Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kurczę to dziwna sprawa.
Ode mnie napewno telefonu nie dostał.Zresztą nie miałam o Masajka żadnego telefonu od hohoho także nie wiem...

A Masajek przecudny!;)

Posted

Avilia napisał(a):

A Masajek przecudny!;)

Masajek jest przecudowny i na pewno się w nim ktoś zakocha:) oprócz tych, u których teraz przebywa, oni już dawno są zakochani w nim po uszy:) dziś Masajek był na imieninach u cioci, więc jest ma maxa wymiziany, wykochany i wycałowany:)

Posted

asiuniab napisał(a):
Masajek jest przecudowny i na pewno się w nim ktoś zakocha:) oprócz tych, u których teraz przebywa, oni już dawno są zakochani w nim po uszy:) dziś Masajek był na imieninach u cioci, więc jest ma maxa wymiziany, wykochany i wycałowany:)

No bo jak go nie kochać:) To sama cudna słodycz:)

Posted

ewu napisał(a):
Patrząc na fotkę w avatarze - rozumiem:)

Dodatkowo moja księżniczka jest najmądrzejszym i najgrzeczniejszym psem na świecie, więc marzę o drugim takim :D Ale nie mogę :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Dodatkowo moja księżniczka jest najmądrzejszym i najgrzeczniejszym psem na świecie, więc marzę o drugim takim :D Ale nie mogę :(

Każdy ma takiego naj....:) Ja mam trzy naj, naj , naj:):) :)

Posted

[quote name='zerduszko']O nie! Ja mam jedną naj, a drugą... okropną krnąbrnicę i wredotę ;)
No wiadomo - bo ta naj - to ode mnie :evil_lol:
Druga czarnula też dobra i kochana - nie narzekaj Ciocia - pokochała Lizaczka ;)

Posted (edited)

hmmm, ja też nic o tym nie wiem, bardzo bym chciała małego szkraba mieć u siebie, ale to jest dla mnie nie do ogarnięcia, przy tych moich dwóch ogonach, więc Masajka czeka teraz kastracja, sesja i ruszamy z ogłoszeniami, a potem to już tylko castingi na najlepszy dom w Świecie.

Edited by asiuniab
Posted (edited)

[quote name='ewu']A Masaj przecież siedzi we Wrocławiu u Asiuniamb...[/QUOTE]
no jest u mnie, ale szukamy Mu domku.....
no i koniecznie trzeba zmienić tytuł;

Edited by asiuniab