Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

efra-husky napisał(a):
trzeci był Siberian Husky ;)

a możliwe, dlatego napisałam bodajże ;) akurat wtedy siedziałam na obiedzie, więc z daleka nie było dobrze widać, oprócz tego, że kudłaty :lol:

Posted

Aaaaaaaaaaaaaaa....moje ukochane

To chyba "Najpiekniejszy pies uzytkowy :roll: ,jesli sie myle prosze poprawic

BiS Junior ( sorki ,ze z fotografami ,ale robiłam z odległosci ok 200 metrow )

Posted

resuruss napisał(a):
No jest ,z Dragonem - wygrała z nim rase .Wiecej fot syberianow na syberianach ;)

Jagoodka!!!Jasne, biało rude tzn spaniel tak?

Tak, tak :)
Jeżeli masz jakieś inne zdjęcia z nami z BISów to oczywiście też poproszę na maila :)
Wielkie dzięki!!

Posted

Ofkors ;) .Tylko pewnie czesc bedzie trzeba solidnie przyciąc i mogą stracic na jakosci ......Ja siedziałam na drugim koncu stadionu ;)
Mam nadzieje ,ze mozesz chwilke poczekac ,bo mam mnostwo fotek i chciałabym je wkleic na spokojnie tu ,zeby wszyscy mogli pooglądac?ok?

Posted

No oczywiście, że mogę poczekać.
Wstawiaj sobie spokojnie fotki na forum :) Czekamy na następne.
Powiem Ci, że jak na warunki do robienia zdjęc to wyszły rewelacyjnie. Powinni wpuszczać fotografów na płytę stadionu.

Posted

Flashi !Nie amerykanca nie było na grupie...:shake:
Jagoda!!!!Na samym koncu ubłagałam ochraniarzy i sie wcisnełam na płyte :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....Kategorycznie mi zabronili ,a ja do nich :proszę Pana ....a jakby Pana pies wygrał? to chciałby Pan miec zdjecie z pudła czy nie???:evil_lol:
Pomyslał,pomyslał i mnie wpuscił ,ale byłam schowana ma ławce rezerwowych :evil_lol:

Posted

Mi sie niestety nie zaplątał....:-( Jak sie zaczynały BiSy to musiałam wszyskie rzeczy przenosic ,psy wyprowadzic dac im jesc pic itd.
A jak juz był finał - nawet Cie widziałam i mowiłam ,ze dogomaniacki Colaczek - to została mi jedna fotka w aparacie - i miałam wybor focic stawke albo pudło i finalistow :shake:

Posted

Sułtan w Bytomiu ocena wybitnie obiecująca a Fjonka CWC, NDSwR i tym samym ukończyła Championat Polski :sweetCyb::drink1:. Sułtan był na finałach ale sędziemu nie spodobały sie Chowy a szkoda :cool3:.

Posted

Chciałam bardzoo grzecznie i milutko prosić o stawkę Owczarków Staroangielskich - Bobtaili z Bytomia. Pliss . Zależy mi żeby jak najszyciej wiedzieć...:modla: