kinga Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Lejla została zachipowana w schronisku, natomiast - prawie na 100% - chipy te nie są rejestrowane w zadnej bazie. Jak miło widzieć ją w normalnych warunkach ;-) Quote
Czekunia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Kinga, masz rację - wczoraj sprawdzałam chipa, nie jest nigdzie zarejestrowany... Zastanawiam się w takim razie, jaki ma sens takie chipowanie...? Z milszych rzeczy:) : Lejla pięknie sama zostaje w domu, psiska zostały dzisiaj razem (wstępnie chcieliśmy zamknąć je w osobnych pokojach, ale ryzyk-fizyk) i było sielankowo:) spały razem. Wynik biopsji: stan zapalny ślinianki! JUPI! Dostałyśmy antybiotyk, który będziemy teraz sumiennie brać. Paszport założony, Lejla śpi jak zabita... Ja z Sajanem idę na spacer, a jej dam dzisiaj spokój, niech wypoczywa. Po powrocie może jeszcze coś wyskrobię:) Quote
makik Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ależ cudna dziewczyna. szczęściara a para z nich (na kanapie i nad wodą) jak z obrazka :) będziemy zaglądać i szczęścia Księżniczce życzymy Quote
Ati Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 a ja dziewczyne jade odwiedzic w piatek:)to sie poprzypatruje tej damulce na zywca Quote
Czekunia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Aniu, widzę dyskusję na legawcach - odpisz dziewczynom, że chipa ma, ale nigdzie nie zaarejestrowanego i umieszczonego z lewej strony szyi. Tatuażu, tak jak już pisałam, też nie posiada, ani w uszach, ani w pachwinie. Pisałam, że Lejla zostanie w domu, a na spacer wybiorę się tylko z Sajanem? Noo, takie byly moje zamiary, ale Lejla postanowiła inaczej:), nie dała nam wyjść i musiałam ją też zabrać;) Jej wielką miłością są kaczki, gołębie i inne latające obiekty. Byliśmy dzisiaj w parku, żeby sprawdzić jej zachowanie w bardziej uczęszczanych miejscach i jedyną rzeczą, która ją interesowała, były właśnie ptaszory:D. Pięknie każdego wystawiała, a Sajan stał i patrzył na nią jak na wariatkę, taki z niego pies myśliwski:evil_lol:. W mieście zachowuje się super, nie straszny jej ruch uliczny, ale w nowych miejscach jeszcze trochę jest onieśmielona - zajrzałam do moich rodziców i chwilę jej zajęło, żeby z przedpokoju wejść dalej. Quote
tanitka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ati, Czekuniu, ale Wam zazdroszczę ze na żywca ją macie:) a moze na 15-letnią fouskę byście się zamieniły ?? - żart głupi:oops: Quote
Czekunia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Tanitka, za żadne skarby jej nie wymienię:)! Ale zawsze możesz nas odwiedzić:D w Kaliszu zapewne jeszcze nie byłaś:) więc zapraszamy! Quote
Ati Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 A Tanitkowa Dt-owa Aga , zlapala na koncowke zywota Pana BUcka za nogi, ze sie w Tanitkowych rencach znalazla natomiast w odzewie na liczne sugestie rasy Leyli dla zalatwienia juz krzyzyka w tej sprawie napisalam z fotami prosbe do jedynej owerniakowej hodowli w Polsce juz chyba jedynej-a byly dwie o poogladanie dziewczynki ze wszystkich stron jako znawcy rasy moze sie wypowiedza Quote
tanitka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ja w Kaliszu nie byłam? Byłam tam dawno temu po wyżla oczywiście :), bardzo ładne miasto. Dzięki za zaproszenie :) Quote
Czekunia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Tanitko, w takim razie zwracam honor;), Oczywista oczywistość, że po wyżła, heh... Aniu, prawidłowo - daj znać, co odpiszą. Quote
margaret Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 ufff jak to dobrze ze zdrowa! no to teraz juz bedzie tylko lepiej nawet jeszcze sie dowiemy co z niej za rasowiec :) Quote
Ati Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 jedzie , jedzie widze , ze nawet tytul sie wrocil, do poprzedniego sprobuje poprawic Quote
tanitka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 pewnie już państwo sa w drodze po księzniczkę :) Quote
zula131 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 tanitka napisał(a):Halooo, co nic nie piszecie? Pewnie wszyscy czekamy na wieści :) Quote
Ati Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 pojechala, a Aska przezywa, pewnie pozniej napisze cos Quote
Recommended Posts