Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aga616 napisał(a):
Dzięki wielkie za stawki:lol: Mam tylko pytanie - mój sweter jest napisany jako suka, a tymczasem to facet pełną gębą:eviltong: teraz nie wiem czy ja się pomyliłam, czy może źle przepisałaś?

Oj nie wiem... Może ja cos pochrzanilam :P
Ale wiesz co nie przejmuj się. Nawet jak jest wpisany jao suka, to spokojnie na wytawie da się to sprostować...

• Replies 509
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zula']Jagoodka, nie wpadła Ci przypadkiem w ręce stawka spanieli?:cool3:
Wpadła , wpadła :) I to w pierwszej kolejności. Wklepana na spanielkowe forum.

Posted

[quote name='Jagoodka']Oj nie wiem... Może ja cos pochrzanilam :P
Ale wiesz co nie przejmuj się. Nawet jak jest wpisany jao suka, to spokojnie na wytawie da się to sprostować...

Jagoodka

w stawce aussików którą mi podałaś w klasie młodziezy psów wpisany jest pies i SUKA !!!

czy to da się odkręcić ??

Posted

Błyskotka napisał(a):
Również dziękuję za stawkę :multi:. Dzwoniłam do związku ale tam powiedzieli mi tylko stawkę ilościową. No i Sułtan ma konkurencję :cool3:.
Szkoda że nie wiadomo nic o planie sędziowania.
A jak dojechać na teren wystawy ? Jadę tam pierwszy raz i nie wiem. Jadę z Rybnika na Rude Śląską i Bytom.

Aaaa to Ty dzwoniłaś pytać się o psy szczeniaki i sukę w otwartej??
Ja akurat wtedy spisywałam stawki, a mój przyszły szwagier Ci tłumaczył drogę :)

Posted

olaglowka napisał(a):
Ok, bo w toyach, to wszystkie kolory chodza razem a w miniaturach jest to podzielone na 2 czyli srebrne i apricoty, oraz biale,brazowe oraz czarne.

Ale toy był tylko 1 :) Przynajmniej z tego co pamiętam.

Posted

Jagoodka napisał(a):
Wpadła , wpadła :) I to w pierwszej kolejności. Wklepana na spanielkowe forum.

Tak,tak..już wiemy i baaardzo dziękujemy:loveu:

Mam nadzieję,że pogoda zamówiona?:cool3:

Posted

[quote name='flashka-g']jak bedzie mozna to ja slicznie poprosze o staweczke siberian husky i cocker spaniel amerykański;)
haszczaków nie mam, a spaniele wszystkie spisałam w czwartek.
COCKER SPANIEL AMERYKAŃSKI KOLOROWY
PSY
młodzieży
GUMIŚ z Psiej Parafii
championów
INTERNET LASER JET Moser Dog
SUKI
młodzieży
CASSIOPEIA Dziecko Leśnej Wygi
championów
GEORGIA ON MY MIND Catonium

Więcej żadych stawek niestety nie mam i do ZK już się nie wybieram :(

Posted

[quote name='Musiałek']Jagoodka

w stawce aussików którą mi podałaś w klasie młodziezy psów wpisany jest pies i SUKA !!!

czy to da się odkręcić ??
Da się. Na wystawie wystarczy iść do sędziego przed oceną rasy i powiedzieć jaka jest sytuacja. Błedy zostaną oczywiście wyprostowane :)
Poczekajcie na katalog. Ja ta jak mówię przepisywałam stawki ze zgłoszeń, bo katalog nie był jeszcze złożony i w tym natłoku papierzysków mogłam coś poprzestawiać.

Posted

cockermanka napisał(a):
Tak,tak..już wiemy i baaardzo dziękujemy:loveu:

Mam nadzieję,że pogoda zamówiona?:cool3:

W sobotę ma ją być przelotne deszcze i burze :(
W niedzielę nie wiadomo...
Oby było ładnie, bo po całodniowej ulewie, zimnisku i wietrzysku w Alytus mam dosyć takiej pogody na wystawie.

Posted

Jagoodka napisał(a):
Oj nie wiem... Może ja cos pochrzanilam :P

no to spoczko, dzięki :lol:

Posted

Błyskotka napisał(a):
Mnie by interesował plan sędziowania.

widzę, że Arisek będzie mógł pokibicować Sułtankowi... chyba, że jak w Opolu ringi będą oddalone od siebie

Ania

Posted

Jagoodka napisał(a):
Kurcze w pryszłym tygodniu to już mnie w ZK nie będzie. będę dopiero w sobote na wystawie w roli sekretarza. Z tego co wiem to CTR jest wszystkich 17 i będzie je oceniał p. Jaworski( na krajowce w sobote)

Jogoodka, wielkie dzieki :loveu:

niemniej jednak :placz: :angryy: :crazyeye: i stanowczo powinnam byc na procencie w oddzialach... Gdy nie jade na wystawe, to stawka wynosi sztuk 2, a gdy jade to jest 17 i pewnie od groma i troche w mojej klasie :shake: . Musze chyba zaczac skladac takie oferty, zwiazki mialyby frekwencje, a ja bym podratowala budzet ;)

Posted

Jeśli można, to ja bym bardzo prosiła o stawkę dla Yorkshire Terrierków!!!!!!!! -z góry dziękuję za odpowiedź :lol:
Tak na marginesie my też nie dostaliśmy jeszcze potwierdzenia:placz:

Posted

Musiałek napisał(a):
Hejka

czy ktoś zna jakies tanie noclegi w Bytomiu niedaleko wystawy gdzie przyjmują z psami ??

zadzwon tam bo nie maja chyba strony

Motel "Tramp"

• Adres:
    Bytom, ul. Dolna 2
  • Tel.: (032) 280-70-98
znalazlam jeszcze takie cos ale to sa spartanskie warunki bo to hotel robotniczy
Hotel

• Adres:
    Bytom, ul. Strzelców Bytomskich 87a
  • Tel.: (032) 281 14 35
Najważniejsze informacje

Cennik

pokój jednoosobowy - 75,00 PLN
pokój dwuosobowy - 100,00 PLN
pokój trójosobowy - 150,00 PLN

i jeszcze takie cos
Bytom

• Adres:
    Bytom, ul.Zabrzańska 110
  • Tel.: (032)397 15 53, 281 42 52
Najważniejsze informacje

Płatność tylko gotówką. Hotel wyposażony w bar, bilard, restaurację i parking. Istnieje możliwość organizowania imprez okolicznościowych.
W pokojach łazienka, telewizor, oraz radiomagnetofon.
RodzajCeny
1-osobowe35-80
2-osobowe50-120
3-osobowe60-150
4-osobowe80

http://www.hotelbytom.e-con.pl/

no i to jest wg mnie opytmalne roziwazanie bo jak widzisz na mapce blisko i ceny nie sa wygorowane tylko nie wiem co z piesami ale przypuszczam ze nie powinno byc problemu :-))

Posted

Musiałek napisał(a):
cały motel zajęty :placz: dzwonię do Hoteliku - miejsca są ale Pani sprawdza czy przyjmują z psami :)

ten hotel lepszy na zabrzanskiej bo to blizutko do wystawy w szombierkach