Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrycja widziałam w paru rodowodach ten przydomek musiałao wiec pojsc z tamtad kilka miotów ale teraz jest dłuuuugo cisza i nic na ten temat nie wiem jutro zadzwonie do oddziału w krosnie i pozniej do tej pani jezeli wogole maja jej aktualny adres badz telefon

Posted

Obawiam się, że ta hodowla może być już przeszłością( Brus ma już 6 lat), na necie znalazłam tylko w wynikacha wystawowych kilka psów z tym przydomkiem, na temat p. Joanny zero informacji. Ale żeby się upewnić, faktycznie trzeba zadzwonić do Krosna.

Posted

Napisałam prv do osoby, która założyła wątek. Może ona będzie w stanie coś więcej napisać o Brusie, z tego o zrozumiałm właściciele Brusa to jej znajomi.
hophopohophopohophop

Posted

Taki telefon znalazlam:
023 671-00-96 Joanna Księżuk, miejscowość Krasne.

Jeszcze poszperam za wlascicielem tatusia, on tak samo odpowiedzialny :roll:

[PS. Tatus-widmo, nic o nim nie ma :( ]

Posted

Dziękujemy ma-ja. Agata skąd w takim razie wzięło się nazwisko Książek? Czy właściciele nie potrafili podać poprawnego nazwiska i miejscowości?

P.S. ma-ja wprowadzę lekkiego offa- znasz Moziego z Krakowa?:)

Posted

Patrycja jeszcze raz dzwonmiłam i to moja wina bo zle spisałam pni hodowczyni nazywa sie Joanna Księżuk
a pan powiedział ze powodem oddania jest to ze beda mieszkac na 3 pietrze i Brus nie moze wchodzic tyle po schodach wnosze po tym ze moze miec jakies problemy ze stawami bo oni mowia ze jak chodzi to jest w porzadku ale raczej nie biega i wchodzenie 3 - 4 razy dziennie po schodach byłoby dla niego meczoce

Posted

Agata z tego co znalazłam w google to p. Księżuk jest lekarzem weterynarii. Mam nadzieję, że zawarli jakąś umowę 6 lat temu i są tam obowiązki hodowcy. Ale to wszytko teoria, musi się wypowiedzieć ktoś, kto zna sprawę od strony praktycznej.
W pierwszym poście jest napisane, że wyjeżdzają za granicę, później historia ze zmianą mieszkania, nie wiem:shake:

Posted

Full House napisał(a):
raczej chodzi o to ze oni oboje pracuja a wychodzenie z psem na spacerki jest meczace

Tez tak przypuszczam, jesli mysleliby o dobru psiaka to wzieliby go na te 3 pietro... do czasu znalezienia nowego domu, lepiej jak pies powoli bedzie wchodzil codziennie na wyzsze pietro niz siedzial w schronisku :roll:

A co do hodowcow, nie ma za bardzo co liczyc.. :-( różnie to bywa, ale najczęściej jest tak, że wogole nie chca pomoc.. ale warto, moze bedzie nalezec do tych dobrych? Tak jak Full House? ;)