mosii Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54921 ;) Quote
asiunia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hej! Na pierwsza strone! Mosii jak sie goja jajka?;) Quote
mosii Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 a dziekuję, na razie jest niezle chociaż zle znosi kołnierz:/ Quote
paros Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 paros napisał(a):.................. Na moją odpowiedź już nie odezwał się :cool3: Mosii, odezwał się, że ............... :thumbs: :thumbs: :thumbs: Wysłałam do Ciebie SMS-a - odezwij się Quote
mosii Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 paros, nie było ani maila ani telefonu od tego pana czekamy...... Quote
mosii Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dlaczego Bolusia nikt nie chce? to taki wspaniały pies....:( Quote
paros Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Bolek ma domek :multi: :multi: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
mosii Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 tak tak Boluś pojechał do tarnowskich gór, zamieszkał w domu z ogrodem, z bardzo fajna rodzinka;) a ciotka płakała jak Bolo odjezdzał:( Powodzenia Boluś !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
florida_blue Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Mój Boluś kochany - niech ci się wiedzie dobrze w nowym domku, kochaj swoich Państwa :) Quote
akacha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Oświadczenie Pomorskiej Fundacji Rottka w sprawie zakończenia współpracy z wolontariuszką 27.03.2009. Niniejszym informujemy, że ze względu na niedostateczne spełnianie warunków umowy o świadczeniu usług wolontarystycznych zawartej dnia 26.02.2007 roku z Panią Moniką T, w marcu b.r. zakończyliśmy ponad dwuletnią współpracę z tą wolontariuszką, używającą na forach internetowych nicku mosii. Osoba ta nie jest upoważniona do jakiegokolwiek reprezentowania Fundacji, do wykorzystywania oraz legitymowania się znakami graficznymi lub jako wolontariusz Fundacji oraz cofnięte zostały wszelkie udzielone pełnomocnictwa, w tym w szczególności do podpisywania umów adopcyjnych oraz reprezentacji przed schroniskami, innymi organizacjami czy lekarzami weterynarii. Quote
Recommended Posts