Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mutare,
witam i ja księżniczkę Chilli i przystojniaczka Nico !
Muszę się przyznać, że na dogo zaglądam raz na jakiś czas, ale jak tu będę to będę Was odwiedzać :smile:

Posted

Witam serdecznie ! :)

Piękne zdjęcia wszystkie !
Psy genialnie się prezentują, cudowne są ! :loveu::loveu:

[url]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/61508_133263713385886_100001067742851_160975_42289_n.jpg[/url] to jest boskie zdjęcie ! :loveu:
[url]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/37276_115871365125121_100001067742851_92568_6555037_n.jpg[/url] urocze :loveu::loveu:
[url]https://lh4.googleusercontent.com/-ys-BcNBQQJE/T3g0dC2HseI/AAAAAAAAAUc/tT445RA07zk/s800/DSC_0169.JPG[/url] przepiękny duet !
[url]https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/535836_364973113548277_100001067742851_1005978_785493001_n.jpg[/url] jaki błogi relaks ! genialne foto ! :lol:

Ciężko cytować wszystkie fotki, te mi się najbardziej podobają :)

Pozdrawiamy serdecznie i będziemy zaglądać :)

Posted

[quote name='Mutare']Chilli sprawdza bo ona nic nie niszczy... dla niej zabawka służy tylko i wyłącznie do zabawy, od 2 lat nie zniszczyła nic :)
Nico zas to przeciwieństwo który musi rozpiepszyc wszystko w mak...
Pilka jest wyjątkiem bo ma super twardą skórę (oryginalna piłka adidasa - pracujemy w Adidasie wiec mamy dostęp troche taniej ;) ) i ciężko mu wbić choćby kieł żeby poszło powietrze.
A jak juz jesteśmy w temacie niszczycielstwa to w piątek wyszłam do sklepu - nie było mnie 20 min, wracam.... a tam nowiutkie skórzane legowisko Nico warte 50euro rozwalone na maras....
Zrobie foto to sami zobaczycie ;)
Moja furia nie miała końca....:angryy:[/QUOTE]

eh... moja w sumie poza zabawkami nic nie niszczy ;) nasze legowisko kosztowało podobnie jak wasze i jest całe :D ale piłki miała tylko oryginalne z nike, adidasa... bo w sumie wcale drogie nie są tutaj ;) więc dzieciaki takie właśnie posiadają i często je gubią ;) mój facet kupił sobie dwie, i obie nie żyją ;) jedną nówke wyłowyliśmy jakiś czas temu z wody i tez już nie żyje :P no i dzieciaką ostatnio przeleciała przez nasz płot więc nawet nie zdążyły odebrać :P

Posted

dianusia921 Witam serdecznie ! :smile:
Piękne zdjęcia wszystkie !
Psy genialnie się prezentują, cudowne są ! :loveu:

Dziekujemy i zapraszamy znowu :)

nasze legowisko kosztowało podobnie jak wasze i jest całe

zazdroszcze ...
nasze jakos "pozbierałam do kupy" przykryłam kocem i teraz ma Chillka jak spi ze mną kiedy siedze przy kompie :)

U nas lekka poprawa pogody.. zobaczymy na jak długo.
Fotek nie za wiele bo ogarniała mnie panika przedporodowa i mam milion rzeczy na głowie :-o

Oto zabawy ogródkowe i kilka fotek królewny mojej :loveu:

Posted

Od kilku dni pogoda sie poprawiła, ba! nawet upały przyszły :crazyeye:

Weekendowe szaleństwo:

Moczymy się, niestety na smyczy ze wzg na kaczki...

Przy kopcu.... kreta:diabloti:

z "patyczkiem"

Posted

Przepraszamy za małą ilosc fotek, ale ostatnio przygotowania na nowego członka rodziny są najawazniejsze i czasem nie ma ani czasu ani checi zeby fotokowac...:shake:
ale ostatni wekend spedzlismy nad morzem, psy były przeszczesliwe ani im w głowie było wraca do domu...
Nico TRADYCYJNIE juz po wejściu na plaże rozkopał piasek i zrobił piękną DUZA KUPE :eviltong: na szczescie mąż pamietał o workach ;)

Oto relacja: