Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Rybc!a napisał(a):Trzymajcie kciuki za kontrolę przedadopcyjną! To już dzisiaj! Kiką zaopiekuje się kobieta o wielkim i wspaniałym sercu...:loveu: Wierzę, że Psinka będzie miała jak w raju...:loveu: Trzymajcie się jutro Dziewczyny!!! Szerokiej drogi!!! I tak, jak wspomniałam przez telefon, gdyby co, dzwońcie. ;) Powodzenia!!! :multi: Quote
Rybc!a Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Hakita napisał(a):Kiką zaopiekuje się kobieta o wielkim i wspaniałym sercu...:loveu: Wierzę, że Psinka będzie miała jak w raju...:loveu: Trzymajcie się jutro Dziewczyny!!! Szerokiej drogi!!! I tak, jak wspomniałam przez telefon, gdyby co, dzwońcie. ;) Powodzenia!!! :multi: Dziękuję Hakitko za ogromną pomoc, nie wiem jak ci się odwdzięczyć? Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Rybc!a napisał(a):Dziękuję Hakitko za ogromną pomoc, nie wiem jak ci się odwdzięczyć? Nie ma za co dziękować, a już tym bardziej odwdzięczać się... :oops: Cieszę się, że mogłam chociaż tak pomóc i jak się jeszcze kiedyś przydam, to służę pomocą. ;) Quote
Gonitwa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Dokładnie! Ja już jestem spakowana, Orient wybiegany więc możemy śmiało niedługo ruszać. Znaczy się ja do Ani:) Quote
Rybc!a Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 A ja już przygotowałam umowę adopcyjną i kilka innych niezbędnych rzeczy. No przygotowujcie się pieski, za 3 godziny będziemy o was walczyć! Quote
madzia828 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 mam nadzieję, że wszystko ,poszło dobrze i Kika jest juz w nowym domku:p Quote
Diegula Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Jestem rzadko na necie i niemam czasu wszystkiego czytać ale z tego co zrozumiałam Kika znalazła domek z czego bardzo się cieszę bo tak już długo czekała:lol: :multi: i zasłuzyła na wspaniały domek Quote
Jess Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Ja dopiero teraz zaóważyłam śliczności! Piękna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gonitwa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 TAK! Kika jest już w nowym cudownym domu! Po prostu trafiła w cudne ręce pełne miłości! Niemalże od razu się wyluzowała;) Spokojnie jechała samochodem... a z resztą Rybcia potem doda fotki to sami zobaczycie! Quote
Rybc!a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Nie było problemu z wydostaniem suni, bardzo chętnie wyszła z boksu. Skakała na nas i cieszyła się. W samochodzie była bardzo grzeczna, myślę, że jeździła już nim nie raz, nie dwa. O dziwo, sama nawet wskoczyła do bagażnika (mam COMBI) , jakgdyby wiedziała, że to jej miejsce. Przez całą drogę bacznie przyglądała się otoczeniu, przez okno. Jechała bardzo grzecznie, ale chciała przejść na tylnie siedzenia, by ją miziać i głaskać. To taka przytulanka, nie spodziewałam się, że aż tak będzie pragnęła dotyku ludzkiej ręki. Nowy dom jest wspaniały! Dzieci były zachwycone, sunia dostała na dzień dobry całą wyprawkę ze Snoopym (obrożę, smycz, miski). Do całego kompletu-jak twierdzi pani- brakuje tylko posłania i szczotki. Sunia miała ogrom kołtunów, jednak po naszym wyjeździe (zatrzymaliśmy się na herbatkę) nowa właścicielka, pani Renata, wykąpała ją i obcięła. Dzisiaj do nich dzwoniłam, pani powiedziała, że jest wszystko w porządku, tylko sunia trochę ciągnie na smyczy, co jest dla mnie najnormalniejsze w świecie. Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa. Oto zdjęcia: A tu z nowego domu (sunia ma nawet swój ogród): Sunia została znaleziona na mieście-interwencja.W schronisku od końca grudnia. Quote
anula1959 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Aniu , nie wiesz jak bardzo się cieszę , że zaopiekowała się nią taka fajna rodzina. Radość, radość i jeszcze raz radośc z tego faktu , że się poszczęściło Kikuni :multi: :multi: :lol: . A imię jej Państwo zostawią? A może zechcą się podzielić z nami tu na dogo jakimiś wiadomościami o suczce;) Quote
Gonitwa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Pani dopiero od niedawna ma komputer i narazie próbuje rozszyfrować wysyłanie maili. Więc z biegiem czasu na pewno i obsługi dogo się nauczy. A Kika zostaje prawdopodobnie Kiką:) Quote
Mysia_ Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 wszystkiego najlepszego dla Kikuni na nowej drodze życia :loveu: Quote
Rybc!a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Jestem w stałym kontakcie z nową rodziną- narazie tylko telefonicznym. Kika zostanie Kiką, to już chyba zatwierdzone. Synek pani chciał najpierw by sunia wabiła się Julka, bo tak nazywa się jego najlepsza koleżanka- pomysł jednak nie spodobał się reszcie rodziny, no i imię Kika zostało przegłosowane. Quote
madzia828 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Rybc!a mam nadzieje ze wkrótce pojawią sie fotki Kiki z nowego domku czekamy;) Quote
Hakita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Wspaniałe wiadomości!!! :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo się cieszę, że wszystko pozytywnie się zakończyło...:loveu: Wszystkiego dobrego Psinko, bądź już przez całe życie mocno kochana i miziana...:loveu: :loveu: :loveu: Brawo Rybc!a!!! :multi: :multi: :multi: Quote
basia bonnie Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 :multi::multi::multi:Rybc!a, jesteś WIELKA! :loveu::multi::multi: Quote
Rybc!a Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Dziękuję dziewczyny, to bardzo miłe, gdy ktoś tak pisze. Ale mimo wszystko, najbardziej satysfakcjonuje mnie to, że kolejny pies znalazł dom i zaczął nowe, lepsze życie! Quote
Rybc!a Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dzwoniłam do pani Kiki. Wszyscy są nią wprost zachwyceni. Kika czuje respekt przed obycmi dziećmi, musi mieć jakiś uraz. Z domowymi bardzo dobrze się dogaduje, wylizuje im twarzyczki co ranka posikując ze szczęścia. Mimo tego, że pani była troszeczkę zdziwiona wielkością suni, teraz jej to w zupełności nie przeszkadza. Kika sama potrafi zostać w domu, jednak chodzi też z panią do pracy. Quote
Gonitwa Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Super:) Oby więcej psów trafiało do takich domów jak Kika... Quote
Hakita Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Cudowne wiadomości...:loveu: :loveu: :loveu: Tak, jak Pani wspominała, będzie Kike zabierać ze sobą do pracy, ale Psinulka ma dobrze!!! :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts