Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A kochana jest:) tylko chce ,żeby ją głaskać po brzuszku...i rozrabiaka....a muszę ją wyczesać bo przyczepiły jej się rzepy na ogonie i na portkach włosy zaczeły się filcować,ale mi ucieka bo to ją ciągnie...

• Replies 714
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też daję jedną tabletkę :)

no weź, nie rób jaj, żebyś po jednym zdjęciu wstawiała :mdleje:

ja na razie rozmyślam, nad obróżkami od Taks.. ale nadal nie wiem czy to dobry pomysł....

Posted

kalyna napisał(a):
ja też daję jedną tabletkę :)

no weź, nie rób jaj, żebyś po jednym zdjęciu wstawiała :mdleje:

ja na razie rozmyślam, nad obróżkami od Taks.. ale nadal nie wiem czy to dobry pomysł....

ja wezmę na próbę,a jak mi się spodoba,to kiedyś mogę kupić więcej,bo mniej więcej co pół roku jest bazarek,mnie przekonało to,że wszyscy je sobie chwalą,trzymają się dość długo jak na obroże z materiału i są niebanalne,a jak ma się sunie to czemu ich czasem nie wystroić?;)

Posted

:multi:Zdałam:) jakiego stresa miałam czekając na wyniki...bo jeszcze połowa osób nie zdała.....
niedługo będą zdj....zamówiłam dolfos arthrofos, rumen tabs ze żwaczem i tabletki z chlorofilem,bo Luna ma cieczkę....

Posted

noo ja właśnie też zabieram się za zakupy witaminowe... :roll:

a na cieczkę ja pryskałam Sonię sprayem.. chyba pomagało, bo Ciapek się gubił.. ale potem jak przyszły dni płodne, to była i tak masakra....
gdzieś go jeszcze chyba nawet mam....

Posted

Na razie psy bardzo nie podchodzą,tylko taki jeden mały czarny od sąsiada się raz spuścił i przeszedł przez dziurę...ale nie widziałam,żeby nic zaszło...boję się jak psy bardziej zapach poczują...a z kolei nie chcę jej cały czas w zamknięciu trzymać...jeszcze takie ładne słońce u mnie teraz:)

Posted

Kolejna porcja jeszcze zdjęć sprzed paru tygodni....
No to idziemy:

stój

niuchy oczywiście już..

coś tam jest znowu..

a tu mały foch..

Lunka coś wypatrzyła..

Czaty na myszkę

myszka zwiała...

Limit w poście jest 5 czy 10zdj?????

Posted

uu to następne będą już przepisowo....zastanawiam się nad sterylizacją teraz....bo na innym forum przeczytałam, że najlepsza jest sterylizacja po pierwszej lub drugiej cieczce/// no to jak Luna ma 7 mies. teraz,to drugą będzie miała w wieku ok.12-13 mies. to będzie dzieciak jeszcze;/ ja chciałam ją wysterylizować dopiero jak w pełni dorośnie czyli w wieku 2-3lat...

Posted

jeśli jesteś w stanie jej upilnować, a ona nie jest uciążliwa.. tzn. suczka nie przestaje jeść, nie jest humorzasta itp to się wstrzymaj ;)

u nas gdyby nie było takich akcji z Ciapkiem, widmo kolejnego samca i po doświadczeniu to pewnie grubo nadal zastanawiałabym się nad sterylką...

Sonia była ciachana w wieku 2,5 roku ;)