ewu Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 rents napisał(a):Ludzie powyjeżdżali - nikt nie siedzi na kompie . . . . Też uważam,że to zły okres , potem się ożywi. Quote
ewu Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Masajku bardzo mi zapadłeś w serce...Tak bym chciała żebyś znalazł domek. Quote
Avilia Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Javena napisał(a):Nikt z ogłoszeń się nie odezwał? Zupełnie nikt. Quote
ewu Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Avilia napisał(a):Zupełnie nikt. Będą dzwonić. On jest słodki, cudny, przekochany. Zapłacę za jego ogłoszenie w DZ. Proszę tylko o wznowienie, może z inną fotka dla odmiany. Ja jestem teraz daleko ale na hasło zaraz puszczę przelew za ogłoszenie. Kto pomoże i zrobi ogłoszonko? Quote
Avilia Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ewu napisał(a):Będą dzwonić. On jest słodki, cudny, przekochany. Zapłacę za jego ogłoszenie w DZ. Proszę tylko o wznowienie, może z inną fotka dla odmiany. Ja jestem teraz daleko ale na hasło zaraz puszczę przelew za ogłoszenie. Kto pomoże i zrobi ogłoszonko? Jutro wezmę go na sesję:) Mam nadzieję,że uda się coś uchwycić. Quote
Klaudus__ Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Jak najpierw wymęczysz Go na spacerze - to na pewno :P Quote
Avilia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Klaudus__ napisał(a):Jak najpierw wymęczysz Go na spacerze - to na pewno :P Pójdziemy dzisiaj na dłużej:) Quote
Avilia Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 ewu napisał(a):Poproszę o plakacik Masajka, na maila... Jutro mu zrobię i od razu wyślę. Quote
ewu Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Jestem daleko od domu i strasznie tęsknię za momi psiakami...Tak bym chciała żebyś ty Masjku miał swój domek i "ludzia", który będzie miał bzika na twoim punkcie.... Żebyś ożerał telefony i żeby Cię za to jescze bardziej kochali:) Masajek słoneczko kochane:iloveyou::calus: Quote
bakusiowa Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Ładne zdjęcia. Zrobiłam wyróżnione na tablica.pl na cały miesiąc. [url]http://tablica.pl/oferta/czarny-usmiechniety-masaj-szuka-swojego-czlowieka-ID14FLL.html[/url] Quote
Klaudus__ Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Masajek szaleje na wybiegu. Strasznie szkoda,że nie skradł żadnego dobrego serca... Pani Basiu - jak tam? Urodziło Nam się już te dzieciątko?? Ileż można czekać ?? :mad: Jak córka się czuje?? Quote
ewu Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='Klaudus__']Masajek szaleje na wybiegu. Strasznie szkoda,że nie skradł żadnego dobrego serca... Pani Basiu - jak tam? Urodziło Nam się już te dzieciątko?? Ileż można czekać ?? :mad: Jak córka się czuje?? Skradł moje serce.... Tylko,że ja już nie mogę adoptować kolejnego pieska:shake::shake::-( Dzieciątko nadal u mamy, to czekanie jest okropne. Nie śpieszno mu na świat, może ma rację ,że nie ma do czego;) Kupiłam nowy bilet na smolot i siedzę jak na szpilkach:) Proszę o kciuki:) Quote
Recommended Posts