Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 352
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mamy takich możliwości, czasu nie będzie- a według moich obliczeń do domu wrócimy grubo po północy!

Czy ktopś chciałby wspomóc nową rodzinę Kiki i mnie finansowo?
Miłobyłoby gdyby uzbierało się 50 zł na wyadoptowanie suni!

Posted

kurcze Rybc!a dopiero mam po 1 wypłate wcześniej nie da rady za bardzo , bo sama byłam z moim Bolciem u weta i wydałam trochę kasy na leczenie i jedzonko dla niego. Mogę dopiero po wypłacie jakieś grosz dołożyć:razz:

Posted

Gonitwa napisał(a):
Anula jesteś wielka!

Tylko 164 cm:evil_lol:

A może u mnie spróbujemy kąpać psy?

Dziewczyny , wykąpcie je , ja wiem , że to nie byle jakie przedsięwzięcie ale będzie się lepiej jechało z nimi . A tak to w tym smrodku , przy upale jaki teraz panuje popadacie w samochodzie jak muchy:shake:

Posted

Tyle, że nam zależy na czasie żeby wrócić o w miarę ludzkiej porze... Tu i tak decyduje tata Rybci(kierowca;)) Jak pojedziemy do schronu o 12-tej(od razu po otwarciu) to wyjedziemy koło 12.30/12.45 Przed nami ok 6h jazdy w jedną stronę... Nie wiem...

Posted

Oj nie, no przestańcie, nie trzeba ich kąpać!
Pozatym jeśli chciałabym to zrobić, to zrobiłabym to u siebie, uwierzcie mi że i ja mam wannę ;)

Nie mamy czasu, według moich obliczeń i tak w domu będziemy po północy!

Posted

Taak? masz?... Żartuję. Oj będziemy grubo po północy.. 'Jeśli założymy, że dojedziemy ok 18.30 oddamy sunie, rozliczymy się(znaczy Twój tata się rozliczy..)to wyjedziemy koło20tej.. Więc będziem gdzieś o 2. nad ranem...

Posted

Gonitwa napisał(a):
Taak? masz?... Żartuję. Oj będziemy grubo po północy.. 'Jeśli założymy, że dojedziemy ok 18.30 oddamy sunie, rozliczymy się(znaczy Twój tata się rozliczy..)to wyjedziemy koło20tej.. Więc będziem gdzieś o 2. nad ranem...

Ja też się muszę rozliczyć, z umowami adopcyjnymi. Już wszystko mam przygotowane.
Jejku, jak strasznie się cieszę- czekajcie, to będzie łącznie 35 psów uratowanych- zbliżam się do 50-tki, a obiecałam rodzicom, że zabiorę ich wtedy na pizzę ;)

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ja też się muszę rozliczyć, z umowami adopcyjnymi. Już wszystko mam przygotowane.
Jejku, jak strasznie się cieszę- czekajcie, to będzie łącznie 35 psów uratowanych- zbliżam się do 50-tki, a obiecałam rodzicom, że zabiorę ich wtedy na pizzę ;)

Rybciu, taki rodziców to tylko pozazdrościć :multi: U mnie niestety jest zupełnie inaczej :mad:

Posted

Rybciu, taki rodziców to tylko pozazdrościć :multi: U mnie niestety jest zupełnie inaczej :mad:

Guzik bym zrobiła bez moich rodziców! Wiele im zawdzięczam, no chociażby istnienie ;) Ale jeśli chodzi o sprawy "psiowe" to naprawdę strasznie im jestem wdzięczna. Moja rodzina to rodzina psiarzy, każdy z nas je kocha równie mocno i pomaga im na własny sposób!

Allegro Kikusi się skończyło wczoraj , chyba nie trzeba jej już wystawiać , co?

Nie trzeba, dziękuję.

Rybc!a do 50tki to już blisko:razz:

Jak będzie 50 to stawiam wam wszystkim wirtualne piwko ;)

Posted

Rybc!a moja rodzina to też psiarze, inaczej bym nie miała w domku trzech psiaków :evil_lol: Ale oni uważają , że spędzam w schronisku za dużo czasu i zbyt wiele poświęcam dla psów i kotków :roll: