Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejmy nadzieje że pogoda się poprawi bo mała musi zacząć naukę chodzenia wśród ludzi bo na razie ciągnie do każdego napotkanego na drodze, a to mimo wszystko jest trochę uciążliwe, a zwłaszcza na przejściu dla pieszych albo gdy się śpieszymy :shake: Jeszcze duuużo nauki przed nią ;) Na szczęście wakacje blisko ;)

Posted

Witamy kolejną Onkę w dogomaniackiej społeczności! :)
Jest przeurocza :loveu: napewno będziemy często odwiedzać i dopraszać się o zdjęcia więc miejcie się na baczności :evil_lol:
A to, że jest ruchliwa i ma dużo energii to bardzo dobry znak! Ciekawa jestem co z tej psotnicy wyrośnie.. :eviltong:
U nas też pogoda straszna..
Pozdrawiamy! :)

Posted

Ja również witam Aganela i Falkaa:) A malutka właśnie dziś bawi się z mieszańcem husky więc myślę że będzie dobrze jeśli chodzi o psiaki:)
Dzisiaj była po prostu cudowna jak robiła genialną, zdziwioną minę jak gotowałam hehhe ;) I co dziwne była bardzo grzeczna :) Ale wydaje mi się że daje jej za dużo jedzenia i chyba za dużo przytyła.. postaram się ograniczyć żeby nie miała problemów ze stawami. Ogólnie dziś mimo brzydkiej pogody spędzamy świetnie czas :D I znowu dziś odbyło się szkolenie :) Malutka naprawdę bardzo szybko się uczy :)
I nie może zabraknąć kilku fotek :multi:

Cudowna jej łapka :)

Już dość fotografowania :D Hehe po zabawie czas na odpoczynek ;]

Jak pogoda będzie ładniejsza to i fotek przybędzie :)
Miłego dnia onki :D

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

Ja czekam na zdjęcia małej na dworze. :)

Może się uda jutro :) O ile nie będzie padało jak dzisiaj cały dzień :) Ewentualnie zrobię coś gdy wyjdę z małą koło domu :)

Posted

Śliczna Herusia :loveu:

Spójrz na pierwszą stronę w mojej galerii ;) Moja Tora też była takim aniołkiem jak Twoja Hera :loveu:

Socjalizuj ją jak najwięcej z innymi psami ;) Ja widzę po mojej Torce, że efekt tego jest bardzo dobry i nie muszę się z nią szarpać na spacerach, bo chce zagryźć jakiegoś innego psa ;)

Posted

Pozwole sobie dac porownanie naszych psiaczkow :evil_lol:

czyż nie sa do siebie podobne ?? :loveu::loveu::loveu::loveu:

jutro dam podobne ujecia , teraz nie mam dostepu do plyty ze zdjeciami małego Nerona bo Marysia spi i nie chce jej obudzić wchodzac do pokoju :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Lustrzane odbicie :D Hera ma klapnięte uszko z lewej strony, a Naron z prawej ;) A umaszczenie identyczne :)

Na to samo zwróciąłm uwagę :lol:

Posted

Faktycznie Neron wygląda identycznie :D
Moja malutka dziś kończy 2 miesiące hehe :) Pogoda pomału się poprawia i wreszcie wyjdę z małą do psiaków ;) Dam jeszcze kilka zdjęć.

U nas śnieg ale już stopniał :) Kwiecień plecień :D

Posted

dOgLoV napisał(a):

jutro dam podobne ujecia , teraz nie mam dostepu do plyty ze zdjeciami małego Nerona bo Marysia spi i nie chce jej obudzić wchodzac do pokoju :evil_lol:

Czekam na fotki :D Neron był bardzo piękny :)

Posted

Hera jest z nami już tydzień :) Herka jest kochana :loveu: dzisiaj źle się czułam i Hercia słodko przy mnie leżała grzeczna jak nigdy :D Kochany pies ;) ;)

I kolejna porcyjka fotek tak na wyjściu przed dom bo pogoda ciągle brzydka.

• 2 weeks later...