JUMP I DżANA Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 GREVEN jak twoje zapowiadane juz tyle razy odwiedziny ? Chetnie bedziemy Cie goscic mozesz wpadac zobaczysz to wszystko czego ja nie potrafie tu opisac slowami a szkoda Quote
basiagk Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Z przyjemnością wstawię również świąteczne fotki. Quote
JUMP I DżANA Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Basiu dziekuje ale powiedz czy tylko to dotarlo? bo wyslalam jeszcze caly plik zdjec i chyba cos zawodzi skoro tylko to dochodzi:lol: Quote
basiagk Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Tak tylko to doszło. Na pw dam ci mój drugi adres. Quote
Apbt_sól Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 ło jaka gruba hahahaha sie na zime niezle przygotowaa , widać ze panci nie szczedzi dobroci heheh;) Ale sie państwo na wyrkach rozwalilo :razz: Quote
JUMP I DżANA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 KIEDY DLA MNIE NA ŚWIECIE NIC JUZŻ NIE ZOSTAŁO COBY MI DROGIEM BYŁO, COBY MNIĘ KOCHAŁO KIEDY OJCIEC I MATKA I RODZINA CAŁA DO NADZIEMSKICH WIECZNOŚCI KRAIN ULECIAŁA KIEDY CI, CO SIĘ NIEGDYŚ PRZYJACIÓŁMI ZWALI W INNYCH KOLEJACH LOSU ZMIENNYMI ZOSTALI JEDEN TYLKO PRZYJACIEL POZOSTAŁ MI STAŁY LECZ NIE BYŁ TO JUŻ CZŁOWIEK BYŁ NIM PIESEK MAŁY anonim I poł XIX WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT ORAZ DUŻEGO SERCA DLA BRACI MNIEJSZYCH ŻYCZĄ JUMP I DŻANA KTÓRA MA JUŻ SWÓJ DOM Quote
kate89 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Mi sie najbardziej podoba zdjęcie jak każda krówka na swoim łóżeczku leży uwalona :) i rzeczywiście troszke sie Dżance przytyło,o tali osy nie ma co marzyc ;) Wszytkiego dobrego dla was na Święta i Nowy Rok,duzo rodzinnego ciepła i miłości,bo o tym czesto w tym codziennym pośpiechu zapominamy.radości nawet z tych drobnych rzeczy,odnalezienia własnego szczęścia,i spełnienia nawet tych najskrytszych marzen. Pozdrowienia dla was i mizianko dla obu piesków Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 JUMP I DżANA napisał(a):GREVEN jak twoje zapowiadane juz tyle razy odwiedziny ? Chetnie bedziemy Cie goscic mozesz wpadac zobaczysz to wszystko czego ja nie potrafie tu opisac slowami a szkoda Tyle razy przejeżdżam przez Gryfino i nawet nie mam czasu wstąpić do Was :shake: Tylko rozglądam się, czy nie idziecie akurat na spacerek... Quote
Greven Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :help1: SZCZECIŃSKI POŁAMANY SZCZENIAK W OGROMNEJ POTRZEBIE :help1: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102357 Quote
JUMP I DżANA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 BASIU WSTAW NOWE FOTKI NASZYCH GUCIÓW - DUŻE BUZIAKI;*:buzi: Quote
basiagk Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Przepiękna!!! Reszta potem albo jutro bo ładowanie zdjęc chodzi fatalnie! Dżana jest wspaniała po prostu! Quote
JUMP I DżANA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 dziewczyny jak wstawic zdjecia bo kabinuje i nic mi nie wychodzi tylko nie podawajcie mi tej strony gdzie jest wstawianie w jezyku angielskim bo to niczego nie zalatwi Quote
basiagk Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dzis strasznie chodzi ładowanie zdjęć wiec raczej nie próbuj. Chyba caly naród siedzi w internecie! Quote
JUMP I DżANA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Dzanka w calej okazalosci, na jednym zdjeciu przedstawilismy dowod zbrodni naszej dziewczyny wzgledem sciany :mad:co pani zalkei dziure mala wygryzala nastepna teraz juz przestala dostala niezla porcje wapna i przeszlo, moj maz stwierdzil iz trzeba kupic metr regipsu i sytuacja sie poprawi dziewczyna wkoncu sie naje i odpusci :evil_lol: Quote
Greven Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='basiagk'] SZOK! Dżana wygląda tu tak pięknie, dumnie, majestatycznie i... grubiutko :oops: Normalnie napatrzeć się nie mogę... WSTAWIANIE ZDJĘĆ: 1. odradzam imageshack - kiedyś korzystałam, ale za długo się ładują 2. polecam photobucket, niektórzy chwalą sobie fotosika INSTRUKCJA OBSŁUGI: 1. wgrywasz odpowiednio pomniejszone zdjęcie na dany serwer 2. wybierasz link z listy linków - czasem jest po prostu napisane, że to link do wstawiania na forum, a jeśli nie, to szukaj tego, który jest zamknięty pomiędzy 3. zaznaczasz, kopiujesz w treść posta i gotowe! Quote
kate89 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Piękne foty...na tym ostatnim zdjeciu widać jaką Dżana klate ma szeroką i jaki grubasny brzuszek ;) widac dobrze sie panience powodzi hehe Quote
JUMP I DżANA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 jutro Basia obiecala wstawic nstepne fotki mamy teraz lepszy aparat wiec beda bardziej konkretne a jesli chodzi o brzuszek to wcale nie jest taki pekaty jak wyglada na zdjeciach to tylko zludzenie optyczne :evil_lol: Quote
kate89 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 złudzenie optyczne ?? buhaha niech wam będzie :) pewnie to rózniez efekt załamania światła i takie tam inne jakies zjawiska hehe Quote
JUMP I DżANA Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 czytalam ostatnio watek Abigai i tak naszly mnie mysli ze taki sam los czekal Dzanke wkoncu one sa w podobnym wieku szkoda mi tej slicznej psiny zal ze mieszkania nie sa z gumy zawsze mozna by bylo przygarnac jeszcze jedna sierotke ktora czeka na swoj kat i milosc jej okazana:-( Quote
Recommended Posts