Asiunia:) Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Beżowa sunia o upodobaniach arystokratki (gdyż zawsze zajmuje większą budę w boksie ;)). Jest wesoła i pragnie kontaktu z człowiekiem, jednak nie wszystkich darzy zaufaniem (np. mężczyzn). Lubi pieszczoty i bywa zaborcza. Największą szansą dla niej byłby dom, gdzie nie ma mężczyzn, lub byłaby do nich powoli przyzwyczajana. W azylu jest już ponad dwa lata. Dlaczego? Dlatego, że została przez kogoś skrzywdzona i teraz nie jest na tyle ufna, aby zauroczyć ludzi przychodzących adoptować zwierzaka... A jest młodziutka. Jej wiek oceniono na wrzesień 2003r. Nie wiadomo ile czasu jeszcze spędzi w schronisku... W azylu od 27.04. 2004r. wycieńczona przybłąkała się w Nieporęcie na działkę do pani, która zaczęła ją dokarmiać i przywiozła do azylu Jeśli chcesz się zaopiekowac Liwia, przyjedź do Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie - Falenicy, bądź zadzwoń: (022) 612 62 97 lub 503 940 841. http://www.psianiol.org.pl Quote
ma_ruda Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Pomoge suni wydostać się chociaż na chwilę z tej 34 strony. Obserwuję dyskusję o "hopaniu" i z ciekawości zajrzałam na te dalekie wątki. No i jak tu nie podnosić. :shock: Quote
ma_ruda Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Bedę konsekwentna i znowu podniosę. Ale jednoczesnie mam wątpliwości czy to na pewno aktualne? Asiunia sie nie odzywa:razz: Quote
siekowa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 heh nawet nie wiedziałam,że Megi jest na dogo no a w azylu niestety ciągle jest... Quote
pumcia02 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 cały czas aktualne, a sunia juz tak długo jest w azylu... Quote
ma_ruda Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 :multi: :multi: :multi: Wiadomo coś więcej???? Quote
pumcia02 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 ja nic nie wiem, poniewaz nie rozmawialam z ta panią. nie mialam czasu... ale dziewczyna której ulubienicą była Maggie jest zachwycona tą kobietą :) ma przyslac maila i zdjecia w najblizszym czasie Quote
ma_ruda Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 mariolka napisał(a):Maggie Zostala W Sobote Adoptowana!!!! :) :multi: :multi: :multi: Cieszę się tu po raz drugi, bo moja wczorajsza radość zniknęła:niewiem: . Jednocześnie mam okazję sie przekonać, że doniesienia o znikających postach to nie urojenia:cool3: . Quote
ma_ruda Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 mariolka napisał(a):tez zauwazylam ze posty znikaja... :/ Posty znikają i wracają:roll: . Mam nadzieje, ze nowy domek Maggie jest na zawsze i ze wkrótce będą nowe wiadomości:lol: Quote
Recommended Posts