Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ten nasz kot to jest prześmieszny...ale też wymagający...mam jakieś zdj.z ogródka, jutro wstawię :)
Iza myślisz o tej Lunce bojuszce prawda? Nie chcę nic mówić,ale ja oprócz tego,że Viki przeskakuje, to nie żałuje,że ją przygarnełam, choć taki strachulec bo miałaby pewnie 1/1000 szansy na dom,a tak to i ona szczęśliwa, pychol śmieje,jeszcze mojaLunka ma towarzystwo,a ja też mam troszkę satysfakcję,że pomogłam,wyciągnełam rękę jako nieliczna z tłumu...jakbym miała warunki,pracę i swój dom to chciałbym przygarnąć jeszcze psa,żeby mieć tak ok.3 w tym 2 przygarnięte-starszy,wielki pies gdzie takich prawie nikt nie chce i młodszy i 1 wystawowego bo bardzo podoba mi się IPO.

Edited by aganela
Posted

to persik mix,tzn, pyszczek ma jak normalny kot,a reszta jak pers, nie wiem dokładnie,bo on jest u nas od roku i jest dorosły. Kasia ipo można też z niewystawowym,ale na razie mam tak dużo czasu i kasy,a jak będę na swoim to będę robić co chcieć;)

Posted

noo ja tez mam ten sam problem :(

psiaków wziąć nie mogę ze sobą.. buuuu....
ale pewnie znowu co tydzień będę w domu :lol:

mi też się ogólnie marzy małe stadko, które mam i nie chcę więcej psów niż 3... ale właśnie chciałabym mieć w przyszłości małego pieska aby go wystawiać..no, ale tez mały pies może być u nas tylko jeden, a wolałabym jakaś bidę przygarnąć coś w rodzaju Ciapka :loveu: O wystawieniu Gandzika nawet nie myślę...buuu... szkolenie IPO fajne jest :loveu: ale ja nie planuje szkolić moich psów.. ale z drugiej strony nie mówię, że nie...

Posted

Witam serdecznie, wkońcu wpadłam z rewizytą:lol:
Fajne te Twoje futerka i jak mają dobrze z Pańcią-Piekarzem:evil_lol:
Oczywiście będę wpadała, tylko więcej zdjęć poproszę!

Posted

[quote name='aganela']Hej Besti:)
Zdjęcia nowe będą wkrótce- bo właśnie doszły do nas juliusy:)[/QUOTE]

tylko wiesz... prosimy taki duzy zestaw tych zdjęć :evil_lol:

Posted

Vika by z takich chyba wyszła jakby się zaparła....w sumie to ten rozmiar mogę i jej założyć,ale Luna jest bardziej pewna...a Vika ze strachu ma odpały czasem..