Aneta Nowak Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Łysol prześliczny (york oczywiście równie przystojny). Z jakiej hodowli wyrwałaś takiego przystojnego grzywka? Quote
Aneta Nowak Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Dzięki..Zasugerowałam się początkowym postem i rozmową na wystawie.. Chłopak jest prześliczny :) Quote
magda_p_dg Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 nie jest najgorszy ;) heheheh ale mam swoich faworytów których chętnie bym ukradła :P Quote
magda_p_dg Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 witam w słoneczny "wiosenny" dzionek :) Quote
Dada Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Jakie masz cudowne psiaki! Super razem wyglądają! Quote
magda_p_dg Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 dziękuję, twoje też wspaniałe, szczególnie spodobał mi się księciunio - cudnie wygląda na zdjęciu w Twoim podpisie. ojjjj ale bym całowała jego śliczną mordunię !!!!! strrrasznie lubię całować i tulić się do tych łysych mordeczek :) Quote
Recommended Posts