Draczyn Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 resuruss napisał(a)::multi: :multi: :multi: Super by było.No niestety, jedzie tylko mój Marek i ma juz pelan komplet, ale mam nadzieje resurus, ze w koncu gdzies sie poznamy. Do Krakowa też pewnie Marek tylko pijedzie, bo prawdopodobnie beda szczenieta, Moze przyjedziesz kiedyś do Wwy, to wtedy na 100% bede i zapraszam po wystawie do nas:multi::multi: Quote
bogula2 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Prośba! jakim tramwajem dojadę na wystawę z centrum Bytomia? ze względu na wirus;) będę na wystawie towarzysko... Quote
Mona4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 z Bytomia Placu Sikorskiego ,czyli dworca tramwajowego tramwajem nr 5.9.18.30. 4 przystanki. Z dworca autobusowego,i PKP autobus 146. 15.127. i sporo innych. 3 prtzystanki. Z dworca autobusowegi i PkP mozna podjechac autobusem azeby podjechac tramwajem,czeba zejsc tunelem pod dworcem w strone szombierek i tam jest tramwaj.Zaprawieni moga isc pieszo,droga prosta ale kawaleczek to jest. Quote
Likaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Na liście wystawców jestem, wszystko fajnie, ale nie mam potwierdzenia tzn. numerku .. A wyjeżdzam dzisiaj .. jak numerek dojdzie jak juz wyjade to poprosic w sekretariacie o numerek ? mają jakiś zapasowy? Pozdrawiam serdecznie Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 no to trzeba będzie w długiej kolejce stanąć do sekretariatu....i jeszcze na bramie przekonywać że mamy darmowe wejście, ciekawie bedzie.... Quote
Likaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzięki :) Do tej pory nie spotkałam sie z tym żeby mi potwierdzenie przychodziło tak późno więc niewiem ;) Dorota masz racje.. bedzie ciekawie.. zobaczymy .. ja mam nadzieje ze jeszcze dojdzie ... a ty juz dostałas potwierdzenie ? Quote
Mona4 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ja jestem z Bytomia i do dzis potwierdzenia niemam. Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ja liczę po cichu że dziś dojdzie...bo też czekam , wolałabym na spokojnie wejść, przygotowac psa i zabawić się na wystawie...no cóż jadę z córką to jakoś podzielimy się do kolejki...a w niedzielę też wystawiam więc dwa razy takie podejścia robić? chyba że uda się w jednym dniu załatwić sprawę bo numer znam jestem na liście wystawców na niedzielę... Quote
Likaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mona Naprawde ? No cóż .. pocieszenie jest takie że nie tylko ja potwierdzenia nie mam, ale inni też sie borykaja z tym problemem. Dorota ja tez licze ze dzis dojdzie. A moze ktos wie jak sa terriery podzielone ? Bo ja mam westika i niewiem o ktorej przyjechac zeby na spokojnie go przygotowac, w Jeleniej to w ogole przyjechalismy jak juz bylo po ocenie bo kompletnie niewiedzialam ze terriery sa podzielone na bodajze 3 ringi i akurat na naszym ringu westiki pierwsze wchodzą ... Ale widzocznie trzeba bedzie juz o 9 sie stawic. Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Mona4 napisał(a):ja jestem z Bytomia i do dzis potwierdzenia niemam. to masz komfort bo ja muszę zza Wrocławia dojechać i wychodzi na to że muszę to zrobić odpowiednio wcześniej, :cool1: Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jeśli nie dojdzie potwierdzenie to proponuję ci być na 8 a nie na 9.. czas do sekreteriatu...? a białasa zrobić to też trzeba czasu , w sobote na pewno bedą rozdzielone teriery bo jest trzech sedziów, nie wiem jak w niedzielę Quote
