Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowa23 napisała na niebieskim ,,mam dobra i lepsza wiadomosc
na transport dla mnie wystarczy 100 zl bo jade jeszcze z jednym psiakiem z dogo go porywam a praktycznie juz porwalam do mnie wiec czesc pokrywaja dziewczyny od miska z zabrza . 100 zl to bedzie po polowie akurat"

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To super,widze ze wszystko bedzie dobrze,
Ja jade z Dżaną do poznania,mam o 6.22 pociąg tak żeby bez przesiadek to bede o 11.25 na dworcu głownym. mrowa23 pisz czy pasuje ci tak, ale innego wyboru za bardzo nie ma :)

Posted

sluchajcie zmiana planow najprawdopodobniej !
uzgadniamy jeszcze z beatka ale jutro chyba bede w wawie po asta z tego watku http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=238764#238764 wtedy zabralabym dzane tez od razu do poznania i zarowno z dzana jak i z misiem pojechalabym we wt albo srode najdalej do domkow.
kate89 dasz rade ja na jutro ok 16-17 wyciagnac w razie czego? mozesz mi podac swoj nr kontaktowy? co prawda nie zadzwonie bo zasiegu nie mam ale lepsze tonic gonienei siepo forach ;)

Posted

Dajcie znać jak najszybciej. Co i jak . Moze ja sie postaram pomódz w sprawie dowozu. Moja mama prawdopodobnie jutro lub pojutrze bedzie jechać do wawy :) W tedy mogłaby ją ze mną zawieść. Ale nic nie obiecuje. Narazie ugadajcie sie miedzy soba. Jak cos nie bedzie pasowac to w tedy ja postaram sie pomóc.

Posted

Jeju nie było mnie 2 godziny na forum a tu takie wieści. DZiękuje wszystkim za pomoc. Jesteście wspaniali:loveu: :loveu: :loveu: . Dżana będzie miała jutro robiona sterylkę więc nie może wcześnisj pojechać. Szkoda, bo im szybciej wyszła by z klatki tym lepiej dla niej.

Posted

patch75 napisał(a):
czyli wnioskuje, iz pieniadze juz sa-wobec tego przekaze je na inny cel

Tak na bilet do Poznania złożymy się w schronisku. Jest dużo psów, które bardziej niż Dżana potrzebują pieniędzy.

Posted

kurcze.......a nie da rady wczesniej jej zabrac? bo to by byla szansa dla 3 psiakow od razu na szybsze poprawienie zycia;)... a gdyby sterylka zostala wykonana juz w nowym domu...tak sobie na szybko mysle

Posted

Pani Uli zależało na wysterylizowaniu Dżanki, ze względu na jej psa. Bardzo przeżyła sterylizację swojej nie żyjącej już jamniczki i nie chciałaby drugi raz przez to przechodzić. Dżana mogłaby pojechać wcześniej pod warunkiem, że ktoś zaopiekował by się nią w podróży, jednak nie wiem czy to nie byłoby za wiele dla Dżanki. Zabieg i stres w podróży.

Posted

przepraszam,ze ja tak trochę do tyłu w temacie - ale czy Dżana ma domek????

mrowa - ty taka dobra dusza dla astków i nie tylko jesteś,że ci dogo chyba medal zrobi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w przypływie super domków dla super psów pamiętajcie o Togusiu i Mambusi z Ligoty - one też szukają super domów!!!!

Posted

hmmm moment..
to teraz na spokojnie :)
da rade zabrac jutro dzane? tak po zabiegu? emmm...powiem tak jezeli daloby rade ja zabrac tou mnie ma opieke cisze i spokoj w domu takze o to nei trzeba sie martwic tylko czy ja ja bedemogla zabrac... w razie czego moge jej zrobic lozeczko z tylu a ten ast zmarzluch to pojedzie z przodu wraz z jakims znajomych ktoregona jutro wyczaruje :evil_lol: tylko czy tak sie da?

Posted

Umówiłyśmy sie na środe do warszawy,bo jutro ja nie dam rady,mam wizyte u kardiologa a czekałam na nią poł roku to wiecie sami.

Który dworzec jest najbliżej wylotówki na poznań ??

Posted

Kasia Dżanka nie może jechać posciagiem w takim stanie. ona potrzebuje ciszy i spokoju i przedewszystkim ciepła.
Mrowa jeżeli będziesz mogła zająć się Dżaną po zabiegu to wydaje mi się, że nie będzie żadnego problemu z zabraniem jej ze schroniska. Lepiej żeby dochodziła do siebie w domku. O której mogłabyś być jutro w schronisku? Dżana będzie sterylizowana ok. godz 11. Muszę jeszcze zadzwonić do Pani Dyrektor i zapytać o zgodę.

Posted

uzgodnilysmy ze w srode bede po dzanke jechala i po asta z linku, przepraszam za zamieszanie ogolne;) jak w srode dojade z psiakami do poznania to w czwartek od rana moge startowac nad morze z obydwoma

Posted

Rozmawiałam z córką Pani Uli,mogą wziąść Dżanke w środe albo kiedy nam pasuje,najwyżej jej córka sie wszystkim zajmie,to dobrze ze tu chociaz wszystko ok. I mrowa23 o ile to ci jaką róznice robi to mogą wziąść Dżane z Pyrzyc na trasie do szczecina. Na priva daje ci nr Pani Uli w razie co