Greven Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Pogubiłam się... :oops: Kiedy Dżana jedzie do nowego domu w Gryfinie? Quote
kate89 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ania jak bedziesz wiedzieć czy jutro mozemy zabierać Dżanke to daj znac to z mrówa23 sie do konca ustawie,i nie mi dziekuj tylko domkowi,sama też byś napewno świetnie dała rade jakbyś musiała.Puki co sytuacja jest ustabilizowana :) Grenen umówione jesteśmy z mrowa23 wstepnie na środe do wawy Quote
Ania_i_Kropka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Dzwoniłam do Pani Dyerktor. Panie weterynarz nadal chora, ale jutro przyjedzie specjalnie na sterylizację Dżany. Pani Dyrektor powierdziała, źe Dżana może jechać w środę pod warunkiem, że zapewnimy jej opiekę w czasie podróży i Pani weterynaż po obejrzeniu jej w środę rano się zgodzi. Kasia o której wyjeżdżasz z Olsztyna? Quote
kate89 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No właśnie planowałam pojechac tym o 6,49 bo jest bez przesiadek,ale jak mam pozniej jechac to tez sie cos znajdzie, nastepny mam o 8,43 a potem az o 13,04, tylko te bez przesiadek są,a innymi nie ma co ryzykować. To umów sie i daj znac którym pasuje najlepiej Quote
Ania_i_Kropka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Szefowa prosiła mnie rzebym jutro rano zadzwoniła i powiedziała, o której jedziesz. jak będzie trzeba to Kasia podjedzie wcześniej do schroniska i obejrzy Dżanę. Quote
kate89 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 To powiedz ze najlepiej jakby na ta 6.49 sie wyrobili,bo ten o 8 jest droższy a o 13 jak pojade to bede o 17 a mrowa23 ma jeszcze kawał do domu i nie zabardzo zeby po nocy jechała. Bede cały czas pod telefonem w razie. To mam nie kupywać biletów wczesnij tylko w środe z rańca ?? ok,bede przygotowana na taka opcje Quote
DarkAngels Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jupi :laola: Widze, że Dżana będzie już niedługo w swoim nowym domku :) Quote
nati_92 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Czyli jestesmy pzry samym koncu szybkiej akcji "Dżana potzrebuje domku" trzymam kciuki zeby Dzana na 100% mogla jechac Quote
mrowa23 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 przepraszam dopiero dobilam do domku, sroda moze byc czwartek moze byc i moze byc ta miescina jezeli chodzi o odbior dzanki :) ja to jestem baba kompromisowa;) co do godziny to mowie tak zebym nie buszowala o 3-4 po krajowkach i bede szczesliwa ;) Quote
kate89 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 To moze lepiej wybrać ten czwartek,bo w środe to nie wiem czy te szwy jej nie pojda,bedzie dopiero w sumie dzień po sterylce to moze lepiej poczekajmy do czwartku i wtedy wsiąde z nią o 6 i po 10,30 bym była na zochodnim bo dziewczyny z wawy pisały ze to najblizej wylotówki.Jezeli oczywiście tamten ast moze czekać tyle,jak nie to zrywam na nogi wszystkich i robimy szybką akcje Quote
mrowa23 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ja o 13 bede wyjezdzala z tego wygnajewa i bede dzwonilam do Beatki (spisalam juz dobry nr...) i jak wroce to dam znac co i jak ustalislysmy o ile pradu mi znowu nei wylacza...jak dla mnie moze byc i czwartek :) Quote
Ania_i_Kropka Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Dżana już po sterylizacji. Czuje się dobrze. Rozmawiałam z Panią Dyrektor i doszłyśmy do wniosku, że lepiej żeby Dżana pojechała w czwartek. Boim się wysyłać ją w taką długą podróż dzień po sterylne. Mrówa jeżeli tamten amstaff może poczekać ten jeden dzień to lepiej będzie umówić się na czwartek. Quote
DarkAngels Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :) :) :) Dżana życzę Ci wygody w nowym Domku :) :) :) Quote
kate89 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Mrowa23 to na kiedy mam sie w końcu szykować/? bo juz sama nie wiem, Na jutro to chyba raczej nie ,ale jak musze to i moge,aczkolwiek bardzej pasuje mi czwartek no i dżana bedzie sie miala duzo lepiej. jak sie sytuacja u ciebie przejaśni to daj znac. A jak mam jutro jechac to najlepiej daj znać mi na koma Quote
mrowa23 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 niech bedzie czwartek, tylko zdradzcie mi o ktorej mam byc w wawie i bede:) Quote
kate89 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 To moge ci zdradzić, o 6,45 wsiadam w Olsztynie i o 10,35 bede w Wawie na dworcu zachodnim, nie mam pojęcia jak odróżnie te wszystkie dworce i czy wysiąde tam gdzie trzeba,ale zrobie co moge. I przyszli własciciele Dżanki proszą zebys godzine wczesniej dała im znać,to wyjada do tej mieściny po nią Quote
Ania_i_Kropka Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Wszystko już dograne. Jutro Dżanka z samego rana rusza w podróż do nowego domku:multi: :multi: :multi: . Kasia dziękuje Ci za zorganizowanie wszystkiego bez Ciebie nie dałabym rady. Mrówa wielkie dzięki za transporcik Dżanusie. Jesteś kochana.:loveu: Dżana będzie miała na sobie nową smycz i obrożę. Jej właściciele mają dla niej cały sprzęt i mówią że ten będzie im nie potrzebny. Mrówa zabierz smycz i obrożę i przekaż jakiemuś biedakowi w potrzebie. Quote
doddy Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Kasiu, dworzec łatwo rozpoznać ;) Będzie napisane na nim Warszawa Zachodnia ;) Dworzec jest pod chmurką, Centralny w podziemiach. Dużo peronów nie ma, więc się spokojnie odnajdziecie. Quote
mrowa23 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 zreszta mnei latwo poznac- 2 telefonu komorkowe mala czarnowlosa taka ruchliwa:eviltong: na pewno sie jeszcze zdzwaniac bedziemy:) to co? do jutra? Quote
kate89 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 To chyba rzeczywiście jakos to znajde :) chyba. Mrowa23 do ciebie kom mam to jakby co to bede dzwonic Dziekujemy wam wszystkim za pomoc w imieniu Dżanki,napewno bedzie wam bardzo wdzieczna. Quote
zasadzkas Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Trzymam kciuki za powodzenie akcji ;) Quote
Greven Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 W ciągu paru dni mogę jechać odwiedzić Dżanę w nowym domu. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Mrowa właśnie odebrała Dżankę.:multi: Dżana całą drogę do Warszawy była bardzo grzeczna, praktycznie całą przespała:sleep2: . Teraz ruszyła do Poznania, a jutro do domku. Greven dasz radę zrobić kilka fotek w nowym domku? Quote
Apbt_sól Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kciuki za Dżankei buziaki dla Was!!!!! foto mile widziane hehe ;) Quote
kate89 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dopiero wróciłam z mojej akcji. Rzeczywiście Dżanka cała droge smacznie spała,i ładnie samochodem jeździ,sama do niego wskakuje.Bo pojechałam w końcu samochodem,jak moj ojciec sie dowiedział ze ona jest dopiero co po sterylce i zaczął wymyślać ze to otwarta rana i ze jeszcze bede jej flaczki zbierać,to wziął wolne i nas zawiózł :evil_lol: bardzo Dżanke polubił,od razu mu sie spodobała,bo taka grzeczna była. Quote
Recommended Posts