Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaaasia']Fotki, fotki, fotki! :eviltong:

Zróbcie więcej tych ciastek i podeślijcie bo mi się nie chce piec :evil_lol:[/QUOTE]
Niestety kupiłam tylko 0,5kg wątroby...a łapek już nie było spóźniłam się:oops: trzeba było jechać rano o 8, a nie oglądać dogo:mad: za tydzień wyślę mamę po nie wcześniej ,może będą ..

Posted

[quote name='aganela']Niestety kupiłam tylko 0,5kg wątroby...a łapek już nie było spóźniłam się:oops: trzeba było jechać rano o 8, a nie oglądać dogo:mad: za tydzień wyślę mamę po nie wcześniej ,może będą ..

ja też piekłam z 0,5 wątroby..
łapki mama wczoraj kupiła, ale dam surowe, bo nie chce m się obierać tego :D

a w markecie nie macie takich rarytasów? ja ostatnio częściej spotykam w markecie kurze łapki niż w sklepie z drobiem..

Iza http://www.dogomania.pl/forum/threads/47771-Przepisy-na-psie-ciasteczka-%29 Iza wybieraj, przebieraj w przepisach :loveu::loveu:

Posted

U mnie dostać łapki to cud- trzeba z rana i jeszcze najlepiej dzień wcześniej powiedzieć że się przyjdzie :shake:

Ja też robiłam z 0,5kg wątroby ale wychodziło mi tego dużo i połowa pleśniała, więc się wkurzyłam i już jakiś czas nie robiłam :roll:

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja też robiłam z 0,5kg wątroby ale wychodziło mi tego dużo i połowa pleśniała, więc się wkurzyłam i już jakiś czas nie robiłam :roll:[/QUOTE]
u mnie wyszło dwie blachy od piekarnika...
i nie zdążyło spleśnieć :evil_lol::evil_lol:

Posted

U mnie wyszła cała blacha...ale dość cienkie...jak to było ciepłe po tej pół godzinie pieczenia to nawet kot i jamnik jadły! A one wybredne są! Potem je zostawiłam jeszcze w piekraniku na godzinę.....i teraz takie suche są chyba za bardzo... ja zamierzam im to w tydzień max.rozdać...żeby nie spleśniało....jak pierwszy raz dosały ciacha to je wzieły do pyska , wypluły i zaczeły od nowa prawidłowo gryźć:lol: bo pierwszy raz w życiu takie coś jadły:oops: Belluś ja robiłam ciastka właśnie z dogomanii te wątróbkowe z czosnkiem.

Posted

to są szele super ekstra,marzą mi się od daaawna,firma renomowana i pas odblaskowy,wiele osób je sobie chwali.....tylko nie wiem czy brać bo tu cena super atrakcyjna w miarę normalnie właśnie kosztują ok.160zł..a ja myślałam nad kolorem jasnoniebieskim dla Lunki-tak dziewczęco...ale tu w tym sklepie mają tylko czerwony..