Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania jak bedziesz wiedzieć czy jutro mozemy zabierać Dżanke to daj znac to z mrówa23 sie do konca ustawie,i nie mi dziekuj tylko domkowi,sama też byś napewno świetnie dała rade jakbyś musiała.Puki co sytuacja jest ustabilizowana :)
Grenen umówione jesteśmy z mrowa23 wstepnie na środe do wawy

Posted

Dzwoniłam do Pani Dyerktor. Panie weterynarz nadal chora, ale jutro przyjedzie specjalnie na sterylizację Dżany. Pani Dyrektor powierdziała, źe Dżana może jechać w środę pod warunkiem, że zapewnimy jej opiekę w czasie podróży i Pani weterynaż po obejrzeniu jej w środę rano się zgodzi. Kasia o której wyjeżdżasz z Olsztyna?

Posted

No właśnie planowałam pojechac tym o 6,49 bo jest bez przesiadek,ale jak mam pozniej jechac to tez sie cos znajdzie, nastepny mam o 8,43 a potem az o 13,04, tylko te bez przesiadek są,a innymi nie ma co ryzykować. To umów sie i daj znac którym pasuje najlepiej

Posted

To powiedz ze najlepiej jakby na ta 6.49 sie wyrobili,bo ten o 8 jest droższy a o 13 jak pojade to bede o 17 a mrowa23 ma jeszcze kawał do domu i nie zabardzo zeby po nocy jechała. Bede cały czas pod telefonem w razie.
To mam nie kupywać biletów wczesnij tylko w środe z rańca ?? ok,bede przygotowana na taka opcje

Posted

przepraszam dopiero dobilam do domku, sroda moze byc czwartek moze byc i moze byc ta miescina jezeli chodzi o odbior dzanki :) ja to jestem baba kompromisowa;) co do godziny to mowie tak zebym nie buszowala o 3-4 po krajowkach i bede szczesliwa ;)

Posted

To moze lepiej wybrać ten czwartek,bo w środe to nie wiem czy te szwy jej nie pojda,bedzie dopiero w sumie dzień po sterylce to moze lepiej poczekajmy do czwartku i wtedy wsiąde z nią o 6 i po 10,30 bym była na zochodnim bo dziewczyny z wawy pisały ze to najblizej wylotówki.Jezeli oczywiście tamten ast moze czekać tyle,jak nie to zrywam na nogi wszystkich i robimy szybką akcje

Posted

ja o 13 bede wyjezdzala z tego wygnajewa i bede dzwonilam do Beatki (spisalam juz dobry nr...) i jak wroce to dam znac co i jak ustalislysmy o ile pradu mi znowu nei wylacza...jak dla mnie moze byc i czwartek :)

Posted

Dżana już po sterylizacji. Czuje się dobrze. Rozmawiałam z Panią Dyrektor i doszłyśmy do wniosku, że lepiej żeby Dżana pojechała w czwartek. Boim się wysyłać ją w taką długą podróż dzień po sterylne. Mrówa jeżeli tamten amstaff może poczekać ten jeden dzień to lepiej będzie umówić się na czwartek.

Posted

Mrowa23 to na kiedy mam sie w końcu szykować/? bo juz sama nie wiem, Na jutro to chyba raczej nie ,ale jak musze to i moge,aczkolwiek bardzej pasuje mi czwartek no i dżana bedzie sie miala duzo lepiej. jak sie sytuacja u ciebie przejaśni to daj znac. A jak mam jutro jechac to najlepiej daj znać mi na koma

Posted

To moge ci zdradzić, o 6,45 wsiadam w Olsztynie i o 10,35 bede w Wawie na dworcu zachodnim, nie mam pojęcia jak odróżnie te wszystkie dworce i czy wysiąde tam gdzie trzeba,ale zrobie co moge.

I przyszli własciciele Dżanki proszą zebys godzine wczesniej dała im znać,to wyjada do tej mieściny po nią

Posted

Wszystko już dograne. Jutro Dżanka z samego rana rusza w podróż do nowego domku:multi: :multi: :multi: . Kasia dziękuje Ci za zorganizowanie wszystkiego bez Ciebie nie dałabym rady. Mrówa wielkie dzięki za transporcik Dżanusie. Jesteś kochana.:loveu: Dżana będzie miała na sobie nową smycz i obrożę. Jej właściciele mają dla niej cały sprzęt i mówią że ten będzie im nie potrzebny. Mrówa zabierz smycz i obrożę i przekaż jakiemuś biedakowi w potrzebie.

Posted

Kasiu, dworzec łatwo rozpoznać ;)
Będzie napisane na nim Warszawa Zachodnia ;) Dworzec jest pod chmurką, Centralny w podziemiach. Dużo peronów nie ma, więc się spokojnie odnajdziecie.

Posted

To chyba rzeczywiście jakos to znajde :) chyba. Mrowa23 do ciebie kom mam to jakby co to bede dzwonic
Dziekujemy wam wszystkim za pomoc w imieniu Dżanki,napewno bedzie wam bardzo wdzieczna.

Posted

Mrowa właśnie odebrała Dżankę.:multi: Dżana całą drogę do Warszawy była bardzo grzeczna, praktycznie całą przespała:sleep2: . Teraz ruszyła do Poznania, a jutro do domku.
Greven dasz radę zrobić kilka fotek w nowym domku?

Posted

Dopiero wróciłam z mojej akcji. Rzeczywiście Dżanka cała droge smacznie spała,i ładnie samochodem jeździ,sama do niego wskakuje.Bo pojechałam w końcu samochodem,jak moj ojciec sie dowiedział ze ona jest dopiero co po sterylce i zaczął wymyślać ze to otwarta rana i ze jeszcze bede jej flaczki zbierać,to wziął wolne i nas zawiózł :evil_lol: bardzo Dżanke polubił,od razu mu sie spodobała,bo taka grzeczna była.