kate89 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 mrowa23 napisała na niebieskim ,,mam dobra i lepsza wiadomosc na transport dla mnie wystarczy 100 zl bo jade jeszcze z jednym psiakiem z dogo go porywam a praktycznie juz porwalam do mnie wiec czesc pokrywaja dziewczyny od miska z zabrza . 100 zl to bedzie po polowie akurat" Quote
kate89 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 To super,widze ze wszystko bedzie dobrze, Ja jade z Dżaną do poznania,mam o 6.22 pociąg tak żeby bez przesiadek to bede o 11.25 na dworcu głownym. mrowa23 pisz czy pasuje ci tak, ale innego wyboru za bardzo nie ma :) Quote
patch75 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 czyli wnioskuje, iz pieniadze juz sa-wobec tego przekaze je na inny cel Quote
mrowa23 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 sluchajcie zmiana planow najprawdopodobniej ! uzgadniamy jeszcze z beatka ale jutro chyba bede w wawie po asta z tego watku http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=238764#238764 wtedy zabralabym dzane tez od razu do poznania i zarowno z dzana jak i z misiem pojechalabym we wt albo srode najdalej do domkow. kate89 dasz rade ja na jutro ok 16-17 wyciagnac w razie czego? mozesz mi podac swoj nr kontaktowy? co prawda nie zadzwonie bo zasiegu nie mam ale lepsze tonic gonienei siepo forach ;) Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dajcie znać jak najszybciej. Co i jak . Moze ja sie postaram pomódz w sprawie dowozu. Moja mama prawdopodobnie jutro lub pojutrze bedzie jechać do wawy :) W tedy mogłaby ją ze mną zawieść. Ale nic nie obiecuje. Narazie ugadajcie sie miedzy soba. Jak cos nie bedzie pasowac to w tedy ja postaram sie pomóc. Quote
mrowa23 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 przemas a skad dokad daloby rade wtedy dzane przewiez? Quote
DarkAngels Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Narazie pogadaj z Kasią co i jak, a potem daj znać. Quote
Ania_i_Kropka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Jeju nie było mnie 2 godziny na forum a tu takie wieści. DZiękuje wszystkim za pomoc. Jesteście wspaniali:loveu: :loveu: :loveu: . Dżana będzie miała jutro robiona sterylkę więc nie może wcześnisj pojechać. Szkoda, bo im szybciej wyszła by z klatki tym lepiej dla niej. Quote
Ania_i_Kropka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 patch75 napisał(a):czyli wnioskuje, iz pieniadze juz sa-wobec tego przekaze je na inny cel Tak na bilet do Poznania złożymy się w schronisku. Jest dużo psów, które bardziej niż Dżana potrzebują pieniędzy. Quote
mrowa23 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 kurcze.......a nie da rady wczesniej jej zabrac? bo to by byla szansa dla 3 psiakow od razu na szybsze poprawienie zycia;)... a gdyby sterylka zostala wykonana juz w nowym domu...tak sobie na szybko mysle Quote
Ania_i_Kropka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Pani Uli zależało na wysterylizowaniu Dżanki, ze względu na jej psa. Bardzo przeżyła sterylizację swojej nie żyjącej już jamniczki i nie chciałaby drugi raz przez to przechodzić. Dżana mogłaby pojechać wcześniej pod warunkiem, że ktoś zaopiekował by się nią w podróży, jednak nie wiem czy to nie byłoby za wiele dla Dżanki. Zabieg i stres w podróży. Quote
andzia69 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 przepraszam,ze ja tak trochę do tyłu w temacie - ale czy Dżana ma domek???? mrowa - ty taka dobra dusza dla astków i nie tylko jesteś,że ci dogo chyba medal zrobi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w przypływie super domków dla super psów pamiętajcie o Togusiu i Mambusi z Ligoty - one też szukają super domów!!!! Quote
Ania_i_Kropka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ma cudowny domek w Szczecinie. Zamieszka z Panią ulą i jej rodziną i 3 letnim amstaffem. Quote
mrowa23 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hmmm moment.. to teraz na spokojnie :) da rade zabrac jutro dzane? tak po zabiegu? emmm...powiem tak jezeli daloby rade ja zabrac tou mnie ma opieke cisze i spokoj w domu takze o to nei trzeba sie martwic tylko czy ja ja bedemogla zabrac... w razie czego moge jej zrobic lozeczko z tylu a ten ast zmarzluch to pojedzie z przodu wraz z jakims znajomych ktoregona jutro wyczaruje :evil_lol: tylko czy tak sie da? Quote
kate89 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Umówiłyśmy sie na środe do warszawy,bo jutro ja nie dam rady,mam wizyte u kardiologa a czekałam na nią poł roku to wiecie sami. Który dworzec jest najbliżej wylotówki na poznań ?? Quote
Ania_i_Kropka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Kasia Dżanka nie może jechać posciagiem w takim stanie. ona potrzebuje ciszy i spokoju i przedewszystkim ciepła. Mrowa jeżeli będziesz mogła zająć się Dżaną po zabiegu to wydaje mi się, że nie będzie żadnego problemu z zabraniem jej ze schroniska. Lepiej żeby dochodziła do siebie w domku. O której mogłabyś być jutro w schronisku? Dżana będzie sterylizowana ok. godz 11. Muszę jeszcze zadzwonić do Pani Dyrektor i zapytać o zgodę. Quote
mrowa23 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 uzgodnilysmy ze w srode bede po dzanke jechala i po asta z linku, przepraszam za zamieszanie ogolne;) jak w srode dojade z psiakami do poznania to w czwartek od rana moge startowac nad morze z obydwoma Quote
kate89 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Mrowa23 to w razie środy to który pociąg,mam być w wawie o 16,50 czy o 10,35 bo tylko te są bez przesiadek. W razie czwartku to samo Quote
kate89 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ponawiam pytanie do warszawiaków, na którym dworcu mam wysiąść z Dżana zeby mrowa23 miała najblizej, który jest najbliżej wylotówki na poznań ?? Quote
kate89 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Rozmawiałam z córką Pani Uli,mogą wziąść Dżanke w środe albo kiedy nam pasuje,najwyżej jej córka sie wszystkim zajmie,to dobrze ze tu chociaz wszystko ok. I mrowa23 o ile to ci jaką róznice robi to mogą wziąść Dżane z Pyrzyc na trasie do szczecina. Na priva daje ci nr Pani Uli w razie co Quote
Ania_i_Kropka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Kasia dziękuje, że się wszystkim zajęłaś. Jesteś kochana. Ja dopiero wróciłam z Kropcią od lekarza i padam z nóg. Jutro załatwię wszystko z Panią Dyrektor i dam znać co i jak. Quote
doddy Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Co do wylotówki na Poznań w Warszawie to najbliżej będzie na Dworcu Zachodnim wysiąść ;) Quote
nati_92 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no to co trzymam kciuki zeby Dzana jak najszybciej dojechala do nowego domku Quote
JUMP I DżANA Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 DZIęKUJEMY WSZYSTKIM ZA POMOC :iloveyou: Quote
Recommended Posts