JUMP I DżANA Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 :buzi: Wielkie dzieki za pomoc i buziaki od Dżanki i Jumpika:loveu: Quote
kate89 Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 No Dżanka juz sie zaokrągla powoli i nabiera ciałka, piękna z nich parka :) Quote
Tengusia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dżanusia jest sliczniutka :loveu: a i kolega mordeczke ma kochana :loveu: Niech sie zdrowo chowaja :loveu: Quote
DarkAngels Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 andzia69 napisał(a):no przecież ona sie smieje!!!!!:loveu: Nasza Dżanka śmieję się od ucha do ucha :) Quote
kate89 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Moze jakies nowe historyjki z życia Dżany?? Co tam u piesków słychać ?? dalej takie usmiechnięte ?? Quote
JUMP I DżANA Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ciag dalszy z zycia Dzany :multi: ... Malutka pobila sie dzis z Jumpem nie wiemy o co ale niunka oberwala... Jump wbił jej zeba kolo oka =( :placz: Brzmi to moze straznie wyglada troszke lepiej Dzanka usmiecha sie caly czas i zaczela coraz czesciej machac ogonem ( to chyba dobrze =) ) Na spacerkch bez smyczy jest rewelacujna slucha sie i pilnuje ale jak idziemy na miato i musi isc na smyczy to ciaga na prawo i na lewo. Ona chyba mieszkala w jakims domku z ogrodem tak przynajmniej wychodzi z nazych obserwacji. Bywaja dni kiedy jest miedzy nimi istna sielanka ( Jump bronil Dzanki u weta gdy witala sie z inna suczka potrafia sie naprawde cudownie bawic goniac sie za soba gdy jedno z nich trzyma w pysku kija wczesniej sie to nie zdarzalo)ale dzisiejszy dzien pokazal nam ze jeszcze nie jest tak jak oczekujemy by bylo miedzy nimi. Mamy nadzeije ze z czasem zaakceptuja sie i bedzie dobrze. Jesli macie jakies rady dla nas to chetnie wysluchamy. Z jedzeniem juz jest dobrze jedza w innych pomieszczeniach albo z reki gdy to sa male kawalki. Dzanusia juz sie zaokragla jest jeszcze troszke nieufna choc mija to z kazdym dniem. Dluga droga jeszcze przed nami nim bedzie wszystko ok przez duze OK Dzana kupila sobie juz cala rodzine i lozko tez ma juz swoje do nocnego wypoczynku haha CDN.......:multi: Quote
Tengusia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Buziaczki dla slodziaka od cioteczki :iloveyou: Ja jestem o tyle w lepszej sytuacji ze Bolek ktorego przygarnelam dwa tygodnie temu czuje ze Faza to smarkula i na duzo jej pozwala :diabloti: i choc potrafi ja chwycic mocno za skore to tak naprawde nie robi jej zadnej krzywdy :razz: inna sprawa ze Faza juz o tym wie i coraz bardziej meczy chlopaka :evil_lol: Widac Dżanusia potrzebuje wiecej czasu na zaaklimatyzowanie sie ... takze glowka do gory i napewno wszystko bedzie OK ;) Trzymam kciuki za was :bigok: Quote
JUMP I DżANA Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Tengusia napisał(a):Buziaczki dla slodziaka od cioteczki :iloveyou: Ja jestem o tyle w lepszej sytuacji ze Bolek ktorego przygarnelam dwa tygodnie temu czuje ze Faza to smarkula i na duzo jej pozwala :diabloti: i choc potrafi ja chwycic mocno za skore to tak naprawde nie robi jej zadnej krzywdy :razz: inna sprawa ze Faza juz o tym wie i coraz bardziej meczy chlopaka :evil_lol: Widac Dżanusia potrzebuje wiecej czasu na zaaklimatyzowanie sie ... takze glowka do gory i napewno wszystko bedzie OK ;) Trzymam kciuki za was :bigok: Wielkie dzieki my sie trzymamy i nie poddajemy wiec mamy nadzieje ze tych dwoje urisow tez sie dogada:lol: Quote
JUMP I DżANA Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Basiu jak tu zajrzysz to na twojej poczcie sa zdjecia Quote
Ania_i_Kropka Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Jak ja uwielbiam czytać takie teksty i ogladać takie fotki.:loveu: Quote
Tengusia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jakie to szczescie ze Dzanusia trafila do was :loveu: wyglada slicznie i ten pyszczek zadowolony ... mioooodzio poprostu :loveu: prosimy o wiecej fotek :cool3: Quote
kate89 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Widze ze z Dżanki robi sie powoli pólpecik:lol: I pewnie ich bójki wynikają z zazdrości,wcale sie im nie dziwie :loveu: A co tam z jej ząbkiem ?? Quote
JUMP I DżANA Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 potrzebna pomoc :multi: Dziewczyny pilnie potrzebujemy rad na temat pojednan miedzy psami zyjcymi razem od pewnego czasu. Quote
kate89 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Aż tak źle miedzy nimi?? :( dalej sie awaturuja ?? Quote
Tengusia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hmm ... moje juz sie powiedzmy ze dogaduja ... czasem Gruby warknie na Faze ale to pewnie wina roznicy wieku i tego ze Faza jest niezmordowana w zaczepkach zebnych ... ja z poczatku zabralam wszystkie zabawki bo byly straszne awantury o nie ... teraz daje im zabawki ale jak ja jestem w domu i zachecam je do wspolnej zabawy ... nie wiem co wiecej moge ci poradzic bo ja w sumie wiekszych problemow z nimi nie mam ... mam nadzieje ze twoje bestyjki jednak sie dogadaja ... jedno jest pewne unikaj sytuacji ktore moglby wywolac zazdrosc drugiego psiaka ;) No i jeszcze ja jak zostawiam psiaki to zostawiam je w kagancach ... dla bezpieczenstwa :) Pozdrawiam Quote
Greven Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='JUMP I DżANA']potrzebna pomoc Dziewczyny pilnie potrzebujemy rad na temat pojednan miedzy psami zyjcymi razem od pewnego czasu. Dzwoniłyście do Zbyszka, którego nr zostawiłam u Was, gdy byłam na "wywiadzie środowiskowym"? ;) Jeśli nie, to dzwońcie koniecznie, nie ma co czekać na ewentualną eskalację agresji! Quote
Greven Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 No to ja już jestem spokojna o przyszłe stosunki psów :kciuki: Quote
JUMP I DżANA Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :multi: Mafia bo takie imie bedzie nosila Dzanka z powodu atakow na Jumpa to istna terrorystka gnebi tego naszego Gucia. Wypasla sie kobiecinka i teraz pokazuje na co ja stac :mad: :p Bije biedaka ile sie daje choc on stara sie zachowac twarz.Powaznie mowiac to zaczela sie gra o zajecie wazniejszego miejsca w stadzie. Jedzenie juz opanowalismy, zabawki pochowane by ograniczyc ataki z tego tytulu ale czasami wystarczy zbyt malo pieszczot ( z ich punktu widzenia ) by doszlo do spiecia. Mafia jest glowna prowodyrka tych zamieszek. Po takich atakach sa oboje wytarmoszeni za kark i odeslani do siebie :cool3: oraz zero zainteresowania ich osobami, chyba rozumieja ale na jak dlugo :shake: Niech one sie pogodza :placz: Quote
Recommended Posts