jolly_meg Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Witam, Czy ktoś z Was może uczestniczył w kursie podstawowego posłuszeństwa w szkole Cztery Łapy? Właśnie przeglądam ich ofertę i program kursu jest bardzo bogaty, obejmuje m.in. radzenie sobie psa przy spotkaniach z rowerzystami. motorami itp, a na tym bardzo mi zależy. Nie wiem jednak jakimi metodami szkoli się tam psy. Zależy mi na pozytywnym szkoleniu, ale większość szkół w Poznaniu gdzie szkoli się metodami pozytywnymi ma program ograniczony do: komend typu "siad", "waruj", chodzenia na luźnej smyczy, przywoływania i to wszystko. Czy ktoś wie coś więcej o tej szkole? nigdzie nie mogę znaleźć opinii o nich :( Quote
nuusia Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Ja chodziłam do Pani Ani Kursickiej jak jeszcze pracowała u Pana Piotra Lisieckiego w Szkole ABC. Polecam! Pani konkretna, wie co robić. Radziła sobie z wieloma problemami. Quote
klaki91 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Słuchajcie czy ktos z Was dojezdza tam komunikacja miejska? Czy jest to w ogole wykonalne? Na chwile obecna nie mam samochodu, a z tego co widze to trzeba by dylać z 20-30 minut i to Bałtycką ;| jest tam w ogóle chodnik? Quote
Recommended Posts