierwszy raz w życiu trafił do weterynarza, w chwili, gdy stał się bezdomnym… Czy zostanie nim na zawsze? Czy trafi do schroniska? To zależy tylko od tego czy szybko znajdzie się ktoś wrażliwy na krzywdę, ktoś zdolny pokochać niezbyt ładnego, ale przemiłego, grzecznego psiaka, który błagalnie woła o ratunek.. Rudkowi zostało niespełna 2 tygodnie, bo tyle spędzi w lecznicy weterynaryjnej, ale co potem.. Nie ma dokąd pójść. Jaki los czeka na niewidomego, niewielkiego psa w schronisku? …tego też lepiej nie wiedzieć… Jeśli możesz adoptować tego przyjacielskiego psiaka, zadzwoń! Uratuj go. Bez Ciebie nie ma szans. Edited July 1, 2012 by Annaa4 Quote
Annaa4 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 (edited) 01.04.2012 Szukamy też dla niego miejsca (DT, DS), psiak obecnie jest w lecznicy. P. Jola nie ma miejsca aby zabrać go do siebie. Edited April 1, 2012 by Annaa4 Quote
paros Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Kamila Proc napisał(a):biedny Rudzio... właściwie to już ma mniej niż 2 tygodnie :-( potrzebny pilnie chociaż tymczas :modla::modla::modla::modla: Quote
Annaa4 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Zapraszam na bazarek dla Suni i szczeniaków oraz suni Husky na spłatę długów. http://www.dogomania.pl/forum/threads/225461-Ubrania%28Mexx-Kaphal-H-M%29-kosmetyki-i-wiele-innych-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-do-08-04 Quote
atena21 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Wrzuciłam go na Tablicę.pl. i wyróżniłam ogłoszenia na 7 dni. Quote
atena21 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Rudek jest dwa razy na Tablicy.pl ! Oby Go ktoś wypatrzył. Quote
Annaa4 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 basiunia131 napisał(a):Do góry Rudku, może ktoś Cię wypatrzy! atena21 napisał(a):Wrzuciłam go na Tablicę.pl. i wyróżniłam ogłoszenia na 7 dni. yucca napisał(a):Zaglądam do bidulka :( bardzo dziękuje za obecność, jemu pilnie potrzebny jest dom , p. Jola nie ma już miejsca na psiaki a też nie może sobie pozwolić na DT płatne :-/ Quote
Annaa4 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Witam. Dziękuje za pamięć jutro zadzwonię do p. Joli i się wypytam co się dzieje- przepraszam net mi wolno chodzi i zalogowanie się na dogo to cud :-/ Quote
Annaa4 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Nie dodzwoniłam się dzisiaj do p. Joli będę próbować jutro, po prostu jak będę wiedziała co i jak to dam znać :) Quote
Annaa4 Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Kamila Proc napisał(a):jak wiesci? Witam. Nie mam szczęścia z telefonem do p. Joli - nie mogę się dodzwonić :) najpóźniej do soboty będą wieści bo do przytuliska jedzie UlaFeta to jak ja się nie dodzwonię to poproszę o informację :) Quote
UlaFeta Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Rudek nadal w lecznicy. Pomyslow brak:shake: U Joli nie da rady wcisnac zadnego psiny. Przepelnienie okrutne,adopcji zero.:-( Quote
Annaa4 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 UlaFeta napisał(a):Rudek nadal w lecznicy. Pomyslow brak:shake: U Joli nie da rady wcisnac zadnego psiny. Przepelnienie okrutne,adopcji zero.:-( Dziękuje za informację:) Quote
paros Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 podnoszę Rudka - pilnie potrzebny dach nad głową :modla::modla: Quote
Recommended Posts