Rybc!a Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Streszczę mniej więcej: Ludzie od zawsze mieli suczki, nigdy żadnej nie dopuszczali i nigdy tego robić nie będą. Pani ma dwójkę dzieci w wieku 5 i 7 lat, które same mimo swojego wieku, zdecydowały że ma to być KUNDEL ZE SCHRONISKA ( imponujące ). Kika nie zostawałaby sama, pani brałaby ją do pracy (istnieje taka możliwość, to podobno już uzgodnione). W sumie pani mogłaby przyjechać sama, ale pracuje codziennie i nie zdążyłaby. Jutro ma wolne, ale przyjechać nie może, bo w szkole dzieci urządzono piknik z rodzicami. Sądzę, że to bardzo dobry dom. Jest zgoda na kontrolę poadopcyjną. Narazie szukamy transportu, obie strony myślą. Quote
Gonitwa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Rybc!a napisał(a):Streszczę mniej więcej: Ludzie od zawsze mieli suczki, nigdy żadnej nie dopuszczali i nigdy tego robić nie będą. Pani ma dwójkę dzieci w wieku 5 i 7 lat, które same mimo swojego wieku, zdecydowały że ma to być KUNDEL ZE SCHRONISKA ( imponujące ). Kika nie zostawałaby sama, pani brałaby ją do pracy (istnieje taka możliwość, to podobno już uzgodnione). W sumie pani mogłaby przyjechać sama, ale pracuje codziennie i nie zdążyłaby. Jutro ma wolne, ale przyjechać nie może, bo w szkole dzieci urządzono piknik z rodzicami. Sądzę, że to bardzo dobry dom. Jest zgoda na kontrolę poadopcyjną. Narazie szukamy transportu, obie strony myślą. I to jak intensywnie! Quote
madzia828 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 no to superowo:multi: czekamy na dalsze info:cool3: Quote
Rybc!a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 AgaiTheta napisał(a):a będzie wizyta przedadopcyjna? Tak. Myślę, że z wizytką się umówimy, problemu chyba nie będzie, Poznań to duże miasto pełne życzliwych Dogomaniaków. Jestem w każdym bądź razie w stałym kontakcie z panią, wszystko powinno wyjść, tylko mamy problem z transportem. Quote
Gonitwa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Znajdziemy transport, P.Eryka mówiła ,że pomoże :) Uda się! Quote
fizia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No proszę jakie wspaniałe wieści!! Bardzo mocno trzymam kciuki!!! Quote
Rybc!a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Gonitwa napisał(a):Znajdziemy transport, P.Eryka mówiła ,że pomoże :) Uda się! A uda się dla 3 suk? Bo i Kika i Łatka i Lisia może mają szansę, tylko dla wszystkich poszukujemy transportu do Poznania... Quote
anula1959 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Aniu , może zapytać na wątku transportowym ? A może zapytać , czy ktoś by odpłatnie pojechał ? Przecież się zrzucimy na transport , jak tylko to będzie pewne , że dziewczynki maja domki.......... Quote
Isabel Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Cudowne wieści! Oby się wszystkim trzem sunieczkom udało! Quote
Rybc!a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Okej, na wątku transportowym później ogłoszę, a tym czasem powoli zbieram się do schroniska. Quote
Rybc!a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Kika z dnia na dzień coraz bardziej marnieje. Dzisiaj widziałam ją w schronisku, nie za dobrze z nią. Kurczę, nie pozwólmy na to, by szansa na nowy, kochający dom się zmarnowała. Może ktoś coś wie, o jakimś transporcie? Ale czy uda się przetransportować trzy suki? Ojej, ojej...Z tymi transportami to zawsze tak jest... Quote
madzia828 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 podnoszę pilnie potrzebny transport Elbląg-Poznań dla Kiki i nie tylko Quote
Rybc!a Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 madzia828 napisał(a):podnoszę pilnie potrzebny transport Elbląg-Poznań dla Kiki i nie tylko Już nie tak pilnie ;) To ja zawiozę sunię. Moi niezawodni rodzice się zgodzili. Państwo chcą pokryć wszystkie koszty. Jak dobrze pójdzie, to w piątek ze schroniska wyciągnę trzy suczki! Quote
madzia828 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 no to super:multi: kolejne psiaki bedą mieć domki Rybc!a jesteś niesamowita:Rose::bigcool: Quote
Gonitwa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Rybcia,jadę z Tobą. Sama z trzema psami nie dasz rady:):) Quote
Rybc!a Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 madzia828 napisał(a):no to super:multi: kolejne psiaki bedą mieć domki Rybc!a jesteś niesamowita:Rose::bigcool: Oj tam niesamowita, niesamowita- gdyby nie moi rodzice guzik bym załatwiła! Kika to będzie mój 32 uratowany pies. Poznaniacy, potrzebni mi jesteście żeby domek sprawdzić! A pani się wczoraj prawie popłakała, jak jej powiedziałam, że jej przywiozę sunię! Gośka- nie napalaj się na trzy psy, organizacja się narazie nie odzywa! Quote
fizia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 32 uszczęśliwione psy i 32 uszczęśliwone Domy - CUDOWNIE!!:loveu: Quote
Gonitwa Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Nie napaliłam się na 3 tylko na 4! Poradzimy sobie! Quote
madzia828 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 gratuluję dziewczyny, że wszystko jest na dobrej drodze :p:p podziękuj Rybc!a rodzicom za pomoc :Rose::Rose: i tak jesteście wielkie :loveu::cool2: Quote
Rybc!a Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Gonitwa napisał(a):Nie napaliłam się na 3 tylko na 4! Poradzimy sobie! Poradzić to sobie poradzimy, ciekawa jestem tylko czy się nie zżygamy po drodze, bo wioząc Krzywogłówkę z długą sierścią (i dodam że to była droga 2 godz.) nie wytrzymywaliśmy od smrodu, a co dopiero z Kiką-dłuższa sierść, Melisą-długa sierść, Łatką-długa sierść i Lisią-krótka sierść? Podsumowując to będzie razem 33 psy uratowane ;) Strasznie się cieszę, oby tylko wszystko wypaliło. Jak ktoś chce poczytać gdzie ewentualnie miałyby trafić psy które jadą do organizacji wpiszcie w w google Agnieszka Draabe, lub wejdźcie na www.canis-gratia.de Quote
Gonitwa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Rzygania nie będzie, ale i tak będę biało-zielono-fioletowa bo mam chorobę lokomocyjną... Quote
Mysia_ Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dlatego ja zawsze kąpie psiaki, ktore wydaje w dłuższą trasę ;) Quote
Recommended Posts