Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Imię:Rudek
rasa:
kundel
Miasto: okolice Warszawy
kastracja:
brak informacji
szczepienia: brak informacji
Kontakt w sprawie adopcji: Jolanta Boczkowska
Tel. 501 980 665
przytulisko.jb@tlen.pl
Opis
Niewidomy Rudek porzucony nie ma gdzie pójść.
Wyniszczony, bezdomny, ślepy. Rudek nie jest stary (prawdopodobnie ma około 5lat), ale na starego wygląda.. Życie nie było i nie jest dla niego łaskawe. Od urodzenia traktowany był jak piąte koło u wozu. Brzydka sierść świadczy o złym żywieniu, wytarte, pokruszone zęby, o wielokrotnych próbach zerwania się z uwięzi, lękliwość o biciu, a ślepota… Lepiej nie wiedzieć.
Na koniec, przywiązano go do drzwi kliniki weterynaryjnej.. ironio losu. Rudek najprawdopodobniej pierwszy raz w życiu trafił do weterynarza, w chwili, gdy stał się bezdomnym… Czy zostanie nim na zawsze? Czy trafi do schroniska? To zależy tylko od tego czy szybko znajdzie się ktoś wrażliwy na krzywdę, ktoś zdolny pokochać niezbyt ładnego, ale przemiłego, grzecznego psiaka, który błagalnie woła o ratunek..
Rudkowi zostało niespełna 2 tygodnie, bo tyle spędzi w lecznicy weterynaryjnej, ale co potem.. Nie ma dokąd pójść. Jaki los czeka na niewidomego, niewielkiego psa w schronisku?
…tego też lepiej nie wiedzieć…
Jeśli możesz adoptować tego przyjacielskiego psiaka, zadzwoń! Uratuj go. Bez Ciebie nie ma szans.

Edited by Annaa4
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

01.04.2012
Szukamy też dla niego miejsca (DT, DS), psiak obecnie jest w lecznicy. P. Jola nie ma miejsca aby zabrać go do siebie.

Edited by Annaa4
Posted

Kamila Proc napisał(a):
biedny Rudzio...

właściwie to już ma mniej niż 2 tygodnie :-(

potrzebny pilnie chociaż tymczas :modla::modla::modla::modla:

Posted

basiunia131 napisał(a):
Do góry Rudku, może ktoś Cię wypatrzy!

atena21 napisał(a):
Wrzuciłam go na Tablicę.pl. i wyróżniłam ogłoszenia na 7 dni.

yucca napisał(a):
Zaglądam do bidulka :(

bardzo dziękuje za obecność, jemu pilnie potrzebny jest dom , p. Jola nie ma już miejsca na psiaki a też nie może sobie pozwolić na DT płatne :-/

• 2 weeks later...
Posted

Witam.
Dziękuje za pamięć jutro zadzwonię do p. Joli i się wypytam co się dzieje- przepraszam net mi wolno chodzi i zalogowanie się na dogo to cud :-/

Posted

Kamila Proc napisał(a):
jak wiesci?

Witam.
Nie mam szczęścia z telefonem do p. Joli - nie mogę się dodzwonić :) najpóźniej do soboty będą wieści bo do przytuliska jedzie UlaFeta to jak ja się nie dodzwonię to poproszę o informację :)

Posted

UlaFeta napisał(a):
Rudek nadal w lecznicy.
Pomyslow brak:shake:
U Joli nie da rady wcisnac zadnego psiny.
Przepelnienie okrutne,adopcji zero.:-(

Dziękuje za informację:)