Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lejla została zachipowana w schronisku, natomiast - prawie na 100% - chipy te nie są rejestrowane w zadnej bazie.

Jak miło widzieć ją w normalnych warunkach ;-)

Posted

Kinga, masz rację - wczoraj sprawdzałam chipa, nie jest nigdzie zarejestrowany... Zastanawiam się w takim razie, jaki ma sens takie chipowanie...?

Z milszych rzeczy:) :
Lejla pięknie sama zostaje w domu, psiska zostały dzisiaj razem (wstępnie chcieliśmy zamknąć je w osobnych pokojach, ale ryzyk-fizyk) i było sielankowo:) spały razem.
Wynik biopsji: stan zapalny ślinianki! JUPI! Dostałyśmy antybiotyk, który będziemy teraz sumiennie brać. Paszport założony, Lejla śpi jak zabita...
Ja z Sajanem idę na spacer, a jej dam dzisiaj spokój, niech wypoczywa.

Po powrocie może jeszcze coś wyskrobię:)

Posted

ależ cudna dziewczyna. szczęściara a para z nich (na kanapie i nad wodą) jak z obrazka :) będziemy zaglądać i szczęścia Księżniczce życzymy

Posted

Aniu, widzę dyskusję na legawcach - odpisz dziewczynom, że chipa ma, ale nigdzie nie zaarejestrowanego i umieszczonego z lewej strony szyi. Tatuażu, tak jak już pisałam, też nie posiada, ani w uszach, ani w pachwinie.

Pisałam, że Lejla zostanie w domu, a na spacer wybiorę się tylko z Sajanem?
Noo, takie byly moje zamiary, ale Lejla postanowiła inaczej:), nie dała nam wyjść i musiałam ją też zabrać;)

Jej wielką miłością są kaczki, gołębie i inne latające obiekty. Byliśmy dzisiaj w parku, żeby sprawdzić jej zachowanie w bardziej uczęszczanych miejscach i jedyną rzeczą, która ją interesowała, były właśnie ptaszory:D.
Pięknie każdego wystawiała, a Sajan stał i patrzył na nią jak na wariatkę, taki z niego pies myśliwski:evil_lol:.
W mieście zachowuje się super, nie straszny jej ruch uliczny, ale w nowych miejscach jeszcze trochę jest onieśmielona - zajrzałam do moich rodziców i chwilę jej zajęło, żeby z przedpokoju wejść dalej.

Posted

A Tanitkowa Dt-owa Aga , zlapala na koncowke zywota Pana BUcka za nogi, ze sie w Tanitkowych rencach znalazla

natomiast w odzewie na liczne sugestie rasy Leyli
dla zalatwienia juz krzyzyka w tej sprawie
napisalam z fotami prosbe do jedynej owerniakowej hodowli w Polsce
juz chyba jedynej-a byly dwie
o poogladanie dziewczynki ze wszystkich stron
jako znawcy rasy moze sie wypowiedza

• 2 weeks later...