Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam kagańce fizjologiczne i bardzo polecam ;)
u mnie nietrafione rzeczy to smycze.. nie wiem, co mnie pokusiło, aby je kupić :shake:

A czemu Luna nie chce się bawić tym kongiem?

A np. DS nie uszyliby Ci szelek, norwegów, z odblaskami i dodatkowymi kółkami z boku? bo ja powoli też o takich myślę..
Kurcze za dużo rzeczy chcę, a za mało kasy mam... i potem muszę wybierać i zong. marzenia odkładam na dalszy plan :shake:

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Moje są właśnie z kółkami z boku ;) Właśnie od DS i odblaskowe ;) Więc, zapytaj Martę czy Ci uszyje :)[/QUOTE]

no właśnie miałam o Tobie wspomnieć, ze Tora ma takie szeleczki :loveu:

Posted

Wiem,Wiem:) ale a'la julki czy hurty z wyglądu bardziej mi się podobają:P Lun się nie bawi,bo jej nie dałam:P bo ma kilka takich zabawek,co rzuciłam jej parę razy i przestała się interesować, bo na coś innego miała manię i tylko zabrudziła..więc stwierdziłam,że wolę go sprzedać, niż mieć kolejną zabawkę,którą nie wiadomo,czy będzie się bawić do kolekcji :) Kalynka kupuj,jakiś rabacik dostaniesz, u mnie też w sumie używam niewielu smyczy,ukochana jest pleciona DS,będę polować na drugą,a razem pewnie ok.10mam, te zwykłe 'bez marki' oddam do schronu na wiosnę,a tą od Aleksandry i Pawstive może ktoś prędzej zakupi, parę zabawek też mam, które kupiłam, a potem stwierdziłam,że za dużo mają..

Posted

Alarm kleszcze! Właśnie wyciągnełam jednego z Lu... znowu mam dylemat...bo advantix sprawdzał się na Lu w tamtym roku...ale cena..zastanawiam się czy coś tańszego dałoby radę na długowłocha...który uwielbia się taplać..Vi mniej się czepiają..

Posted (edited)

Nie próbowałam, miałam Sabunol obrożę i krople (nawet nieźle działały),advantix.W tamtym roku wyciągnełam z niej kilka kleszczy.
Nie mogę znaleźć wątku ,który był o kleszczach na dogo..może ktoraś z Was go kojarzy?

Edited by aganela
Posted

Ja chciałam kupić obroże dla Towarzystwa... ale nie wiem czy to dobry pomysł :roll: na razie kupiłam kropelki. Coby na teraz zakropić. Ale co później to nie wiem. Kuszą te obroże wygodą, ale cena tych co ja chcę to ok.70zł.

Posted

Obroża u mnie sprawdzała się bardzo dobrze ale przy małym gnojku nie mogę kupić bo on ciągle ciąga Olka za wszystko co ma na szyi, więc muszę kroplić :roll: (i też pilnować bo mały debil wylizuje :evil_lol:)

Posted

Kaaasia napisał(a):
Obroża u mnie sprawdzała się bardzo dobrze ale przy małym gnojku nie mogę kupić bo on ciągle ciąga Olka za wszystko co ma na szyi, więc muszę kroplić :roll: (i też pilnować bo mały debil wylizuje :evil_lol:)

To jeszcze ''gorszy'' duet, psiny mają na razie obroże Sabunola i chyba działają oraz trzymają się szyi, ale na potem trzeba coś mocniejszego kupić. Raz już się cieszyła,że obrożę miesiąc chyba pies ma...nie targają się...a za 2 dni..rozwalona leży..bo piesy szalały..

• 6 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...