Rybc!a Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Isabel napisał(a):Biedna Kikunia, tak bardzo chce do domu... Nie chcę zapeszać, ale właśnie rozmawiam z rodziną z Olsztyna, która chce przygarnąć Kikulca ! Być może się uda, ale nie nastawiajcie się na to zbyt szybko! Quote
Rybc!a Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Gonitwa napisał(a):No nie zapeszajmy! Oby się udało;D Pani obiecała, że odezwie się po południu/wieczorem, kiedy już wróci z pracy. Ale sprawa generalnie wygląda tak, że pani szuka pieska dla swoich rodziców, oczywiście za ich zgodą. Ich wymagania: Piesek musi być kochany i stworzony do pieszczot. Państwo są po 50, mieli króliczka i bardzo przeżyli rozstanie z nim... Za kotem pani z którą mam przyjemność rozmawiać przepadają, więc to przykład ludzi kochających zwierzęta... Może się uda, kto wie? Quote
Gonitwa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Oby, oby! Ona tylko do pieszczot,ale pewnie pobiegać też sobie lubi, żeby to nie było problemem... Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Narazie nic, nikt nie odpowiedział, ale czekam dalej, w międzyczasie szukamy jej oczywiście domku! Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 hmmm no ciekawa jestem czy ten ktoś się odezwie... Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Gonitwa napisał(a):hmmm no ciekawa jestem czy ten ktoś się odezwie... Napisałam do nich ponownie, może niechcący usunęli mój numer, czy cóś. Czekam na odpowiedź, jak coś będzie- to napiszę. Quote
Rybc!a Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Gonitwa napisał(a):Ale na gg czy przez telefon? Na forum, głuptasku. Nic z tego nie wyjdzie. Pani jeszcze będzie przekonywać mamę, która nie jest jeszcze gotowa na przyjęcie pieska, bo tata jest w pełni ZA! W połowie przyszłego tygodnia obiecała, że się odezwie, ale że nie mam robić sobie niepotrzebnej nadzieji, bo może nic z tego nie wyjść... Quote
madzia828 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Kika trzymam kciuki za domek może jednak:cool3: Quote
Gonitwa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Kurczę... Może jednak się uda... "Głuptasek" to moje.. 5689 imię:):);):););) Quote
Rybc!a Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Kika ma kompletną depresję. Wczoraj nawet nie wyszła z budy, by nas powitać. Dzisiaj zajmę się ogłoszeniami dla niej, trzeba ją rozgłośnić. Na dziś wieczór zaplanowałam robotę dla Lisi i Kiki... Quote
Isabel Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 I jeszcze raz skacz do góry, w końcu domek musi się znaleźć! Quote
Recommended Posts