Kaaasia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Fotki, fotki, fotki! :eviltong: Zróbcie więcej tych ciastek i podeślijcie bo mi się nie chce piec :evil_lol: Quote
aganela Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Kaaasia']Fotki, fotki, fotki! :eviltong: Zróbcie więcej tych ciastek i podeślijcie bo mi się nie chce piec :evil_lol:[/QUOTE] Niestety kupiłam tylko 0,5kg wątroby...a łapek już nie było spóźniłam się:oops: trzeba było jechać rano o 8, a nie oglądać dogo:mad: za tydzień wyślę mamę po nie wcześniej ,może będą .. Quote
Ptysiak Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 A ja bym zrobiła takie ciasteczka ale przyznaję bez bicia, że nie wiem jak... :( Quote
kalyna Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='aganela']Niestety kupiłam tylko 0,5kg wątroby...a łapek już nie było spóźniłam się:oops: trzeba było jechać rano o 8, a nie oglądać dogo:mad: za tydzień wyślę mamę po nie wcześniej ,może będą .. ja też piekłam z 0,5 wątroby.. łapki mama wczoraj kupiła, ale dam surowe, bo nie chce m się obierać tego :D a w markecie nie macie takich rarytasów? ja ostatnio częściej spotykam w markecie kurze łapki niż w sklepie z drobiem.. Iza http://www.dogomania.pl/forum/threads/47771-Przepisy-na-psie-ciasteczka-%29 Iza wybieraj, przebieraj w przepisach :loveu::loveu: Quote
Ptysiak Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='kalyna']Iza http://www.dogomania.pl/forum/threads/47771-Przepisy-na-psie-ciasteczka-) Iza wybieraj, przebieraj w przepisach :loveu::loveu: ooo dziękuje :loveu: Quote
Kaaasia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 U mnie dostać łapki to cud- trzeba z rana i jeszcze najlepiej dzień wcześniej powiedzieć że się przyjdzie :shake: Ja też robiłam z 0,5kg wątroby ale wychodziło mi tego dużo i połowa pleśniała, więc się wkurzyłam i już jakiś czas nie robiłam :roll: Quote
kalyna Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Kaaasia']Ja też robiłam z 0,5kg wątroby ale wychodziło mi tego dużo i połowa pleśniała, więc się wkurzyłam i już jakiś czas nie robiłam :roll:[/QUOTE] u mnie wyszło dwie blachy od piekarnika... i nie zdążyło spleśnieć :evil_lol::evil_lol: Quote
aganela Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 U mnie wyszła cała blacha...ale dość cienkie...jak to było ciepłe po tej pół godzinie pieczenia to nawet kot i jamnik jadły! A one wybredne są! Potem je zostawiłam jeszcze w piekraniku na godzinę.....i teraz takie suche są chyba za bardzo... ja zamierzam im to w tydzień max.rozdać...żeby nie spleśniało....jak pierwszy raz dosały ciacha to je wzieły do pyska , wypluły i zaczeły od nowa prawidłowo gryźć:lol: bo pierwszy raz w życiu takie coś jadły:oops: Belluś ja robiłam ciastka właśnie z dogomanii te wątróbkowe z czosnkiem. Quote
aganela Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Kusi mnie ta szybka promocja,brać czy nie brać? są tylko czerwone..a ja myślałam,że ładnie by pasował jasnoniebieski dla donki ? http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta..._gratis/320777 Quote
Leokadia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Oj widzę, że trzeba iść na odwyk, ale szelki bardzo ładne, ale czerwone jakby mi bardziej pasują:lol: Quote
aganela Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 to są szele super ekstra,marzą mi się od daaawna,firma renomowana i pas odblaskowy,wiele osób je sobie chwali.....tylko nie wiem czy brać bo tu cena super atrakcyjna w miarę normalnie właśnie kosztują ok.160zł..a ja myślałam nad kolorem jasnoniebieskim dla Lunki-tak dziewczęco...ale tu w tym sklepie mają tylko czerwony.. Quote
Leokadia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Tak dla ONka to ogólnie pasuja mi bardziej czerwone, ale tobie może sie inaczej widzieć;) Quote
aganela Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Jeszcze się zastanowię, ''prześpię z tym pomysłem'' do jutra:) Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Świetne te szelki :loveu: Miłej soboty :) Quote
aganela Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 nie mogłam przez nie spać! Bo jednak zamówiłam wczoraj w nocy! I teraz chodzę jak zombi i myślę sobie jak sobie ukrócić stanowczo ten zakupoholizm... Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 haha chyba z tego się nie da wyleczyć :evil_lol: Quote
aganela Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 [quote name='Milena9']Witam Świetne te twoje psy :)[/QUOTE] do świetnych to im jeszcze daleko..:oops: ale staram się ćwiczyć,korygować itd. Quote
Ptysiak Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Są świetne ;) Tylko Pańcia mało zdjęć im robi :mad::evil_lol: Quote
xyzxyz Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Miłej niedzieli :) I prosimy o fotki :D Quote
aganela Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Ale mam doła ,że jutro wracam na studia...a psy zostaną w domu z rodziną :( Quote
aganela Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 kilka starszych zdjęć... kicuś Quote
Recommended Posts