Ania_i_Kropka Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Tak Dżana jest w Olsztynie. Jak na razie świetnie dogaduje się z innymi psami spotkanymi na spacerach. W boksie siedzi sama ze względu na kwarantannę. Na koty nie zwraca uwagi. Quote
kate89 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dzisiaj ja jade pieska odwiedzic i wziąść na spacerówke, zeby ją chociaz troszke rozweselić, tylo smutko jak na jednego piesa to za dużo. I rzeczywiście,ona tak strasznie wyje az płakać sie chce... Hopaj na pierwszą Quote
nati_92 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dżana juz po spacerku i pieszczotach z ciocią Kasią Quote
Tengusia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Do gooooory hooooopaj sloneczko moje :laola: Quote
Tengusia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Dżanus sloneczko moje :loveu: hooooooooopaj do goooooory :laola: Quote
kate89 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jak byłam z Dżana na spacerku to sie troszke rozbawiła i nawet leżakowała na pleckach żeby ja głoskac,no i tatuaża nie ma, ja nie zauważyłam przynajmiej.Widać że to piesek zadbany i nauczony czystości, nie załatwia sie w kojcu,chyba ze już musi.Jak byłam z nią na spacerze to załatwiała sie 3 razy:-o jak ona musi sie przez to męczyć,a jak odprowadzałam ją do klatki to od razu piszczec zaczeła i na sile musiałam ją tam wsadzic bo sie zapierała czym sie dało. Hopaj pięknioszko Quote
kate89 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jak jutro sie wyrobie do pojade do schroniska to ją na spacerówke wezme i poprzymilam ją,bo cały czas siedzi mi w głowie. Domku gdzie jestes ?? Quote
Tengusia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A ty co tu robisz ... uciekaj na pierwsza strone :laola: Quote
kate89 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jade zaraz do Dżana na spacerówke :) ale bedzie sie cieszyć Hopaj na góre Quote
kate89 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Pewnie ze spacerek był,obowiązkowo,nawet taka troche żywsza sie zrobiła,ale jak do niej przyszłam to taka smutna była ze nie chciało jej sie z legowiska zwlekać...biedna kochana psinka. Jutro tez mam zamiar jechac do niej Quote
Tengusia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Dżana sloneczko dlaczego nie jestes chlopczykiem :placz: wtedy napewno bym cie zabrala a tak niestety nie mam takiej mozliwosci :placz: :placz: :placz: bo gdybys nie dogadala sie z Faza to musialabys wracac przez cala polske do schroniska :placz: :placz: :placz: Hooooooopaj do gory :laola: Quote
kate89 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Podnosze,nie dam rady dzisiaj pojechać do niej...jutro specjalnie do niej pojade bo widze ze ona ma taka postawe do świata jakby w depresje wpadała:placz: :placz: :placz: szukajmy jej domku szybciutko Quote
Recommended Posts