Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zwrócił się do mnie niezinternetowany znajomy. Z powodu wyjazdu, musi znaleźć nowy dom dla 6-letniego bullmastifa o łagodnym charakterze. Ja mam 3 psi i 3 koci i nie dam rady. Pies jest w Warszawie, szczepiony i kochany. Podaję numer telefonu kom. 515 189 113.
Może ktoś ma kawałek miejsca w domu i sercu dla piesiaczka który musi zostać bez swojego Pana:multi:

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

te zdjecia które wstawiłam sa dzisiejsze własciciel z nim do mnie przyjechał pies jest piekny potrezba mu tylko troche serca.Pomozcie!!! w przeciwnym razie znajdzie sie niedługo w schronisku:shake:

Posted

tossaa napisał(a):
Piękny pies , serce pęka chyba właścicielowi,Aga aby znalazł dom !!!

Nie, włascicielowi serce nie peka, jest to zwyczajny dran, bo nigdzie nie wyjezdza, jedynie przeprowadza się do nowego mieszkania i nagle pies stal sie przeszkoda :angryy: :mad:

Posted

zaba14 napisał(a):
Nie, włascicielowi serce nie peka, jest to zwyczajny dran, bo nigdzie nie wyjezdza, jedynie przeprowadza się do nowego mieszkania i nagle pies stal sie przeszkoda :angryy: :mad:

dokładnie juz nie chciałam o tym pisac ale nic nie poradzimy musimy znalezdz dom dla psa:shake:

Posted

Ile jest czasu?
Ułóżcie jakiś sensowny tekst i podajcie namiary, to wkleję go w net. Trzeba jednak bardzo uważać, by nie trafił do pseudohodowcy albo do walk....dom musi być dobrze sprawdzony.

Posted

pidzej napisał(a):
Ile jest czasu?
Ułóżcie jakiś sensowny tekst i podajcie namiary, to wkleję go w net. Trzeba jednak bardzo uważać, by nie trafił do pseudohodowcy albo do walk....dom musi być dobrze sprawdzony.

Przydałaby się kastracja, ale pewnie obecny właściciel tego nie zrobi.... :roll:

Posted

Sprawa ma się tak:
wątek Brusa ma molosach:
http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6714

Zrobiłam mu ogłoszenia, gdzie tylko mogłam. Dzisiaj jedna dziewczyna z molosów 'zrobi' mu też allegro. Jeżeli są jakieś sugestie, co do treści ogłoszenia, to natychmiast poprawię:)

Ile ma czasu, nie wiadomo, jeżeli będzie już w naprawdę podbramkowej sytuacji, weźmie go na chwilę jako DT jedna z hodowczyń bullmastiffów. Ale o tym może ona sama napisze, jak się tu zjawi, bo nie jestem pewna co do szczegółów.
Brus przeszedłpozytywnie test na kota, tzn. w ogóle się nim nie zainteresował. Do ludzi nastawiony był superpozytywnie:loveu: