JUMP I DżANA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dżana juz w domu choc droga dluga i niebezpieczna. Mrowa miala wypadek cale auto do kasacji gdybyscie wiedzialy jak One wygladaly cale przerazone dobrze ze choc trafily na dobrych ludzi. Niunia jest juz w domu ale wizyta u lekarza konieczna zaraz po pracy idziemy, z Jumpem sie dogaduja choc mala jest w kiepskim stanie ( taki slodki chudzielec ) powinno sie karac takich pseldo wlascicieli za taka " opieke" ale mysle ze jak tak dalej bedzie to sie dobrze skonczy. Dzana dotarla do domu po 1 w nocy zjadla obwachala dom i poszla spac dzis siedzi z nimi moja corka wiec mysle ze trzymamy reke na pulsie teraz to potrzebna pomoc Mrowie jej nic sie chyba nie stalo ale autko do kasacji Szkoda dziewczyny potrzebna pomoc Pisze z pracy wiec informacji duzo ale dosc lakoniczne. Quote
andzia69 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 o mój boshe - mrowie się naprawdę nic nie stało????? Quote
nati_92 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 strasznie zle..... oj oby nic sie jej nei stalo na prawde a z Dżanka idzcie w razie co do lekarza Quote
Apbt_sól Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 dora ty sie odezwij zes cała kobieto!!!!! dzanka grzej tyłeczek ,teraz moze być tylko lepiej! Quote
CASIA&ttb Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dorota jedzie własnie do lekarza... Jak będe wiedzieć coś wiecej to napisze. Quote
basiagk Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Jej!!!! Mrówa jak się czujesz???? Cała jesteś????? Dżana w porządku???? Strasznie sie zmartwiłam!!!!! Quote
kate89 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Myślałam ze wchodząć na wątek Dżany poczytam sobie jak ma fajnie w domku nowym a tu takie wieści,moj ty boże...Mrowa23 trzymaj sie i wracaj do zdrowia szybko. Quote
mrowa23 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 zyje... samochod najprawdopodobniej do kasacji idzie, sarna wyskoczyla a ja nie chicalam w nia trafic no i zaliczylam row ladnie z koziolkami i slizgiem po boku...nie wiem jakim cudem Dżanie nic sie nie stalo, ale dziekuje za ten cud, a ja to taka mala niezniszczalna bestia;) podobno nie powinnam z tego wyjsc zywa, a ja mam sie calkiem dorbze brak zlaman, brak ran (tylko usta mam pociete) co najwyzej pare siniakow i kosci poodbijane... glupi ma szczescie....dziekuje wszystkim ze sie martwiliscie dziekuje wam;* Quote
Ania_i_Kropka Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Dopiero dotarłam z zajęć do domu. Mrówa dzięki Bogu, że nic Wam się nie stało. Jak się czujesz wszystko ok? Możemy Ci jakoś pomóc? Dzisiaj dzwoniła do mnie Pani Ula. Dżana była u lekarza i wszystko z nią w porządku. Jest trochę ze sterowana, ale nic jej nie dolega. Quote
kate89 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Boże szczeście w nieszczęściu,I to my ci starsznie dziekujemy,za to poświecenie i dobrą wole tyle złego w zamian. Mrowa trzymaj sie Quote
Tengusia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mrowa nie znamy sie ale sadze ze ty masz u Boga kredyt jakiego nikt z nas nigdy miec nie bedzie :) tyle robisz dla tych psiakow i nawet w takiej sytuacji potrafisz myslec wlasnie o nich :) masz u mnie duze pifko jak bedzie nam dane kiedys sie spotkac :popcorn: Quote
zasadzkas Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mrówcia, mój mąż mówi, że za wyratowanie naszej suni to chyba nas Święty Pioter wpuści jakoś, a Tobie za te wszystkie uratowane kundle, to dwóch aniołów stróżów chyba dał ;) Quote
basiagk Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mrowa jesteś Wspaniała!!!:angel: :multi::multi::multi: Bardzo sie cieszę, że wam nic sie nie stało!!!!:sweetCyb: :multi::multi::multi: Niesamowita szczęściara z Ciebie!!! Trzymaj się!!!:buzi: Quote
Apbt_sól Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no mrówex cale szczescie ze cale jesteście i macie sie dobrze! uwazaj na siebie kobito!!!!! bo Ci sama maske obije !! :D Quote
Greven Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Ania_i_Kropka']Greven dasz radę zrobić kilka fotek w nowym domku? Jeżeli nowa właścicielka nie będzie miała nic przeciwko, to podjadę w przyszłym tygodniu i oczywiście zrobię zdjęcia ;) Quote
mrowa23 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 heheh jezeli chcesz mi obic maskesamochodu to prosze bardzo:D bo bedziesz sie bila z powietrzem :evil_lol: (maska juz nie istnieje) jezeli chcesz mi to moze troche pozniej bo generalnie twarz to jest ten element ciala ktory jeszcze w miare mnei nie boli :D dzieki kochani jestescie wspaniali :loveu: bog chyba stwierdzil ze nie ma drugiej takiej popieprzonej co by tak sobie jezdzila wiec wymieni mi samochod na wiekszy model zebym mogla wiecej psiakow przewozic i stad auto do kasacji a ja cala :] (bo zaczynalam myslec o czyms wiekszym powoli....) Quote
Apbt_sól Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 humor Cie e opuszcza i dobrze :D Czekamy a fotaski dzieczynki :) Quote
mrowa23 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ja w 10 no moze 15 min po wypadku z policja sobie zartowalismy :D tylko smiac sie nie moge bo mnie boli wszystko ale usmiecham sie bede i to od ucha do ucha...a teraz szukam czegos co ma 4 kola poduszke powietrzna i zmiesci w sobie wiecej psow :evil_lol: Quote
JUMP I DżANA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Poiedzcie jak wstawia sie zdjecia pokażemy Dzanusie Quote
andzia69 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 wchodzisz tu: http://www.imageshack.us/ No i teraz w przeglądaj wybierasz zdjęcia z kompa,klikasz na resize image i wybierasz 100 x 77 żeby np. zmniejszyć rozmiar zdjęcia i klikasz host it New to ImageShack? Start an Image Slideshow or upload an image: upload: file url Register (Optional) email: Type in your email address to register upon upload (then check your email for your registration link). resize image? 100x75 (avatar) 150x112 (thumbnail) 320x240 (for websites and email) 640x480 (for message boards) 800x600 (15-inch monitor) 1024x768 (17-inch monitor) 1280x1024 (19-inch monitor) 1600x1200 (21-inch monitor) optimize without resizing remove size/resolution bar from thumbnail? Please select only one of the supported file types: allowed: jpg jpeg png gif bmp tif tiff swf < 1.5 megabytes. Bookmark ImageShack's Sidebar. no i potem jak się zdjęcie załaduje klikasz kopiuj na dolny link i na dogo klikasz na taki obrazeczek wklejasz linka i gotowe Quote
basiagk Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 JUMP I DżANA napisał(a):Poiedzcie jak wstawia sie zdjecia pokażemy Dzanusie Jak masz kłopoty z wstawianiem zdjęc to wyślij mi na emaila. Quote
JUMP I DżANA Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 baiagk podaj adres poczty bo chyba z tym stawianiem jest i bedzie krucho Quote
kate89 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Upragnione zdjątka Dżany i Jumpera Narazie tyle,zaraz wysle reszte,jak wstawiam za duże to krzyczcie :) Quote
Recommended Posts