dyziowa666 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Witam :) Chcę przedstawić moją kochaną psinkę ;] Na imię ma Hera i urodziła się 2 lutego 2012 roku :) Jest baaardzo żywiołowym psiakiem i uwielbia najróżniejsze zabawy. Na razie wszystkich gryzie swoimi spiczastymi ząbkami i uwielbia być noszona na rękach, wręcz wskakuje na nie hehe :) A o fo ilka jej fotek :) Pierwszy dzień w domku :) A tutaj już 4 dzień :) To tyle na dziś :) Quote
Onomato-Peja Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Śmieszny bobas, ale fotki nie mogą byc większe niż 640x480, uważaj, bo Cię modzi złapią. :) Quote
dyziowa666 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Ok, dzięki za radę :) następnym razem zwrócę uwagę :) Quote
dyziowa666 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Hera właśnie zaczęła naukę posłuszeństwa a w tym wracanie na zawołanie i siad :) Życzcie powodzenia:) Wracam do zabawy :d Quote
dyziowa666 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 pina_collie napisał(a):Powodzenia ;) a banerek potrzebny ? :) Oj potrzebny :) Quote
pina_collie Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 to jak chcesz banerek to napisz na tym wątku ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/224705-PhotoStyle-Custom-graphics-for-free%21/page13 Quote
*Magda* Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Jaka słodziutka :loveu: Aż mi się przypomniało jak moja Tora była taka malutka :) Będę wpadać odwiedzać ONkową piękność :loveu: Quote
pina_collie Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 magdabroy napisał(a):Jaka słodziutka :loveu: Aż mi się przypomniało jak moja Tora była taka malutka :) Będę wpadać odwiedzać ONkową piękność :loveu: jak by była starsza Tores by miał kochanki :evil_lol: żart :) ja codziennie będę ,ale pod warunkiem że będą fotki :D a Hera jest rozkosznie piękna :loveu: Quote
dyziowa666 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 magdabroy napisał(a):Jaka słodziutka :loveu: Aż mi się przypomniało jak moja Tora była taka malutka :) Będę wpadać odwiedzać ONkową piękność :loveu: Miło mi :) Młode onki są super ale już nie mogę się doczekać jak będzie dorosła hehe :) Na razie zabawy i szkolenia aby Herka była ułożona :) Ja również będę odwiedzała twoją Torę :) Jeszcze dziś wstawię zdjęcia z dzisiejszego szkolenia ''siadu'' i ''leżenia'' jak i z zabawy :) Quote
*Magda* Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 pina_collie napisał(a):jak by była starsza Tores by miał kochanki :evil_lol: żart :) ja codziennie będę ,ale pod warunkiem że będą fotki :D a Hera jest rozkosznie piękna :loveu: No ja myślę, że to żart :eviltong: Niech się Tores pilnuje, bo Tora odwoła ślub :lol: Ale z Hery też wyrośnie piękność jak z mojej Tory :loveu: Quote
pina_collie Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Tores będzie wierny Torze do końca swoich dni :) Quote
łamAga Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Witamy :lol: Hera jest prześlicznym szczeniaczkiem :loveu::loveu::loveu::loveu: wygląda identycznie jak moj Neruś w jej wieku :loveu: Quote
dyziowa666 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Więc witam wszystkich na forum również :) Korzystając z okazji wrzucę nowe fotki Hery tak jak mówiłam bo pewnie zaraz się obudzi bo dość długo już śpi i będzie chciała wyjść na podwórko i się pobawić jak zwykle ;) Zdjęcia ze szkolenia hehe rozpoczęła naukę siadu i leżenia i idzie jest super :) Najpierw zabawa ''piłeczką'' bo już zakończyła swój żywot :D Wkrótce będzie w kawałeczkach jak tak dalej pójdzie :D Zderzenie czołowe z obiektywem :D Wariatka :D I foto ze szkolenia :) Waruj i siad :) A malutka jeszcze smacznie chrapie i chyba zamierza przespać całą noc :D Quote
łamAga Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 slodka :loveu: uczcie ja od malego posluszenstwa , nie popelnijcie takiego bledu jak ja i nie pozwalajcie jej na wszystko bo wtedy bedzie ciezko , chociaz suczki sa troche lagodniejsze i lepsze w ulozeniu :loveu: Quote
dyziowa666 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 magdabroy napisał(a):Ładnie jej z zieloną piłeczką :loveu: W sumie ma same zielone piłeczki i w tym jedna różowa :D I muszę już iść bo maleńska się obudziła :D Quote
pina_collie Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Fajnie chyba mieć taką maleńką w domku co? :) i mała rada, jak robisz zdjęcia w dzień to nie używaj lampy błyskowej bo brzydko wychodzą ;) a jak w domu to zapal światło i też nie potrzeba lampy ,jest ustawienie ";bez lampy, automatyczna lampa, lampa błyśnie za każdym razem" słodka jest :) Quote
vege* Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Uroczy bobo :loveu: Więcej zdjęć małej księżniczki :-) Quote
dyziowa666 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 dOgLoV napisał(a): uczcie ja od malego posluszenstwa , nie popelnijcie takiego bledu jak ja i nie pozwalajcie jej na wszystko bo wtedy bedzie ciezko , chociaz suczki sa troche lagodniejsze i lepsze w ulozeniu :loveu: O tak są lepsze w ułożeniu bo miałam już kiedyś suczkę onka i była świetna nawet mimo tego że niebyła zbytnio niczego uczona :) A malutką postaram się ułożyć najlepiej jak tylko będę umiała :) Quote
dyziowa666 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 pina_collie napisał(a):Fajnie chyba mieć taką maleńką w domku co? :) i mała rada, jak robisz zdjęcia w dzień to nie używaj lampy błyskowej bo brzydko wychodzą ;) a jak w domu to zapal światło i też nie potrzeba lampy ,jest ustawienie ";bez lampy, automatyczna lampa, lampa błyśnie za każdym razem" słodka jest :) Większość była robiona wieczorami i malutka się bardzo ruszała dlatego też musiałam użyć lampy :) Generalnie nie lubię jej używać ale mus to mus :) Jutro jak będzie lepsza pogoda to zrobię fotki na spacerze :) Ale puki co śnieg z deszczem hehe. Quote
Onomato-Peja Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 dOgLoV napisał(a):uczcie ja od malego posluszenstwa , nie popelnijcie takiego bledu jak ja i nie pozwalajcie jej na wszystko bo wtedy bedzie ciezko , chociaz suczki sa troche lagodniejsze i lepsze w ulozeniu :loveu: Suczki łagodniejsze i lepsze w ułożeniu - polemizowałabym. Dobrze, że już rozpoczynasz jej naukę, z pewnością będzie Ci łatwiej w przyszłości nad nią zapanować. Szczeniaki uczą się w tempie ekspresowym. Quote
kalyna Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 no to i my wpadamy z wizyta u szczeniaka :loveu: mała szybko się uczy to wykorzystajcie to bo potem będzie jej w głowie młodzieńczy bunt :) http://s1.img.pl/v/1203/122034w1.jpg ale ma błagalne oczka :loveu: Quote
dyziowa666 Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Hera dziś była wyjątkowo niegrzeczna :D Nie dawała się wyspać ale jakoś się udało :) Ma strasznie dużo energii i mimo to, że przed snem starałam się ją zmęczyć zabawą jak najbardziej by potem spała jak zabita to mała nie miała dość i w nocy grasowała :razz: Dzisiaj okropna pogoda i nawet nie możemy wyjść na spacer :shake: Quote
Recommended Posts