Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KIEDY DLA MNIE NA ŚWIECIE NIC JUZŻ NIE ZOSTAŁO
COBY MI DROGIEM BYŁO, COBY MNIĘ KOCHAŁO
KIEDY OJCIEC I MATKA I RODZINA CAŁA
DO NADZIEMSKICH WIECZNOŚCI KRAIN ULECIAŁA
KIEDY CI, CO SIĘ NIEGDYŚ PRZYJACIÓŁMI ZWALI
W INNYCH KOLEJACH LOSU ZMIENNYMI ZOSTALI
JEDEN TYLKO PRZYJACIEL POZOSTAŁ MI STAŁY
LECZ NIE BYŁ TO JUŻ CZŁOWIEK BYŁ NIM PIESEK MAŁY
anonim I poł XIX
WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT ORAZ DUŻEGO SERCA DLA BRACI MNIEJSZYCH ŻYCZĄ
JUMP I DŻANA KTÓRA MA JUŻ SWÓJ DOM

Posted

Mi sie najbardziej podoba zdjęcie jak każda krówka na swoim łóżeczku leży uwalona :)
i rzeczywiście troszke sie Dżance przytyło,o tali osy nie ma co marzyc ;)
Wszytkiego dobrego dla was na Święta i Nowy Rok,duzo rodzinnego ciepła i miłości,bo o tym czesto w tym codziennym pośpiechu zapominamy.radości nawet z tych drobnych rzeczy,odnalezienia własnego szczęścia,i spełnienia nawet tych najskrytszych marzen.
Pozdrowienia dla was i mizianko dla obu piesków

Posted

JUMP I DżANA napisał(a):
GREVEN jak twoje zapowiadane juz tyle razy odwiedziny ? Chetnie bedziemy Cie goscic mozesz wpadac zobaczysz to wszystko czego ja nie potrafie tu opisac slowami a szkoda

Tyle razy przejeżdżam przez Gryfino i nawet nie mam czasu wstąpić do Was :shake: Tylko rozglądam się, czy nie idziecie akurat na spacerek...

• 4 weeks later...
Posted

Dzanka w calej okazalosci, na jednym zdjeciu przedstawilismy dowod zbrodni naszej dziewczyny wzgledem sciany :mad:co pani zalkei dziure mala wygryzala nastepna teraz juz przestala dostala niezla porcje wapna i przeszlo, moj maz stwierdzil iz trzeba kupic metr regipsu i sytuacja sie poprawi dziewczyna wkoncu sie naje i odpusci :evil_lol:

Posted

[quote name='basiagk']

SZOK! Dżana wygląda tu tak pięknie, dumnie, majestatycznie i... grubiutko :oops:
Normalnie napatrzeć się nie mogę...

WSTAWIANIE ZDJĘĆ:

1. odradzam imageshack - kiedyś korzystałam, ale za długo się ładują
2. polecam photobucket, niektórzy chwalą sobie fotosika

INSTRUKCJA OBSŁUGI:

1. wgrywasz odpowiednio pomniejszone zdjęcie na dany serwer
2. wybierasz link z listy linków - czasem jest po prostu napisane, że to link do wstawiania na forum, a jeśli nie, to szukaj tego, który jest zamknięty pomiędzy
3. zaznaczasz, kopiujesz w treść posta i gotowe!

Posted

jutro Basia obiecala wstawic nstepne fotki mamy teraz lepszy aparat wiec beda bardziej konkretne a jesli chodzi o brzuszek to wcale nie jest taki pekaty jak wyglada na zdjeciach to tylko zludzenie optyczne :evil_lol:

Posted

czytalam ostatnio watek Abigai i tak naszly mnie mysli ze taki sam los czekal Dzanke wkoncu one sa w podobnym wieku szkoda mi tej slicznej psiny zal ze mieszkania nie sa z gumy zawsze mozna by bylo przygarnac jeszcze jedna sierotke ktora czeka na swoj kat i milosc jej okazana:-(