Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wolf122 napisał(a):
Wow to super tylko ja nie wiem,który to ten "Dobry Duszek".Są dwie albo trzy opcje:lol:Dziewczyny przyznać się,która z Was??????. Ja mam pewne podejrzenia:lol: ale poczekam na zgłoszenie:lol:Do wygrania całus od Kory także stawka bardzo wysoka:loveu:

Haha! :) No to trzeba się w końcu przyznać. :) Bardzo się cieszę, że ogłoszenia podziałały. :) Miałam zrobić Korze całe 50 ogłoszeń, ale niestety komputer mi padł i dojechałam tylko do 20.. :(

Donvitow, proszę informuj jak tam z domkiem dla suni. :)

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domek już po zakupach/ miski,obroże, smycze :) i wywiadzie o szczepieniach ,odrobaczeniach itd.
Problem bioderek już dawno " przewałkowany".

Państwo przyjadą po Korę 28.04 wieczorem. Rozglądam się czy ktoś wcześniej/ już w tą sobotę czy niedzielę /nie jedzie do Wrocka. I by po drodze Jej nie zabrał.

Sami nie możemy bo kombinujemy transport dla Czako do Krynicy a to ponad 500 km.:)

Tych ogłoszeń które aktywowałem jeszcze nie likwiduję / nie jestem przesądny ale cuda się czasami dzieją -a przekierowuje je na inne Gajowce.

Dzięki za ogłoszenia.:)

Posted

Haha! :smile: No to trzeba się w końcu przyznać.

Basieńka a tak myślałem,że to Ty naprawdę-duża buźka od Kory dla CIEBIE:iloveyou::buzi::buzi::buzi::cunao::calus::Dog_run:Donvitow na fejsie już czytałem super wieści.Myślę,że transport jakby się zdarzył to byłoby super ale Korcia może lepiej niech będzie pod najlepszą eskortą czyli Wami i przyszłymi właścicielami bezpośrednio.Chyba żeby zdarzył się jakiś swój zaufany człowiek.Sunia w czasie jazdy musi mieć zabezpieczoną dobrą opiekę i lepiej może by to byli już jej właściciele.
Ale to tylko taka moja sugestia.Wolę dmuchać na zimne.

Posted

Kora dzisiaj była na spacerku z Piotrusiem i AST ką Kostą. Bardzo grzeczne psiaki. Kora przyzwyczaiła się do imienia i przychodzi na wołanie ale chodzić na smyczy to już jej chyba nie nauczymy.:)

Posted

Donvitow dzięki za wiadomości o naszej kochanej sunieczce;)Napisz proszę ,czy termin adopcji już jest ostatecznie dograny:razz: podaj go jeszcze raz jeśli czasem uległ zmianie.Chciałbym to na fejsie jakoś zaznaczyć.

Posted

" wciąłęm" się w transport zaprzyjaźnionych beaglowców. Odbieram od nich w Gostyniu sunię ze schronu i zawożę do Poznania a Kasia w Gostyniu zabiera Korę do Wołowa pod Wrockiem skąd dziś wieczorem odbiera ją Dom.:)

Basieńka 1997 psiaki przesiadąję się na wylocie na Rawicz. Jeśli chcesz Korę zobaczyć to masz okazję. Jeszcze raz dziękują za " szczęśliwe" ogłoszenie. Przesiadka będzie 17-18/ 602751299.:)

Posted

Ale super:loveu::multi::multi::multi:Napisz później jak się wszystko odbyło .Później i tak zadzwonię:multi:
Basieńka duża buźka dla Ciebie jeszcze raz od Kory,a może ją sama odbierzesz ???:buzi::buzi::buzi::buzi::thumbs:

Posted

Kurcze.. :( Strasznie mi przykro, ale nie będę mogła zobaczyć Kory.. :( Na początku tygodnia strasznie się rozchorowałam i teraz ciągle tyko leżę w łóżku.. :( Ne ma nawet mowy, że rodzice pozwolą mi wyjść z domu, niestety..

Ale strasznie się cieszę, że Korze trafił się świetny domek! :loveu: Fajnie też, że tak szybko udało się załatwić transport! :) Maleństwo już dzisiaj będzie się grzało w nowym domku. :)

Posted

wolf122 napisał(a):
Kuruj się Basieńko:loveu:Tak czy siak Ty już swoje zrobiłaś:cool3:Masz swój duży wkład w szczęście Kory:loveu:

Bardzo dziękuję! :) Straszne się cieszę, że psiakowi ta szybko udało się znaleźć dom! :loveu:

Posted

Kora już dojechała i zapoznaje się z nowym Domkiem:multi:Jak Donvitow jutro mi przekaże szczegóły,to zaraz napiszę.Dziękuję Wam serdecznie za dobre słowa i zaglądanie tu na wątek.I proszę nie kasujcie jeszcze nas z zakładek;)

Posted

Świetnie! :) Bardzo się cieszę! :loveu: A wiadomo może jak sunia zniosła podróż? Wszystko było ok?

Przy okazji chciałabym wszystkich serdecznie zaprosić na wiosenny bazarek dla Figo z chorymi oczkami z mojego schroniska!
Oto link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/226110-Bazarek-cegie%C5%82kowy-dla-Figo-psiak-czeka-na-bardzo-koszown%C4%85-operacj%C4%99-rog%C3%B3wki

Bardzo proszę chociaż czasem zajrzeć i podnieść wątek! :)

Posted

Sunia jechała bardzo spokojnie. Postaram się wkleić fotkę z drogi.:) Ma jednak chorobę lokomocyjną. Dwa ogromne " pawiki" w samochodzie. Po przesiadce Kasi też "ozłociła" autko.:)

Rozmawiałem z Domkiem. Masa zachwytów i emocji. Sunia zwiedzała dom i ogródek. Jestem ciekawy relacji na spokojnie. :)

Posted

beka napisał(a):
Super wiadomośc, po cichutku trzymałąm kciuki za najleposzy z domków..

Ja też po cichu trzymałam rękę na pulsie :razz:
I bardzo się cieszę, że Kora już grzeje doopkę w domowych pieleszach :multi: :multi: :multi:

Posted

Dzwoniła Pani. " Rozszczebiotana":). Kora wczoraj w domu zrobiła siusiu. Dzisiaj już grzecznie na ogródku. Kopa ładna. Troszkę jej jeździ w brzuszku.:). Chętnie chodzi na spacery. Pobudka była o 5.00. Ale to kot obudził Korę. Na sąsiadów kota szczeka i potem się sama dziwi co za odgłos się z niej wydobył. Swojego kota podgania.:). Była wyczesana. Dzisiaj wieczorkiem kąpiel. Zostały szewki po jednym cięciu. Mama pani usunie.:).
Fotki obiecane jak mąż wróci do domu.

Posted

Jeśli chodzi o uszy to niestety na prawym zostanie trwała pamiątka po schronie. Jest obgryzione.:(.
Czekam na foty. Sprawdzam co jakiś czas pocztę. I nic.:(
No ale psiak ważniejszy i kąpiel.:)

Posted

Kajka bardzo dziękuję,że zajrzałaś do Korci:loveu:
Donvitow uszy to pestka jak fajny i dojrzały Domek:loveu:
Ja też czekam na więcej i więcej z nowego Domku ale nie każdy wie,że my tu jesteśmy tak głodni newsów;)
Ważne ,że sunieczka jest zadowolona i w końcu u siebie i oby na zawsze :thumbs: