asiuniab Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 i cisza..... tak mi przykro, szczególnie, że to ja zgubiłam ten tel. :( jeszcze czekam czy może mi Poker odpisze, ale nadziei mi raczej brak; Quote
ewu Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 asiuniab napisał(a):i cisza..... tak mi przykro, szczególnie, że to ja zgubiłam ten tel. :( jeszcze czekam czy może mi Poker odpisze, ale nadziei mi raczej brak; A może się uda i Pani zadzwoni, trzymam mocno kciuki. Quote
asiuniab Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 (edited) Dziś w nocy dostałam odp. od Poker, z którą wiąże duże nadzieję, że to Ona wyadoptowywała sunię Pani B. Do tego przypomniałam sobie jak Pani się przedstawiała, o ile dobrze zapamiętałam, czy czegoś nie przekręciłam, to napisałam do wielu osób na fb i naszej klasie, czy aby Pani B. nie jest ich rodziną i że zależy mi na kontakcie, ale na razie echo......:( Edited August 7, 2012 by asiuniab Quote
asiuniab Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 słuchajcie Poker się odezwała mam namiar na Panią, zapewniła mnie, że to dobry dom, z tym że na razie jak dzwoniłam do Pani B. nie odbiera, ale najważniejsze, że sprawa się jakoś zaczyna przecierać:) Quote
paula_t Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Czyli to jest jednak ten domek? Udało Ci się zdobyć numer? Super:multi: Może Pani akurat nie może odebrać, ale jak się dowie, jaką akcję przeprowadziłaś, żeby zdobyć Jej numer, to będzie w szoku ;) Quote
asiuniab Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 paula_t napisał(a):Czyli to jest jednak ten domek? Udało Ci się zdobyć numer? Super:multi: Może Pani akurat nie może odebrać, ale jak się dowie, jaką akcję przeprowadziłaś, żeby zdobyć Jej numer, to będzie w szoku ;) napisałam do Pani smsa, z wyjaśnieniem dlaczego nie zadzwoniłam, i Pani mi odpisała, że z b.ważnych przyczyn rodzinnych musi odłożyć decyzję, zadzwoni do mnie dziś wieczorem, albo jutro. Poker mówiła, że do tego domku, to w ciemno można dać psiaka, taki dobry domek. Zobaczymy co przyniesie rozmowa? Quote
paula_t Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Oooo matko, trzymamy kciuki bardzo, bardzo mocno... Jak tylko będziesz po rozmowie, pisz od razu, bo dzisiaj to ja jajko zniosę! Quote
asiuniab Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 paula_t napisał(a):Oooo matko, trzymamy kciuki bardzo, bardzo mocno... Jak tylko będziesz po rozmowie, pisz od razu, bo dzisiaj to ja jajko zniosę! Pewnie Pauluś, napiszę, wiem co czujesz, ja tak mam od niedzieli, względem tego tel. i operacji Marianka. Mam tylko nadzieję, że po burzy musi zaświecić słońce, a to co mi się przydarzyło i ten czas do dnia dzisiejszego, to taka burza w "szklance wody", więc pozostaje mi być dobrej myśli; Quote
asiuniab Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Wtedy kiedy wydawało się, że szczęście jest na wyciągnięcie ręki, w tamtym tygodniu Masaj był na małej sesyjce: Quote
paula_t Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Anusiab odezwała się ta Pani....? Bo ten tytuł taki smutaśny :( P.S.1.Masajek na wegetarianizm przeszedł, że jabłko wtranżala? ;) P.S.2.Booooże, jaka Ty śliczna jesteś!! :oops:Dobrze wreszcie zobaczyć, kiedy słyszało się tylko głos :) Quote
asiuniab Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 paula_t napisał(a):Anusiab odezwała się ta Pani....? Bo ten tytuł taki smutaśny :( P.S.1.Masajek na wegetarianizm przeszedł, że jabłko wtranżala? ;) P.S.2.Booooże, jaka Ty śliczna jesteś!! :oops:Dobrze wreszcie zobaczyć, kiedy słyszało się tylko głos :) kochana dziękuję za komplement (a co do mojej urody, to ja jestem jedynie fotogeniczna i to nie koketeria, miałam 2 lub 3 razy taką sytuację, że dawałam zdjęcie do dokumentów w urzędzie i Pani nie mogła wyjść z podziwu, że na zdjęciu to ja, bo takie piękne zdjęcie, a ja stoję przed Panią z okienka i nie bardzo wiem, co jej odpowiedzieć:) ); bardzo bym chciała, żeby Masajek na wegetarianizm przeszedł i moje dwa ogony też, ale niestety w tym domu, to tylko ja tę dietę preferuję; a co do Pani od domku, to Pani B. nie odezwała się, tak że myślę, że tak jak napisała w sms, że albo dziś wieczorem, albo jutro uda mi się choć chwilkę z Nią porozmawiać; Quote
paula_t Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Wiesz, mój ogon lubi sobie przegryźć np.kalarepę, nektarynkę czy inne owoce/warzywa i widzę, że Masajek też ma czasem takie odpały ;) Miejmy nadzieję, że jutro uda się tą sytuację wyjaśnić, żebyś mogła wykonać kolejny telefon...Ohhhh Masajku, się pokomplikowało, ale ciotki zrobią wszystko, żeby to odkręcić. Quote
asiuniab Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Poker napisał(a):Spróbuję jutro dodzwonić się do pani. Witam Cię na wątku i dziękuję za pomoc. Napisałam Ci maila, mam nadzieję, że doszedł. Quote
Poker Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 asiuniab napisał(a):Witam Cię na wątku i dziękuję za pomoc. Napisałam Ci maila, mam nadzieję, że doszedł. Mejl nie doszedł, ale za to PW dostałam. Quote
Lobaria Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 [quote name='asiuniab']Wtedy kiedy wydawało się, że szczęście jest na wyciągnięcie ręki, w tamtym tygodniu Masaj był na małej sesyjce: Wspaniała sesja zdjęciowa - "oba cwaj " wyglądacie pięknie - będziesz miała wspaniałą pamiątkę :) Quote
asiuniab Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Poker napisał(a):Mejl nie doszedł, ale za to PW dostałam. :) tak chodziło mi o pw, a nie maila, bo ja to tak nazywam; Quote
asiuniab Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Lobaria napisał(a):Wspaniała sesja zdjęciowa - "oba cwaj " wyglądacie pięknie - będziesz miała wspaniałą pamiątkę :) Lobario najwspanialszą pamiątkę!!!!! Quote
Lobaria Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Ja po Faguniu płaczę, choć był ze mną tylko 3 dni... Czy w końcu skontaktowałyście się z tą Panią B ? Quote
zerduszko Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Sesja super, ale na rączkach nie lubi za bardzo chyba http://i50.tinypic.com/f1cp5u.jpg Ps. Lobaria - nie cytuj zdjęć plissss :) Quote
asiuniab Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Lobaria napisał(a): Czy w końcu skontaktowałyście się z tą Panią B ? Elu czekam na tel. od Pani bo, Pani miała sytuacja się b. skomplikowała, ciężka choroba najbliższej rodziny, napisała, że zadzwoni, albo wczoraj wieczorem, albo dziś, więc czekam. Nie chcę się komuś narzucać, jak ktoś przesiaduje w szpitalu. Quote
asiuniab Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 zerduszko napisał(a):Sesja super, ale na rączkach nie lubi za bardzo chyba wiesz, co zerduszko, mi się wydaje, że On b. lubi być na rękach, to taki przytulanek:) Quote
Recommended Posts