Pat.rycja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Piękny,łagodny Brus pilnie szuka domu Quote
Full House Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 zaba14 napisał(a):Przydałaby się kastracja, ale pewnie obecny właściciel tego nie zrobi.... :roll: Mysle ze napewno tego nie zrobia(ale jak pies jest z rodowodem to jest to konieczne jezeli znajdzie mu sie odpowiedni dom - wiem ze to tylko zabieg ale trzeba narkoze robic a Brus ma juz 6 lat a to nie mało jak na bulka) Quote
Pat.rycja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Brus ma już allegro:p http://www.allegro.pl/show_item.php?item=168264663 Przy okazji, czy któraś z bardziej doświadczonych osób w kwestii ogłoszeń mogłaby sprawdzić jego treść? Chodzi nam zwłaszcza o wyrażenia typu: zastrzegam sobie zakończenie aukcji przed czasem, wybór właściciela etc. Quote
mumin_26 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 podbijamy Brusa chop do góry pieknie żył i należy mu sie dalej godny żywot Quote
asus Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Brusiu do góry!!! Może znajdzie sie ktoś kto przygarnie Cie na ostatnie lata życia i da Ci pełen miłosci domek Do góry mordeczko:) Quote
Pat.rycja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dom dla superprzyjaznego bullmastiffa superpilnie potrzebny:Dog_run: Quote
Full House Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Brus szuka domku i serducha tylko dla niego:multi: Quote
Pat.rycja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 a tak w ogóle to zapraszamy do ogólnego wątku o bullmastiffach na molosach http://www.forum.molosy.pl/forumdisplay.php?f=27 dużopraktycznuch wskazówek dla przyszłego właściciela Brusa:razz: Quote
Igusia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jest naprawde piekny:loveu: Nie rozumiem jak mozna sie go pozbyc z powodu przeprowadzki. W mieszkaniu chyba tez moze egzystowac? Quote
Pat.rycja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 trochę to dziwne właśnie... bullmastiff nie nadaje się do kojca, nie tylko ze względu na to, że ma krótką sierść, ale przede wszystkim ze względu na to, że ...nie szczeka:p Tak więc idelany pies do mieszkania w bloku:p Quote
Full House Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 niestety niektórzy twierdza inaczej:shake: Quote
Igusia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Pat.rycja']trochę to dziwne właśnie... bullmastiff nie nadaje się do kojca, nie tylko ze względu na to, że ma krótką sierść, ale przede wszystkim ze względu na to, że ...nie szczeka:p Tak więc idelany pies do mieszkania w bloku:p Ech ze ja nie moge go przygarnac...(tak po ciuchu to mi sie wlasnie molos jakis marzy i waham sie miedzy mastifem angielskima a bullmastifem ale narazie nie moge go miec) Mam nadzieje ze znajdzie dobry dom:razz: Quote
Igusia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Na molosach pytasz jak odroznic handlarzy od sensownych osob.Mow ze pies jest z rodowodem ale wykastrowany, to rozmnazacze odrazu zrezygnuja... Quote
Pat.rycja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Igusia']Ech ze ja nie moge go przygarnac...(tak po ciuchu to mi sie wlasnie molos jakis marzy i waham sie miedzy mastifem angielskima a bullmastifem ale narazie nie moge go miec) Mam nadzieje ze znajdzie dobry dom:razz: Na pewno go nie mozesz miec? :razz: :razz: :razz: Taka wielka klucha, ktora prawie w ogole nie szczeka i caly czas spi na kanapie- prawie jakby jej nie bylo:eviltong: Co do handlarzy, rozmnażaczi itp. faktycznie trzeba być superczujnym, bo jak umieszczałam ogloszenia Brusa w kilku portalach, to były tam ogłoszenia co najmniej 3 różnych pseudohodowli. Quote
Tengusia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jaki cudny psiak :loveu: ja powaznie mysle nad zaadotowaniem towarzystwa dla mojej amstaffki - Fazy (jest wysterylizowana :cool3: ) ale nie wiem czy taki misiak nie bedzie troszke zbyt duzy musze o tym podyskutowac z moim M. Hoooopamy po domek :laola: Quote
Pat.rycja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 eee tam duży:) To moja malutka Pysia- Misia z krakowskiego schroniska i 'potfur' Nikita-9 miesięcy. Różnica we wzroście i masie hmm dość duża, ale wszystko jest ok!( uwaga Nikita pomimo, że zjadła wszyskie drzewka i krzewy w ogrodzie - nie jest do adopcji:p ) Jeżeli byś miała (i pozostałe osoby również)jakieś pytania to najlepiej na molosach szukać Agaty z Full House, bo Brus był u niej w odiwedzinach, więc ona może o nim najwięcej opowiedzieć. Quote
nizka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Brus jest pięknym przedstawicielem swojej rasy Ponadto jest w takim wieku, w którym pies statecznieje i nie sprawia już kłopotów zachowaniem U bullmastiffa to normalne, że jest przyjazny dla ludzi, ale to, że Brus jest przyjazny również dla innych zwierząt to nie zawsze norma. I on jeszcze nie znalazł domu? Quote
nizka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Patrycja, gdzie on teraz jest? W starym domu? Quote
mumin_26 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Tengusia napisał(a):Jaki cudny psiak :loveu: ja powaznie mysle nad zaadotowaniem towarzystwa dla mojej amstaffki - Fazy (jest wysterylizowana :cool3: ) ale nie wiem czy taki misiak nie bedzie troszke zbyt duzy musze o tym podyskutowac z moim M. Hoooopamy po domek :laola: ten mały pluszak zbyt duży??/:p ale co Ty, on jest jedną wielka miłościa na czterech łapach:loveu: i na pewno świetnie się z Twoja suńka dogada;) dyskutuj dyskutuj tylko z pozytywnym skutkiem dla Brusa:multi: :lol: Quote
Edzina Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 "Jest to aukcja grzecznosciowa i wlasciciel zastrzega sobie prawo wyboru osoby licytujacej. Przed licytacja prosze o kontakt telefoniczny lub osobisty poniewaz zastrzegam sobie prawo do wycofania aukcji. Pies nie zostanie oddany przypadkowej osobie." Ten tekst tak naprawde nic nie znaczy w aukcji. Juz byly sprawy sadowe. Sprzedajacy MUSI sprzedac psa osobie, ktora zaoferuje najwiecej. Lepiej umiesccie zapis odnosnie umowy sprzedazy, w ktorej bedzie punkt o kastracji i inne, podobne jak w adopcyjnej. Ale to musi byc umowa, ktora podpada pod kodeks cywilny. Umow adopcyjnych tam nie ma. To moze byc zbycie wlasnosci, czy umowa sprzedazy. Quote
Annique Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Brus szuka domku! Na górę piesku! :multi: Quote
nizka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Maluch ma poważną propozycję. Trzymać kciuki! Quote
Pat.rycja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja bardzo trzymam kciuki i czekam na info:p Quote
Recommended Posts