.ania Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Szelma gotowa, jeszcze tylko spakować manatki i w drogę ;) powodzenia wszystkim życzę!!! Ania. Quote
jo-jo Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 My Trzymamy Baaardzo mocno Kciuki :kciuki: I z nie cierpliwością czekamy na wyniki!! Quote
Asiaczek Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 -Magda- napisał(a):Szelma gotowa, jeszcze tylko spakować manatki i w drogę ;) powodzenia wszystkim życzę!!! Ania. Juz niedługo się zobaczymy i poznam Twoją sunię...:lol: Pzdr. Quote
AiMiN Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Kochani, wracajcie do Polski tylko ze złotkiem :evil_lol: Powodzenia i dobrej zabawy wszystkim! Asiaczku, nerwy zostaw w domku i ruszaj w drogę ze ślicznotkami - baskami :bigok: Quote
Agappe Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Najnowsze wieści: [SIZE="5"]Akity Donyi: BIMBO Yamamoto - CAC, BOS, BOB, BOG IV KOICHIKARA Shun'You Kensha - Zw.Mł., Best Junior [SIZE="5"]GRATULUJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no to jeszcze wieści [SIZE="4"]Baskowo Asiaczkowe [SIZE="4"]JUMA MONGO Asiaczek - CAC, BOS, BOB, [SIZE="5"]BOG!!! [SIZE="4"]JAZZY BOY Asiaczek "Dżezik" - dosk, 2 Abotere's ADUNBI "Gusio" - dosk, 2 FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Farik" - CAC JELLY YOSHREEN Asiaczek "Żelka" - CAC, BOS FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek "Felka" - CAC [SIZE="4"]hodowla ASIACZEK - 2 miejsce w skali wystawy!!!! [SIZE="4"]Asiaczkowa Para Hodowlana (tylko nie wiem czt Dzezik+ Żelka czy Farik+Felka :roll:) - [SIZE="4"]4 miejsce w skali wystawy!!!! mam nadzieje, ze niczego nie pokręciłam :roll: :oops: :oops: [SIZE="5"]OGROMNE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Agappe Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 warg2003warg napisał(a):Gratulacje, wiecie co z Asiaczkami ? Asiaczki jak zawsze zaszalały :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
piotrjan Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Asiaczku , zastanawiam się co jest lepsze Twoje psy czy ciasta ? ... i dochodzę do wniosku , że wszystko jest wybitne . Tak trzymaj , być z Tobą na wystawie to poezja , której nie zagłuszy proza deszczu i bagienka na ringu . Quote
warg2003warg Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Dojazd z Asiaczkiem na wystawę jest również przyjemny. Quote
Agappe Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 warg2003warg napisał(a):Dojazd z Asiaczkiem na wystawę jest również przyjemny. potwierdzam..w szczegolności jak baski chodza po głowie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
piotrjan Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Agappe napisał(a):potwierdzam..w szczegolności jak baski chodza po głowie Agappe , baski to najbardziej niezależne psy na świecie . Jak się nie dopuści ich do kierowcy , to jakoś to można przeżyć . Quote
Elitesse Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 wiesia75 napisał(a):Tak sobie przegladam ten plan wystawy i wyszlo mi ze organizatorzy policzyli po 3 minuty dla kazdego psa:crazyeye: Ciekawe jak sedzia w tym czasie bedzie w stanie ogladnac dokladnie psa, opisac, wybrac Nswr, Npwr i Bob-a? w PL tez sie po 3 miniuty liczy + dodatkowy czas na porownania Quote
Jagoodka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='zula']Jagoodka - będę mogła się do Ciebie uśmiechnąć o stawkę i (w miarę możliwości) wyniki cocker spanieli angielskich?:razz: zula wysłałam Ci priva Quote
Jagoodka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Agappe'] Asiaczkowa Para Hodowlana (tylko nie wiem czt Dzezik+ Żelka czy Farik+Felka :roll:) - 4 miejsce w skali wystawy!!!! 4 miejsce Dżezik + Żelka :)) A Taresik dosk1, CAC LT, BOS,BOB, BOG IV. I w takim pięknym stylu rozpoczęliśmy Championat 4 kraju Europy :) Mimo niesprzyjającej aury atmosfera super :)) A to dzięki dogomaniakom. Asiaczek, Donya, Narisowa, Hawana,Bardotka super było sie spotkać :) Gratulujemy wszystkim wygranym!! Quote
zula Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Jagoodka']zula wysłałam Ci privaDzięki:p Gratulacje dla wszystkich :klacz: Quote
.ania Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Moja Szelminka: SAMANTA Szemrowicki Dworek ex1, CAC LT, BOS, BOB dostałyśmy 3 śliczne rozety i tym samym sposobem Szelma rozpoczęła championat Litwy :loveu: Asiaczek, Dnoya, Bardotka- dziękuję za miłe towarzystwo, super ciasto i szybką podróż :multi: oby pogoda w przyszłości bardziej dopisywała ;) Psiaki naprawdę super, G R A T U L A C J E !!! ANIA. Quote
Jagoodka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 -Magda- właśnie cały czas się zastanawiałam jakiego nasz nicka na forum... Teraz już wiem hihi :) Tak a ciasto było przepyszne :) Quote
flashka-g Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Polskie shih tzu BOB i II na BOG- dokladnie sunia z Opola;) :multi: Quote
Neiven Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 nam też poszło bardzo dobrze Hawana dosk., 1, CAC LT, BOS,BOB, BOG I - rozpoczęty championat Litwy dostaliśmy ładniutki wstążeczki co prawda nie wiem ktora co oznacza, ale cóż... mam jeszcze prożbe czy moglabym wstawić foto karty oceny bo nie mam pojęcia jaki mamy opis ;) Quote
Agappe Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 wspaniałe wyniki!!!!! :) OGROMNIE WSZYSTKIM GRATULUJE!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i byłabym wdzieczna jesli ktos by mi napisał jakiej akity brakuje w tym zestawie (bo zgłoszonych było 5) PSY młodzież: CUGEKURU TOSOKU Avesta - dosk, Zw.Mł. championy: BIMBO Yamamoto - dosk, CAC, BOS, BOB, BOG IV SUKI: młodzież: KOICHIKARA Shun'You Kensha - dosk, Zw.Mł., Best Junior otwarta: BUCHIDO Bieżynaki - dosk, CAC, BOS Quote
Musiałek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 GRATULACJE !!!!!! a były jakieś owczarki australijskie ?? Quote
narisowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 no to i my się chwalimy, naris ex I, cac, bob, bog II tuż za hawaną. gratulacje dla wszystkich i do następnego miłego spotkania Quote
Jagoodka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Agappe']wspaniałe wyniki!!!!! :) OGROMNIE WSZYSTKIM GRATULUJE!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: i byłabym wdzieczna jesli ktos by mi napisał jakiej akity brakuje w tym zestawie (bo zgłoszonych było 5) PSY młodzież: CUGEKURU TOSOKU Avesta - dosk, Zw.Mł. championy: BIMBO Yamamoto - dosk, CAC, BOS, BOB, BOG IV SUKI: młodzież: KOICHIKARA Shun'You Kensha - dosk, Zw.Mł., Best Junior otwarta: BUCHIDO Bieżynaki - dosk, CAC, BOS Żadnej nie brakuje. Były tylko 4 :) Quote
Recommended Posts