Rybc!a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 ...delikatność i chodząca gracja oczekuje domu... Czy znajdzie się ktoś, kto zechce przygarnąć śliczną , zrezygnowaną sunię i da jej dom, opiekę i miłość? Zaczynam, choć wcale nie chcę, w to wątpić. Quote
Rybc!a Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 fizia napisał(a):Musi się ktoś taki znaleźć! ...czekamy na tego kogoś z niecierpliwością... Quote
Rybc!a Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Zastraszana Kika radośnie merda ogonkiem do każdego, kto podejdzie do bramy...Wszyscy ją omijają... Dlaczego ? Quote
Rybc!a Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Proszę, jeśli znacie jakieś serwisy ogłoszeniowe, serwisy aukcyjne, to dodawajcie ją tam ! Ona tak bardzo potrzebuje domu ! Quote
fizia Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Może Zajączek wielkanocny przyniesie Jej domek!! Quote
Rybc!a Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 fizia napisał(a):Może Zajączek wielkanocny przyniesie Jej domek!! Byłoby miło ! Z niecierpliwością oczekujemy zajączka Quote
Diegula Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Zajączku przynieś domek tej pięknej suni:cool3: Quote
Rybc!a Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Nie lubię zajączka :( Nie podzielił się z Kiką tym, czego ona tak bardzo pragnie :( Podarujmy jej dom! Quote
Rybc!a Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 A ja byłam dzisiaj w schronie... Widziałam Kikunię... Chciała podbiec do bramy, ale nie zdążyła- inny piesek zagrodził jej drogę, a nasza kochanieńka bardzo się przestraszyła... LUDZIE, POTRZEBNY DOM!! Quote
Recommended Posts