Daga&Maks Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 znacie może jakiegoś dobrego behawiorystę w okolicach Gliwic, który ma doświadczenie w radzeniu sobie z trudnymi przypadkami? Quote
Cockermaniaczka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 jak bardzo trudnymi?Chodzi o spanielowa agresje? (wnioskuje po avatarze ;) ) Quote
Daga&Maks Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Cockermaniaczka napisał(a):jak bardzo trudnymi?Chodzi o spanielowa agresje? (wnioskuje po avatarze ;) ) tak o agresję u spaniela Quote
rotek_ Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 jedynego jakiego znam to Jacek Gałuszka z Wesołej Łapki...w kwietniu mam z nim szkolenie, przedstawiali go jako najlepszego szkoleniowca...wg mojego zdania jest z pewnością najbardziej znany ale nie wiem czy najlepszy(nie ma konkursów na najlepszego behawiorystę:) ) Po jego filmach odnosze wrażenie że działa tylko i wyłącznie metodą klikerową-widziałam kiedyś jak do agresywnego goldena klikał...nie wiem jak skończyło się to wszystko. Quote
Cockermaniaczka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 jak bys byla kolo czestochowy to moge ci pomoc.Tak to nie bardzo jest kogo polecic...W Warszawie,Krakowie owszem,sa dobrzy ludzie ale u nas na slasku hm ciezej. odezwij sie do mnie na gg,moze tak ci cos chociaz podpowiem 392 6779 Rotek ja Ci powiem ze ani Pan Galuszka ani Pastel dla mnie nie sa godni polecenia... Slodkie pitu pitu o niczym za gruba kase... Ze spanielem i agresja trzeba bardzo uwazac zeby nie poglebic problemu,ja ze swoim psem doszlam do takiego poziomu ze siedzi mi wlasnie na kolanach:)Ale na pewno nie bylo to za pomoca obydwoch wyzej wymienionych szkol... Quote
rotek_ Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 szczerze mówiąc też sama wypracowałam sobie metodę pracy z psami agresywnymi, nie koniecznie zgadza się to z poglądami szkoły WŁ Quote
Daga&Maks Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 o wesołej łapce słyszałam różne skrajne opinie, ale nie przemawia do mnie fakt, że chcą wszystko wyklikać. Nie każdego psa da się ułożyć klikerem Quote
dog193 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ja polecam Marka Fryca. Gałuszki nie... Wesoła Łapka może szkolić pozytywnie, ale tu chodzi o problem agresji, wyklikać się tego nie da, zakładam... Quote
Recommended Posts