Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie,
bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości, życzy Rewia, Cesar i Lasoa :)

• 2 weeks later...
Posted

a u nas wszystko po staremu, psiaki nie boją się petard więc sylwestra spędziły spokojnie. dzisiaj mieliśy małą akcję z masterem. wystraszył mnie na maxa i pozbawil 80 zl :) mianowicie wypadło mu prącie.....całkiem....wisiało piomowo do samej ziemi......sprzątalam sobie spokojnie w kuchni jak mój synek zaczął wołać że Mastek ma czerwonego sisiorka. Olałam to bo pomyślałam że zaraz mu się schowa pod skórkę i tyle - nic strasznego. Potem maly znów woła, więc myślę sobie - zawołam psa do kuchni, żeby mały nie patrzył. wołam psa a tu zero realcji, jeszcze raz....ide do przedpokoju a tu idzie moja mała bida pokracznie z wiszącym sisiorkiem.....okropnie to wygladało....ręce zaczęły mi się trząść....zadzwoniłam po męża, psa owinełam w prześcieradło i pojechaliśmy do weta. na szczęście już po drodze sisiorek prawie wrócił na swoje miejsce, lekarz go zbadał, miał obrzęk prącia. dostał zastrzyk przeciwzapalny, a jeśli będzie się to powtarzało to trzeba mu będzie podać hormony. zboczek mały :) wyczuł gdzieś suczkę i tak się podniecil ...... ale stracha mi napędził. ja już myślałam że mu będą apmputować, albo jakąs operację robić.....ehhhhhhh

Posted

teraz już wiem co robić w takiej sytaucji - jeśłi jeszcze się powtórzy. można samemu spróbować naciągnąć mu skórę - ale nie wiem czy byłabym sama w stanie to zrobić ... na wierzchu było wszystko, takie czerowne, fuj....jak wnętrznośći....i on tak stał biedny...pewnie go bolało albo mu było nieprzyjemnie.......albo druga metoda - tą pewnie bym zastosowała - wyjsc z psem na balkon, na dwor, gdzies gdzie jest zimno, może nawet kąpiel zimna, rozluźnienie.... i wtedy sisiorek sam powinien się schować.ja się wystraszyłam ża jemu cos się tam urwało.... nie znam się na TYCH psich sprawach.....

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

no troszkę wyrósł od ostatniej Wielkiej Nocy:) teraz ledwo co mieści się pod górną półką :) 0teraz planuję go troszkę podtuczyć , bo chudy taki jest ze aż wstyd - ludzie pomyślą że nie dostaje jedzenia, wszystkie kości mu sterczą....

• 2 weeks later...
Posted

tak myślicie? mnie się wydaje że jest chudy jak szkapa,a do Kissa to mu wieeele brakuje. jak ogladam forki z ubiegłego lata to taki fajny był , nie gruby ale taki akurat, a teraz wszystkie kości można policzyć......

• 1 month later...
Posted

witam,
czekamy na nadejście lata......słoneczko, wyjścia na działkę itd....podobno juz ma się wypogodzić, tak więc będzie okazja do jakichś zdjęć :)

psy jak to psy, śpią, bawią się ze sobą, łapią kleszcze - jakaś masakra w tym roku, nawet łysy już 2 razy złapał, muszę się zaopatrzyć w kropelki p/kleszczowe.