paula_t Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Jeszcze za tym mały huraganem zatęsknisz:razz: mam nadzieję, że będziesz za ten tydzień miała okazję... Quote
asiuniab Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 paula_t napisał(a):Jeszcze za tym mały huraganem zatęsknisz:razz: mam nadzieję, że będziesz za ten tydzień miała okazję... Paula mam nadzieję, tylko żeby to był "ten" jedyny, kochany domek; Quote
paula_t Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='asiuniab']Paula mam nadzieję, tylko żeby to był "ten" jedyny, kochany domek; Ja też anusiab, z całego serducha... Najwyżej, tfu, tfu, będziemy robić ogłoszeń ile damy radę. Robiłam Masajkowi i Szymusiowi (http://www.dogomania.pl/forum/threads/229407-Kolejny-porzucony-POM%C3%93%C5%BBCIE-prosz%C4%99-Wie%C5%9B-Narewka-podlaskie ), Szymuś lada moment idzie do nowego domku, a w sprawie Masajka taki optymistyczny telefon, ostatnio mam dobrą rękę ;) Szkoda tylko, że nie co do Marianka :( Quote
asiuniab Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='paula_t']Ja też anusiab, z całego serducha... Najwyżej, tfu, tfu, będziemy robić ogłoszeń ile damy radę. Robiłam Masajkowi i Szymusiowi (http://www.dogomania.pl/forum/threads/229407-Kolejny-porzucony-POMÓŻCIE-proszę-Wieś-Narewka-podlaskie ), Szymuś lada moment idzie do nowego domku, a w sprawie Masajka taki optymistyczny telefon, ostatnio mam dobrą rękę ;) Szkoda tylko, że nie co do Marianka :( a widziałam, że Szymuś już w czwartek się pakuje:) co z Masajkiem zobaczymy w przyszłym tygodniu; a co do Mariano Italiano, ktoś wyjątkowo wyjątkowy na pewno Go znajdzie; Nie wiem, czy kojarzysz psa Homera, niewidomego, nie młodego i dużego tak jak ON, (widzę w banerkach wielu dogomaniaczek i na fb wydarzenie miał), i dosłownie stał się cud i od wczoraj, albo przedwczoraj jest u siebie w domu. Na prawdę Marian tak chwyta za serce, że na 100% znajdzie się Jego człowiek z odpowiednimi warunkami lokalowymi (ja marzę, żeby On nie musiał pokonywać schodów), no i najlepiej żeby człowiek pracował w domu np.jakiś pisarz, to moje małe marzenia względem domku Marianka; Quote
paula_t Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Coś mi świta, ale czasem dziennie wchodzę na tyle wątków obcych, że wszystkiego nie idzie spamiętać. Zaraz sobie poszukam, żeby się trochę podbudować :) Może już niedługo schody nie będą dla niuńka przeszkodą, oby tylko ta operacja poszła dobrze. Ludzi przeraża jego wiek niestety, a w dodatku Marianek potrzebuje przede wszystkim dwóch rzeczy:domu z ogrodem i człowieka obok siebie i to nie jest jakieś głupie widzimisie tylko dla niego mieszkanie i brak człowieka byłyby męczarnią przez to, że całe życie się szwendał, był na wolności, a teraz jak zobaczył, że człowiek jednak jest dobry, to się przyczepił do michelle jak rzep do psiego ogona ;) Wierzę, że Naszym chłopakom się uda! Ucałuj Masajka ode mnie na dobranoc:) Quote
asiuniab Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 paula_t napisał(a): przyczepił do michelle jak rzep do psiego ogona ;) Wierzę, że Naszym chłopakom się uda! Ucałuj Masajka ode mnie na dobranoc:) pewnie, że ucałuję, no ale żeby o Marianie per "rzep", psi ogon to i owszem;) Quote
Lobaria Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Ależ się domki biją o Masajka :) Juz 3 / słownie trzy :) / Wizyta w Sobótce pod Wrocławiem na piątek potrzebna !!!!! Quote
paula_t Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 [quote name='Lobaria']Ależ się domki biją o Masajka :) Juz 3 / słownie trzy :) / Wizyta w Sobótce pod Wrocławiem na piątek potrzebna !!!!! Jak to?! O czym nie wiem? :D Quote
