Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wolf122 napisał(a):
Dziękuję Kajka za obecność u suni:loveu:

Wolf :loveu: dziekuje .
Nie moglo byc inaczej . To watek cudownego malucha i na dodatek zalozony przez Ciebie :)

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiapsiaki napisał(a):
Dokładnie przecież wszyscy mamy wspólny cel- ratować zwierzaki!! Im więcej osób nam coś podpowie tym lepiej.Wiadomo,lekarz każdy dobry,ale zależy w jakiej dziedzinie...Więc myślę,że trzeba każdego wysłuchać,kto ma pojęcie na ten temat i przemyśleć...Tu chodzi o życie biednej istotki.

Dokładnie tak :):):)
Równie ważne, aby wymiana doświadczeń odbywała się w atmosferze wzajemnego szacunku ;)

Wolf122, wybacz :modla:
Pamiętam o złożonej obietnicy w kwestii ogłaszania Kory, ale mam teraz trochę napięty terminarz :razz:
Jak tylko będę trochę wolniejsza wywiążę się z tego, co obiecałam :)
A jak sunia po zabiegu ??? Wiadomo coś ???

Posted (edited)

Sunia jest ok. Ale rozdziwom dziękuję za " pomoc".
Jeszcze nawet na Dogo takich idiotek które nie widząc psa i jego fotek komentowały kompetencje wetertynarza nie widziałem.

Buziaki wszystkowiedzące Alfy . Zapraszam do Schroniska- szanowne Debilki

Edited by Donvitow
Posted

Donvitow napisał(a):
Jeszcze nawet na Dogo takich idiotek które nie widząc psa i jego fotek komentowały kompetencje wetertynarza nie widziałem.

No, Donvitow, takimi tekstami to Ty suni na pewno nie pomożesz :shake:
Nawet nie chce mi się tego komentować... :shake:

Posted

Donvitow napisał(a):

To, ze jestes chamem juz wiemy, ze masz przerost formy nad treścią- również, wybujale mocno ego –także … ale ze jeszcze przy tym, jestes ograniczony umysłowo-zdumiewa i powoduje, ze jest mi ciebie zal..
Umiejętności czytania ze zrozumieniem nabywa się już w drugiej klasie szkoly podstawowej , wiec cofnij się do „podstawowki” i przypomnij sobie, jak to się robi..

Nie ma sensu ci niczego tłumaczyć bo beton pozostanie betonem !
Przypomne tylko, ze :
Jesli jedna osoba mowi ci, ze jestes oslem-olej to,
Jak dwie, to się nad tym zastanow.
Jak trzy, to idz i kup sobie siodlo!!

Dodam jeszcze , ze załatwiłeś watek Suni [FONT=Wingdings][FONT=Wingdings]:([/FONT][/FONT] -„madry inaczej” człowieku.
Jestes z siebie dumny? …

Posted (edited)

Donvitow całkowicie nie rozumiem Twojego komentarza.Zakładamy wątek dla dobra suni,ludzie komentują,doradzają ,czy słusznie czy nie, mają prawo pisać .Po to jest forum.Tym sposobem palisz mosty robiąc krzywdę tylko suni,bo ludzi zrażasz a do tego niestety obrażasz.Rozumiem że bronisz swojego schroniska i lekarzy ale tu nikt nie neguje dobrej opieki Schronu i fachowości Lekarzy.A luźne dywagacje i proponowanie innych metod nie musisz odbierać jako ataku na sposób prowadzenia leczenia.Polemika to dość znany sposób wśród ludzi na wymianę poglądów:cool3:Proszę jeszcze raz o powstrzymanie emocji,bo dalej w tej atmosferze nie będzie sensu prowadzić tego wątku.To się mija z celem.Jeśli potrafisz dla dobra suni zresetować emocje i prowadzić merytoryczną dyskusję,to liczę na Twój komentarz o stanie bieżącym suni tu na Jej wątku.

Przepraszam Wszystkich za słowa ,które tu padły.Przejdźmy nad tym dla dobra psa do porządku,proszę...
DONnko będę czekał:cool3:

edycja-widzę,że w czasie jak męczyłem tego posta "..mleko juz się wylało":shake:
Muszę się z tym przespać,czy jeszcze tu coś można "ugrać" dla suni:-(

Edited by wolf122
Posted

Donvitow napisał(a):

Nikt nie nazwał ani Ciebie ani "Twoich" wetów DEBILAMI!! więc się zastanów,o co Ci chodzi! Poszukaj w słowniku,co oznacza słowo POMAGAĆ. Nas nie musisz szanować-ale uszanuj Sunię...to jej wątek!

Posted

Wolf wybacz ale nie mozna pozwolic siebie bezkarnie obrazac i to bez konkretnego powodu.
Ktos pozwolil sobie na stanowczo za wiele i tylko dlatego, ze nie rozumie co sie pisze, nie rozumie intencji i KONKRETOW , a najwazniejsze ....dlaczego sie pisze :( Przykre to.
Padly slowa , ktore w stosunku do kobiet nigdy nie powinny pasc!

• 2 weeks later...
Posted

Kora miewa się dobrze. Jest wesoła i żywa. Nie widzę specjalnie by poruszała się " inaczej" , " lepiej".
Z czterech osób z którymi rozmawiałem nikt się więcej nie odezwał a Dom na który najbardziej liczyłem pochorował się i " ląduje" w szpitalu.:(.
Tak że sunia jest nadal " na lodzie".

Posted

Czyli po operacji dalej porusza się tak specyficznie jak przed ? Kuleje? Choć to jeszcze krótko po operacji ale czy wet oceniał efekt?
Będę Jej robił wydarzenie na FB,może tam coś chwyci....

Posted

Kora była dziś na spacerze. Padało i było mokro. Po kilku minutach wyglądała jak " nie boskie stworzenie" czyli jak brudny i mokry czort. Ale za to była zachwycona. Puściłem ją na chwilę ze smyczy.:).
Porusza się lepiej. Mam nadzieję że nie widzę tego przez pryzmat oczekiwań.
W poniedziałek porozmawiam z WETem jak on to widzi fachowym okiem.
Fot nie udało się porobić.:(.
Dzięki za fb.:)

Posted

Mam nadzieję,że będzie jakiś odzew i znajdzie się KTOŚ dla Kory:loveu:
Dobrze,że dzieciak szaleje,kochana niuńka.To czekam na wieści od Weterynarza.
Dobrze,że dbasz o te psiaki w Gaju:cool3:Z chęcią bym Korę wymiział ale to kawałek drogi.Może będzie
jeszcze okazja.

Posted

Kora będzie miała Dom pod Wrocławiem.
Warunki lokalowe,podejście do adopcji, świadomość, opieka nad poprzednim ciężko chorym psem, orientacja w temacie " dysplazja", świadomość konieczności sterylizacji i dalszej fachowej opieki weterynaryjnej z koniecznością ew zabiegu ,zgoda na kontakt z koordynatorem adopcji z gaju pozwoliło z radością przyjąć propozycję Państwa przygarnięcia Kory.
Dzisiaj po godz 18 będziemy jeszce " dogrywać" kwestie transportu.

Kora była " na kontroli" u Prowadzącego ją lekarza. Miała usunięte szwy. Pan Dr jest zadowolony z pełnej ruchomości stawów, brakiem ograniczenia ruchu w nich i chodem Kory.

Jestem też mile zaskoczony natychmiastowym efektem zabiegu. Mam nadzieję że efekt ten będzie trwały. Kora spędzi z Państwem wiele lat w dobrej kondycji fizycznej co będzie dla nich nagrodą za dobre serce i adopcję " psa specjalnej troski" .

Teraz już tylko trzymam kciuki by wszystko " zagrało" :)

Posted

Normalnie po wiadomościach na FB już się ucieszyłem ale tu po przeczytaniu pełnej informacji chce się "otwierać szampana":multi:
Oby tylko to doszło do skutku:multi:Donvitow czekam na wieści o WIELKIM FINALE:loveu:
P.S.Warunki dla suni super,napisz proszę skąd domek się "przyplątał";):lol:?????

Posted

Wow to super tylko ja nie wiem,który to ten "Dobry Duszek".Są dwie albo trzy opcje:lol:Dziewczyny przyznać się,która z Was??????. Ja mam pewne podejrzenia:lol: ale poczekam na zgłoszenie:lol:Do wygrania całus od Kory także stawka bardzo wysoka:loveu:

Posted

Donvitow napisał(a):
Kora będzie miała Dom pod Wrocławiem.
Warunki lokalowe,podejście do adopcji, świadomość, opieka nad poprzednim ciężko chorym psem, orientacja w temacie " dysplazja", świadomość konieczności sterylizacji i dalszej fachowej opieki weterynaryjnej z koniecznością ew zabiegu ,zgoda na kontakt z koordynatorem adopcji z gaju pozwoliło z radością przyjąć propozycję Państwa przygarnięcia Kory.
Dzisiaj po godz 18 będziemy jeszce " dogrywać" kwestie transportu.

Kora była " na kontroli" u Prowadzącego ją lekarza. Miała usunięte szwy. Pan Dr jest zadowolony z pełnej ruchomości stawów, brakiem ograniczenia ruchu w nich i chodem Kory.

Jestem też mile zaskoczony natychmiastowym efektem zabiegu. Mam nadzieję że efekt ten będzie trwały. Kora spędzi z Państwem wiele lat w dobrej kondycji fizycznej co będzie dla nich nagrodą za dobre serce i adopcję " psa specjalnej troski" .

Teraz już tylko trzymam kciuki by wszystko " zagrało" :)
łał! wszystko brzmi fantastycznie! trzymam kciuki :)

Posted

wolf122 napisał(a):
Wow to super tylko ja nie wiem,który to ten "Dobry Duszek".Są dwie albo trzy opcje:lol:Dziewczyny przyznać się,która z Was??????. Ja mam pewne podejrzenia:lol: ale poczekam na zgłoszenie:lol:Do wygrania całus od Kory także stawka bardzo wysoka:loveu:

Ogłoszenie na kupuj sprzedaj.pl :) Dzięki.