Likaa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Dzięki :) Tak fakt chyba sie stawimy na 8.00 My mieszkamy 100 km od Wrocka wiec dla nas to juz w ogole kawalek do Bytomia, ale zarezerwowaliśmy agroturystyke ok. 100 km od Bytomia i tam sie zatrzymamy, zeby spokojnie dojechac sobie na wystawe i w sobote i w niedziele. Quote
cockermanka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dorota07 napisał(a):no to trzeba będzie w długiej kolejce stanąć do sekretariatu....i jeszcze na bramie przekonywać że mamy darmowe wejście, ciekawie bedzie.... Jeśli masz opłacona wystawę,to najlepiej mieć ze sobą potwierdzenie - mam nadzieję,że wtedy nie będzie problemu z wejściem...ja też nie mam potwierdzenia ;) więc jest nas sporo :cool3: Quote
flashka-g Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dorota07 napisał(a):to masz komfort bo ja muszę zza Wrocławia dojechać i wychodzi na to że muszę to zrobić odpowiednio wcześniej, :cool1: a ja jutro jade do Wrocka za to a w niedziele do Bytomia;) tylko zeby nie padało.. Quote
Błyskotka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 No ja też chyba stanę w kolejce do sekretariatu :cool3:. Pani w oddziale mi powiedziała że jak im się nie uda poprawić imienia mojej suki przed wystawą to zrobią to ewentualnie po ocenie. Ale ja nie mam zamiaru sie pieklić i gonić sędziny o podpis jak dostaniemy to co potrzebne. Grupa V jest na ringu 19 (ostatnim). Quote
Musiałek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 a ja za dwie godz wyjeżdżam i potwierdzenia nie mam - na liście jestem i moje psy też ale niestety nie wiem o której jesteśmy oceniani i na którym ringu :( Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jednym słowem czeski film, nikt nic nie wie... Quote
FRODKA Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 W oddziele bytomskim jest jednak bałagan,ciekawe że do jednych dzwonią wyjaśniać brakujące dane a mnie informują że zgłoszenia internetowe doszły a potem stwierdzają że jeden pies nie przyjęty bo zgłoszenie nie doszło a drugiego doszedł tylko rodowód i jednego przyjęto . Quote
Alutka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ciekawe jaka długość kolejki będzie jak w niej będzie stało - no powiedzmy skromnie ok 200 osób.Faktycznie dwie godziny wcześniej trzeba przyjechać.( idziemy pierwsi ) . Czyli 2 godziny wcześniej wstać! I to ca jakie grzechy ? i na dodatek za swoje pieniądze. !:cool1: Listonosz był przed chwilą, a potwierdzenia "ani słychu ani dychu" :placz: Quote
Jagoodka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dorota07 napisał(a):jeśli nie dojdzie potwierdzenie to proponuję ci być na 8 a nie na 9.. czas do sekreteriatu...? a białasa zrobić to też trzeba czasu , w sobote na pewno bedą rozdzielone teriery bo jest trzech sedziów, nie wiem jak w niedzielę w sobote jest 4 sedziów na teriery Quote
dorota07 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jagoodka napisał(a):w sobote jest 4 sedziów na teriery bądż tak życzliwą duszą i uchyl rąbka tajemnicy o ile wiesz o której szkoty idą i ile ich jest nic więcej plis...chodzi mi o sobotę bo niedziela obojętne bo mam blisko nocleg...:loveu: ja nie bedę sterczeć w kolejce:multi: :multi: :multi: mam potwierdzenia na oba dni.... Quote
Jagoodka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 dorota07 napisał(a):bądż tak życzliwą duszą i uchyl rąbka tajemnicy o ile wiesz o której szkoty idą i ile ich jest nic więcej plis...chodzi mi o sobotę bo niedziela obojętne bo mam blisko nocleg...:loveu: ja nie bedę sterczeć w kolejce:multi: :multi: :multi: mam potwierdzenia na oba dni.... Ja naprawdę nic nie wiem.... :( Quote
Recommended Posts