asiuniab Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 paula_t napisał(a):Jak to?! O czym nie wiem? :D no ja się dowiedziałam dziś wieczorem, mam się jutro z Panią skontaktować, powiem szczerze, że ze mnie taka mało kontaktowa osoba w rozmowie, i ja nie umiem w tym względzie postępować, dlatego bardzo zależy mi na osobie doświadczonej w tym temacie, żeby ze mną pojechała. Quote
paula_t Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Aż 3 domki?! No to teraz możecie przebierać i wybierać, a w konsekwencji wybrać niuńkowi najlepszy domek ;) Ale się cieszę!!!! :multi: (przepraszam, nie mogę się powstrzymać...) A pisałaś już do kogoś doświadczonego z Wrocławia, czy Ci pomóc poszukać dziewczyn i je trochę pomolestować?:eviltong: Quote
asiuniab Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 paula_t napisał(a):Aż 3 domki?! No to teraz możecie przebierać i wybierać, a w konsekwencji wybrać niuńkowi najlepszy domek ;) Ale się cieszę!!!! :multi: (przepraszam, nie mogę się powstrzymać...) A pisałaś już do kogoś doświadczonego z Wrocławia, czy Ci pomóc poszukać dziewczyn i je trochę pomolestować?:eviltong: Pauluś, powiem szczerze, że ten domek nr 2 to mi się nie bardzo widzi, bo Oni robią mam wrażenie casting na psa, chcą się umówić na spacer itd, te dwa pozostałe (ja rozmawiałam z tym nr 1) to oczywiście zgadzają się na wizytę przedadopcyjną, a ten nr 1 to mówi, że sunia co u Nich jest właśnie z dt, to wciąż podsyła zdjęcia Jej tymczasowej opiekunce, to jednak super, że można spać spokojniej. A jeśli chodzi o właśnie kogoś doświadczonego z Wrocławia, to ja nigdzie nie pisałam, Ela wspomniała, że mi pomoże, jutro dowiem się na 100%, czy da radę, jeśli nie, to będę Ci ogromnie wdzięczna, za pomoc, bo ja się tu po dogo nie poruszam zbyt pewnie, nie umiem tego zrobić, żeby wyszukać. A z drugiej strony to akurat jutro i pojutrze mam tak zawalony dzień, że mogę nie zdążyć; Paula na priv wyślę Ci mój nr tel. proszę wyślij mi swój nr, i jak się dowiem od Eli czy Ona coś załatwia to dam znać, czy będę Cię błagać o pomoc, czy nie:) Quote
paula_t Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Na ten moment masz komfort wyboru, więc jeśli coś Ci nie będzie w którymś domku pasować, będziesz miała poważne wątpliwości, to po prostu go odrzucisz :) Fajnie byłoby mieć na bieżąco informacji o Masajku i jego zdjęcia:loveu: Ok, teraz doczytałam, a już chciałam pisać pw ;) To czekam na wieści do jutra :) A potem możesz zacząć błagać:eviltong: Quote
justika Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Witam! zostałam poproszona o pomoc w wizycie przedadopcyjnej i tak jak pisałam na pw, mogę pojechać, ale nie mam w tym prawie żadnego doświadczenia. Pisałam również, ze na wątku wrocławskim jest dużo fajnych osób, które mają dość sporo doświadczenia w tej dziedzinie.Ale jeśli nikt się nie zgodzi, to oczywiście chętnie potowarzyszę:) Quote
Lobaria Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 justika napisał(a):Witam! zostałam poproszona o pomoc w wizycie przedadopcyjnej i tak jak pisałam na pw, mogę pojechać, ale nie mam w tym prawie żadnego doświadczenia. Pisałam również, ze na wątku wrocławskim jest dużo fajnych osób, które mają dość sporo doświadczenia w tej dziedzinie.Ale jeśli nikt się nie zgodzi, to oczywiście chętnie potowarzyszę:) Witaj, witaj, poznasz mnie po avatarku :) Może rzeczywiście lepiej, aby był ktoś doświadczony - ja nie znam wątku wrocławskiego, niestety... Quote
paula_t Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Dzięki justika za odzew :) Pewnie, że lepiej, ale zostało niewiele czasu :/ Ja już napisałam gdzie się dało, czekamy. Jeśli odezwie się ktoś, kto jest doświadczony w tych sprawach, to poprosimy o pomoc, ale jeśli anusiab miałaby jechać sama, to już lepiej, żeby ktoś Jej towarzyszył-co dwie głowy to nie jedna. A na wizycie prócz wielu pytań potrzebna jest jeszcze ogromna intuicja, a tu dwie kobity by były ;) Quote
