Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agasia']

donywa, Asiaczek, Jagoodka - gratulacje!!!!

czy byly jakies setery angielskie?
Seter angielski
PSY
kl. mł.
LAST MOHICAN OF SLOW FOX
kl. o
IGOR IGNATIUS ELATER

SUKI
kl. mł.
MAGENTA PISTACHIO PRALINE
Pzdr.

• Replies 258
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie czytam, co Wyście nawyprawiali w tym Alytaus i stwierdzam, że powinni przed Wami granice pozamykać :p
No, a Asiaczka, to powinni związać i w przydomowej piwniczce uwięzić :evil_lol:

A tak zupełnie na serio, to ogromne gratulacje dla naszej reprezentacji :terazpol:
Miło słyszeć, że w Alytaus znów nas było widać i z tego, co czytałam, również słychać :loveu:

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Miło słyszeć, że w Alytaus znów nas było widać i z tego, co czytałam, również słychać :loveu:

Oj, to prawda :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam Bialystok :lol: :terazpol:

Posted

[quote name='NigdyNigdy']Tak sobie czytam, co Wyście nawyprawiali w tym Alytaus i stwierdzam, że powinni przed Wami granice pozamykać :p
No, a Asiaczka, to powinni związać i w przydomowej piwniczce uwięzić :evil_lol:

A tak zupełnie na serio, to ogromne gratulacje dla naszej reprezentacji :terazpol:
NigdyNigdy - i vice versa... (co do tej piwniczki). Oj, słychac nas było... Może nie tak, jak w Łodzi, ale na nasze skromne możliwości było całkiem, całkiem. Dał się słyszeć jednak brak wprawy i dlatego uważam, że należy popracowac nad "pracą w podgrupach na wystawach".

Jeżeli dobrze pamiętam, to w 3 grupach zajęliśmy I miejsce (IV, V, VI). A w pozostałych tez było dobrze!:lol:

[quote name='SuperGosia']Oj, to prawda :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiam Bialystok :lol: :terazpol:
Aaaa, to w Białymstoku wydawaliście te nadliczbowe lity?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pzdr.

Posted

I w gr. IX - II BOG zajęla sunia naszej koleżanki z dogo - Lonki :loveu:

BOG IX

BOG IV: 1. PL 2. LT 3. My (PL) :evil_lol:

A to fanty (byla też karma, ale jej zdjęcia nie zrobilam :evil_lol: )

Posted

Oj dopiero dzisiaj do kompa dotarłam.
Ogromne gratki dla wszystkich jeszcze raz (ale tego nigdy za dużo:evil_lol:
Asiaczek, Donya, Magda dzięki za przemiłą wspólną podróż i polecam się na przyszłość:cool3: :loveu: Pozdrawiam wszystkich nowopoznanych - było mi bardzo miło zobaczyć się z Wami oko w oko hihihi
Z naszej strony - Teska skończyła championat Litwy a tym samym Krajów Nadbałtyckich
:laola: :terazpol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Jeżeli dobrze pamiętam, to w 3 grupach zajęliśmy I miejsce (IV, V, VI). A w pozostałych tez było dobrze!:lol:

oj asiaczku - gr VII BOG I - HAWANA, BOG II NARIS - czołówka nasza

Posted

[quote name='Asiaczek']NigdyNigdy - i vice versa... (co do tej piwniczki). Oj, słychac nas było... Może nie tak, jak w Łodzi, ale na nasze skromne możliwości było całkiem, całkiem. Dał się słyszeć jednak brak wprawy i dlatego uważam, że należy popracowac nad "pracą w podgrupach na wystawach".

Bo to pewnie kwestia braku drzewek, za którymi możnaby się schować przed zdziwionym wzrokiem publiczności :evil_lol:
Będzie dobrze- albo zaczniemy wozić ze sobą parawany, albo zaczniemy jeździć z brawami nagranymi na CD :razz:

[quote name='Asiaczek']Jeżeli dobrze pamiętam, to w 3 grupach zajęliśmy I miejsce (IV, V, VI). A w pozostałych tez było dobrze!:lol:

WoW! :multi:
Superancko! Jeszcze raz gratuluję :p

Posted

[quote name='Agasia']Jefta - po jakich rodzicach jest ta sunia?

donywa, Asiaczek, Jagoodka - gratulacje!!!!

czy byly jakies setery angielskie?

Bardzo dziękuję :lol: :lol: :lol:
Jeszcze raz gratuluje sukcesów wszystkim rodakom :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Seter angielski
PSY
kl. mł.
LAST MOHICAN OF SLOW FOX
kl. o
IGOR IGNATIUS ELATER

SUKI
kl. mł.
MAGENTA PISTACHIO PRALINE
Pzdr.

Jeżeli chodzi o beagle BRIXI ADEA: o - BARRISTER'S PLAY BILL m - ELIZA PSI EDEN.
Pzdr.

Dziekuje!! :multi:

Posted

Wiecie może jakie są opłaty za championat Litwy i Baltic, oraz gdzie trzeba złożyć papiery???:crazyeye: Kurczaczki, na stronie nie widze tej informacji a wydaje mi się że kiedyś była:shake:

Posted

Tak, za Ch.LT - 25 Euro. Ale za Baltic Winner - nie mam pojęcia!

Wiem tyle, że papiery składa się w tym Związku, na terenie którego otrzymałas 3 Championat. I tylko tyle wiem.:evil_lol:
Przecieraj ścieżki, bo może i mnie ta informacja się przyda...

A wchodziłąś na
www.spaniel.pl
Może tam coś znajdziesz.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ale za Baltic Winner - nie mam pojęcia!

tyle zeby ci sedzia dal zwyciestwo na wystawie Baltic Winner :evil_lol: W tym roku ta wystawa bedzie na Łotwie w listopadzie
Jesli zas chodzi o Baltic Champion to ja konczylam w Estonii i placiłam 27 euro
Ja oddaje pieniadze i dokumenty przez znajomych Baltów

Posted

dorotal napisał(a):
Jesli zas chodzi o Baltic Champion to ja konczylam w Estonii i placiłam 27 euro
Ja oddaje pieniadze i dokumenty przez znajomych Baltów

No właśnie, kurcze każde z tych państw (Łotwa, Litwa, Estonia) biorą inną inną opłatę za Baltic champion - Esti jest chyba najdroższa. Pamiętam, że kiedyś na stronie litweskiej były te info a teraz nie ma:shake:
Napisałam do nich ale milczą:placz:
Wiem że są też jakieś zróżnicowania cenowe jak chce się dyplom z rozetką lub bez - ale co, ile hmmm:crazyeye:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Tak, za Ch.LT - 25 Euro. Ale za Baltic Winner - nie mam pojęcia!

Wiem tyle, że papiery składa się w tym Związku, na terenie którego otrzymałas 3 Championat. I tylko tyle wiem.:evil_lol:

Dobrze Asia, że mnie poprawilaś, bo ktoś mnie w bląd wprowadzil :mad: i kasiorę bym do Vilna wyslala :p

Posted

Dokumenty na championacik trzeba wysłać do głównego związku - czyli chyba Vilno, a nie np Alytusa!!!
Wreszcie dostałam odp na mój mail więc info mamy z pierwszej ręki:evil_lol: