Basieńka1997 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 wolf122 napisał(a):Wow to super tylko ja nie wiem,który to ten "Dobry Duszek".Są dwie albo trzy opcje:lol:Dziewczyny przyznać się,która z Was??????. Ja mam pewne podejrzenia:lol: ale poczekam na zgłoszenie:lol:Do wygrania całus od Kory także stawka bardzo wysoka:loveu: Haha! :) No to trzeba się w końcu przyznać. :) Bardzo się cieszę, że ogłoszenia podziałały. :) Miałam zrobić Korze całe 50 ogłoszeń, ale niestety komputer mi padł i dojechałam tylko do 20.. :( Donvitow, proszę informuj jak tam z domkiem dla suni. :) Quote
Donvitow Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Domek już po zakupach/ miski,obroże, smycze :) i wywiadzie o szczepieniach ,odrobaczeniach itd. Problem bioderek już dawno " przewałkowany". Państwo przyjadą po Korę 28.04 wieczorem. Rozglądam się czy ktoś wcześniej/ już w tą sobotę czy niedzielę /nie jedzie do Wrocka. I by po drodze Jej nie zabrał. Sami nie możemy bo kombinujemy transport dla Czako do Krynicy a to ponad 500 km.:) Tych ogłoszeń które aktywowałem jeszcze nie likwiduję / nie jestem przesądny ale cuda się czasami dzieją -a przekierowuje je na inne Gajowce. Dzięki za ogłoszenia.:) Quote
wolf122 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Haha! :smile: No to trzeba się w końcu przyznać. Basieńka a tak myślałem,że to Ty naprawdę-duża buźka od Kory dla CIEBIE:iloveyou::buzi::buzi::buzi::cunao::calus::Dog_run:Donvitow na fejsie już czytałem super wieści.Myślę,że transport jakby się zdarzył to byłoby super ale Korcia może lepiej niech będzie pod najlepszą eskortą czyli Wami i przyszłymi właścicielami bezpośrednio.Chyba żeby zdarzył się jakiś swój zaufany człowiek.Sunia w czasie jazdy musi mieć zabezpieczoną dobrą opiekę i lepiej może by to byli już jej właściciele. Ale to tylko taka moja sugestia.Wolę dmuchać na zimne. Quote
Basieńka1997 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Strasznie się cieszę, że suni trafił się taki świetny domek! :loveu: Teraz tylko odliczać dni do rozpoczęcia przez Korę nowego życia. :) Quote
wolf122 Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Teraz tylko odliczać dni do rozpoczęcia przez Korę nowego życia. Odliczamy.............;) Quote
kasiapsiaki Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 o kurcze jakie dobre wieści:) oby się udało:loveu: trzymam kciuki mocno:) Quote
wolf122 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Korciu całuję mokry nosek wirtualnie i czekam na wielki dzień:multi: Quote
Donvitow Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Kora dzisiaj była na spacerku z Piotrusiem i AST ką Kostą. Bardzo grzeczne psiaki. Kora przyzwyczaiła się do imienia i przychodzi na wołanie ale chodzić na smyczy to już jej chyba nie nauczymy.:) Quote
wolf122 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Donvitow dzięki za wiadomości o naszej kochanej sunieczce;)Napisz proszę ,czy termin adopcji już jest ostatecznie dograny:razz: podaj go jeszcze raz jeśli czasem uległ zmianie.Chciałbym to na fejsie jakoś zaznaczyć. Quote
Donvitow Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 " wciąłęm" się w transport zaprzyjaźnionych beaglowców. Odbieram od nich w Gostyniu sunię ze schronu i zawożę do Poznania a Kasia w Gostyniu zabiera Korę do Wołowa pod Wrockiem skąd dziś wieczorem odbiera ją Dom.:) Basieńka 1997 psiaki przesiadąję się na wylocie na Rawicz. Jeśli chcesz Korę zobaczyć to masz okazję. Jeszcze raz dziękują za " szczęśliwe" ogłoszenie. Przesiadka będzie 17-18/ 602751299.:) Quote
wolf122 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Ale super:loveu::multi::multi::multi:Napisz później jak się wszystko odbyło .Później i tak zadzwonię:multi: Basieńka duża buźka dla Ciebie jeszcze raz od Kory,a może ją sama odbierzesz ???:buzi::buzi::buzi::buzi::thumbs: Quote
Basieńka1997 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Kurcze.. :( Strasznie mi przykro, ale nie będę mogła zobaczyć Kory.. :( Na początku tygodnia strasznie się rozchorowałam i teraz ciągle tyko leżę w łóżku.. :( Ne ma nawet mowy, że rodzice pozwolą mi wyjść z domu, niestety.. Ale strasznie się cieszę, że Korze trafił się świetny domek! :loveu: Fajnie też, że tak szybko udało się załatwić transport! :) Maleństwo już dzisiaj będzie się grzało w nowym domku. :) Quote
wolf122 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Kuruj się Basieńko:loveu:Tak czy siak Ty już swoje zrobiłaś:cool3:Masz swój duży wkład w szczęście Kory:loveu: Quote
Basieńka1997 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 wolf122 napisał(a):Kuruj się Basieńko:loveu:Tak czy siak Ty już swoje zrobiłaś:cool3:Masz swój duży wkład w szczęście Kory:loveu: Bardzo dziękuję! :) Straszne się cieszę, że psiakowi ta szybko udało się znaleźć dom! :loveu: Quote
wolf122 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Kora już dojechała i zapoznaje się z nowym Domkiem:multi:Jak Donvitow jutro mi przekaże szczegóły,to zaraz napiszę.Dziękuję Wam serdecznie za dobre słowa i zaglądanie tu na wątek.I proszę nie kasujcie jeszcze nas z zakładek;) Quote
Basieńka1997 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Świetnie! :) Bardzo się cieszę! :loveu: A wiadomo może jak sunia zniosła podróż? Wszystko było ok? Przy okazji chciałabym wszystkich serdecznie zaprosić na wiosenny bazarek dla Figo z chorymi oczkami z mojego schroniska! Oto link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226110-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Figo-psiak-czeka-na-bardzo-koszown%C4%85-operacj%C4%99-rog%C3%B3wki Bardzo proszę chociaż czasem zajrzeć i podnieść wątek! :) Quote
Donvitow Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Sunia jechała bardzo spokojnie. Postaram się wkleić fotkę z drogi.:) Ma jednak chorobę lokomocyjną. Dwa ogromne " pawiki" w samochodzie. Po przesiadce Kasi też "ozłociła" autko.:) Rozmawiałem z Domkiem. Masa zachwytów i emocji. Sunia zwiedzała dom i ogródek. Jestem ciekawy relacji na spokojnie. :) Quote
beka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Super wiadomośc, po cichutku trzymałąm kciuki za najleposzy z domków.. Quote
DONnka Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 beka napisał(a):Super wiadomośc, po cichutku trzymałąm kciuki za najleposzy z domków.. Ja też po cichu trzymałam rękę na pulsie :razz: I bardzo się cieszę, że Kora już grzeje doopkę w domowych pieleszach :multi: :multi: :multi: Quote
wolf122 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Witajcie na wątku Kory ,która już nie jest bezdomna :multi: Oto Kora na swoich włościach; zdjęcia z podróży na FB http://www.facebook.com/events/337785799616343/337805309614392/?notif_t=plan_mall_activity Najnowsze wieści odrobinę później,bo chcemy dać Państwu czas na nacieszenie się naszą (hmmm,już nie:lol:) Korą!!! Quote
Donvitow Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Dzwoniła Pani. " Rozszczebiotana":). Kora wczoraj w domu zrobiła siusiu. Dzisiaj już grzecznie na ogródku. Kopa ładna. Troszkę jej jeździ w brzuszku.:). Chętnie chodzi na spacery. Pobudka była o 5.00. Ale to kot obudził Korę. Na sąsiadów kota szczeka i potem się sama dziwi co za odgłos się z niej wydobył. Swojego kota podgania.:). Była wyczesana. Dzisiaj wieczorkiem kąpiel. Zostały szewki po jednym cięciu. Mama pani usunie.:). Fotki obiecane jak mąż wróci do domu. Quote
wolf122 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Super wieści na bieżąco-dzięki:loveu: Quote
Kajka_72 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Malutka , duzo zdrowka w nowym domku bo szczescie juz masz :-) Cudna Kora , a te jej uszy ....obled :) Podziekowania dla domku:) Quote
Donvitow Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Jeśli chodzi o uszy to niestety na prawym zostanie trwała pamiątka po schronie. Jest obgryzione.:(. Czekam na foty. Sprawdzam co jakiś czas pocztę. I nic.:( No ale psiak ważniejszy i kąpiel.:) Quote
wolf122 Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Kajka bardzo dziękuję,że zajrzałaś do Korci:loveu: Donvitow uszy to pestka jak fajny i dojrzały Domek:loveu: Ja też czekam na więcej i więcej z nowego Domku ale nie każdy wie,że my tu jesteśmy tak głodni newsów;) Ważne ,że sunieczka jest zadowolona i w końcu u siebie i oby na zawsze :thumbs: Quote
Recommended Posts