NikaEla Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 (edited) [quote name='asiuniab']ta Pani mi ze 3 razy mówiła od kogo i żeby zapytać o rekomendację, ale ja tylko imię zapamiętałam Lena:) Trafiłam tu z wątku Wrocławskiego, Jeśli od p. Leny z Wrocławia ma psa to może od POKER? A jeśli tak to Poker tylko najlepszym domkom daje swoje tymczasowane sunie :) wtedy PA nie byłaby juz potrzebna Pamiętasz jak się sunia nazywa?. Edited August 1, 2012 by Nikaragua Quote
asiuniab Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nikaragua napisał(a):Trafiłam tu z wątku Wrocławskiego, Jeśli od p. Leny z Wrocławia ma psa to może od POKER? A jeśli tak to Poker tylko najlepszym domkom daje swoje tymczasowane sunie :) to byłaby super wiadomość:) a ta Pani od p. Leny ma się odezwać w niedzielę, i mamy się na przyszły tydzień umówić z Nią na spotkanie, docelowo Pani była pierwsza, więc jeśli to dobry domek, to Pani będzie szczęśliwą posiadaczką Masaja:) a w piątek mamy wizytę z potencjalnym domem, który jest uprzedzony, że nie jest pierwszy, ale w razie czego będzie można jakąś bidę Państwu polecić, jeśli wizyta przebiegnie pomyślnie; Quote
asiuniab Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 cioteczki, chciałam Wam wszystkim bardzo podziękować za pomoc, tak się składa, że ja akurat jak dzieją się tak ważne sprawy wczoraj i dziś mam dzień od dawna zaplanowany poza domem i w związku tym internetem. Dlatego jeszcze raz dziękuję, że mi tak pomagacie. W razie czego mój nr tel. jakby ktoś chciał się ze mną skontaktować to 601 44 02 44. Quote
asiuniab Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 chciałam tylko Wam powiedzieć, że dzwoniła ta Pani z pierwszego tel. żeby potwierdzić, że Ona nadal jest chętna, nie był to poryw chwili i że wraca w niedzielę, żebyśmy się spotkały w przyszłym tygodniu; cieszę się na prawdę:) Quote
Lobaria Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 asiuniab napisał(a):chciałam tylko Wam powiedzieć, że dzwoniła ta Pani z pierwszego tel. żeby potwierdzić, że Ona nadal jest chętna, nie był to poryw chwili i że wraca w niedzielę, żebyśmy się spotkały w przyszłym tygodniu; cieszę się na prawdę:) Wspaniale, może po tej jutrzejszej wizycie i następnej - zaproponować Pani z Sobótki / o ile wizyta będzie ok, / nowego czarnuszka, który jest w punkcie - podobny do Masajka :) Quote
NikaEla Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 asiuniab napisał(a):chciałam tylko Wam powiedzieć, że dzwoniła ta Pani z pierwszego tel. żeby potwierdzić, że Ona nadal jest chętna, nie był to poryw chwili i że wraca w niedzielę, żebyśmy się spotkały w przyszłym tygodniu; cieszę się na prawdę:) ustaliłyście od kogo z dt i jaką psinę ma ta pani? Quote
asiuniab Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nikaragua napisał(a):ustaliłyście od kogo z dt i jaką psinę ma ta pani? wiesz, co nie, ponieważ Pani jest na wakacjach, nie wiem czy za granicą czy tu w Polsce, ale nie chciałam Jej niepotrzebnie narażać na koszty, jeśli bym do Niej zadzwoniła i okazałoby się, że to poza naszym krajem. Ale jeśli masz i możesz mi przesłać nr do p.Leny, to ja mogę się z Nią skontaktować, bo Pani mi o sobie dużo powiedziała, więc pewnie byśmy doszły do wniosku, czy tam jest piesek z Jej dt. Teraz Pani zadzwoniła, tak jak pisałam potwierdzić, a ja zapomniałam zapytać:oops:, bo jestem dosłownie tuż przed wyjazdem z domu na caaaały dzień i pakuję samochód, z rzeczami, psami ......... mój nr 601 44 02 44:) Quote
NikaEla Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Poker też jest w rozjazdach teraz, wraca chyba w niedziele , napisz do Niej PW wtedy :) tel nie mam Quote
asiuniab Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nikaragua napisał(a):Poker też jest w rozjazdach teraz, wraca chyba w niedziele , napisz do Niej PW wtedy :) tel nie mam ok. tak zrobię:) Quote
Recommended Posts