Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :)
Chcę przedstawić moją kochaną psinkę ;]
Na imię ma Hera i urodziła się 2 lutego 2012 roku :)
Jest baaardzo żywiołowym psiakiem i uwielbia najróżniejsze zabawy. Na razie wszystkich gryzie swoimi spiczastymi ząbkami i uwielbia być noszona na rękach, wręcz wskakuje na nie hehe :) A o fo ilka jej fotek :)

Pierwszy dzień w domku :)

A tutaj już 4 dzień :)

To tyle na dziś :)

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdabroy napisał(a):
Jaka słodziutka :loveu: Aż mi się przypomniało jak moja Tora była taka malutka :) Będę wpadać odwiedzać ONkową piękność :loveu:

jak by była starsza Tores by miał kochanki :evil_lol: żart :) ja codziennie będę ,ale pod warunkiem że będą fotki :D
a Hera jest rozkosznie piękna :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jaka słodziutka :loveu: Aż mi się przypomniało jak moja Tora była taka malutka :) Będę wpadać odwiedzać ONkową piękność :loveu:

Miło mi :) Młode onki są super ale już nie mogę się doczekać jak będzie dorosła hehe :) Na razie zabawy i szkolenia aby Herka była ułożona :) Ja również będę odwiedzała twoją Torę :)
Jeszcze dziś wstawię zdjęcia z dzisiejszego szkolenia ''siadu'' i ''leżenia'' jak i z zabawy :)

Posted

pina_collie napisał(a):
jak by była starsza Tores by miał kochanki :evil_lol: żart :) ja codziennie będę ,ale pod warunkiem że będą fotki :D
a Hera jest rozkosznie piękna :loveu:

No ja myślę, że to żart :eviltong: Niech się Tores pilnuje, bo Tora odwoła ślub :lol: Ale z Hery też wyrośnie piękność jak z mojej Tory :loveu:

Posted

Więc witam wszystkich na forum również :)
Korzystając z okazji wrzucę nowe fotki Hery tak jak mówiłam bo pewnie zaraz się obudzi bo dość długo już śpi i będzie chciała wyjść na podwórko i się pobawić jak zwykle ;) Zdjęcia ze szkolenia hehe rozpoczęła naukę siadu i leżenia i idzie jest super :)

Najpierw zabawa ''piłeczką'' bo już zakończyła swój żywot :D Wkrótce będzie w kawałeczkach jak tak dalej pójdzie :D

Zderzenie czołowe z obiektywem :D

Wariatka :D

I foto ze szkolenia :) Waruj i siad :)

A malutka jeszcze smacznie chrapie i chyba zamierza przespać całą noc :D

Posted

slodka :loveu:

uczcie ja od malego posluszenstwa , nie popelnijcie takiego bledu jak ja i nie pozwalajcie jej na wszystko bo wtedy bedzie ciezko , chociaz suczki sa troche lagodniejsze i lepsze w ulozeniu :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ładnie jej z zieloną piłeczką :loveu:

W sumie ma same zielone piłeczki i w tym jedna różowa :D
I muszę już iść bo maleńska się obudziła :D

Posted

Fajnie chyba mieć taką maleńką w domku co? :)
i mała rada, jak robisz zdjęcia w dzień to nie używaj lampy błyskowej
bo brzydko wychodzą ;) a jak w domu to zapal światło i też nie potrzeba
lampy ,jest ustawienie ";bez lampy, automatyczna lampa, lampa błyśnie za każdym razem"
słodka jest :)

Posted

dOgLoV napisał(a):

uczcie ja od malego posluszenstwa , nie popelnijcie takiego bledu jak ja i nie pozwalajcie jej na wszystko bo wtedy bedzie ciezko , chociaz suczki sa troche lagodniejsze i lepsze w ulozeniu :loveu:

O tak są lepsze w ułożeniu bo miałam już kiedyś suczkę onka i była świetna nawet mimo tego że niebyła zbytnio niczego uczona :)
A malutką postaram się ułożyć najlepiej jak tylko będę umiała :)

Posted

pina_collie napisał(a):
Fajnie chyba mieć taką maleńką w domku co? :)
i mała rada, jak robisz zdjęcia w dzień to nie używaj lampy błyskowej
bo brzydko wychodzą ;) a jak w domu to zapal światło i też nie potrzeba
lampy ,jest ustawienie ";bez lampy, automatyczna lampa, lampa błyśnie za każdym razem"
słodka jest :)

Większość była robiona wieczorami i malutka się bardzo ruszała dlatego też musiałam użyć lampy :) Generalnie nie lubię jej używać ale mus to mus :) Jutro jak będzie lepsza pogoda to zrobię fotki na spacerze :) Ale puki co śnieg z deszczem hehe.

Posted

dOgLoV napisał(a):

Suczki łagodniejsze i lepsze w ułożeniu - polemizowałabym.

Dobrze, że już rozpoczynasz jej naukę, z pewnością będzie Ci łatwiej w przyszłości nad nią zapanować.
Szczeniaki uczą się w tempie ekspresowym.

Posted

Hera dziś była wyjątkowo niegrzeczna :D Nie dawała się wyspać ale jakoś się udało :) Ma strasznie dużo energii i mimo to, że przed snem starałam się ją zmęczyć zabawą jak najbardziej by potem spała jak zabita to mała nie miała dość i w nocy grasowała :razz:

Dzisiaj okropna pogoda i nawet nie możemy wyjść na spacer :shake: