Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj ja jade pieska odwiedzic i wziąść na spacerówke, zeby ją chociaz troszke rozweselić, tylo smutko jak na jednego piesa to za dużo. I rzeczywiście,ona tak strasznie wyje az płakać sie chce...
Hopaj na pierwszą

Posted

Jak byłam z Dżana na spacerku to sie troszke rozbawiła i nawet leżakowała na pleckach żeby ja głoskac,no i tatuaża nie ma, ja nie zauważyłam przynajmiej.Widać że to piesek zadbany i nauczony czystości, nie załatwia sie w kojcu,chyba ze już musi.Jak byłam z nią na spacerze to załatwiała sie 3 razy:-o jak ona musi sie przez to męczyć,a jak odprowadzałam ją do klatki to od razu piszczec zaczeła i na sile musiałam ją tam wsadzic bo sie zapierała czym sie dało.
Hopaj pięknioszko

Posted

Pewnie ze spacerek był,obowiązkowo,nawet taka troche żywsza sie zrobiła,ale jak do niej przyszłam to taka smutna była ze nie chciało jej sie z legowiska zwlekać...biedna kochana psinka. Jutro tez mam zamiar jechac do niej

Posted

Dżana sloneczko dlaczego nie jestes chlopczykiem :placz: wtedy napewno bym cie zabrala a tak niestety nie mam takiej mozliwosci :placz: :placz: :placz: bo gdybys nie dogadala sie z Faza to musialabys wracac przez cala polske do schroniska :placz: :placz: :placz:

Hooooooopaj do gory :laola:

Posted

Podnosze,nie dam rady dzisiaj pojechać do niej...jutro specjalnie do niej pojade bo widze ze ona ma taka postawe do świata jakby w depresje wpadała:placz: :placz: :placz: szukajmy jej domku szybciutko