Avilia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Kurczę to dziwna sprawa. Ode mnie napewno telefonu nie dostał.Zresztą nie miałam o Masajka żadnego telefonu od hohoho także nie wiem... A Masajek przecudny!;) Quote
asiuniab Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Avilia napisał(a): A Masajek przecudny!;) Masajek jest przecudowny i na pewno się w nim ktoś zakocha:) oprócz tych, u których teraz przebywa, oni już dawno są zakochani w nim po uszy:) dziś Masajek był na imieninach u cioci, więc jest ma maxa wymiziany, wykochany i wycałowany:) Quote
ewu Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 asiuniab napisał(a):Masajek jest przecudowny i na pewno się w nim ktoś zakocha:) oprócz tych, u których teraz przebywa, oni już dawno są zakochani w nim po uszy:) dziś Masajek był na imieninach u cioci, więc jest ma maxa wymiziany, wykochany i wycałowany:) No bo jak go nie kochać:) To sama cudna słodycz:) Quote
ewu Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 zerduszko napisał(a):Zakochana jestem w nim niezmiennie :) Patrząc na fotkę w avatarze - rozumiem:) Quote
zerduszko Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 ewu napisał(a):Patrząc na fotkę w avatarze - rozumiem:) Dodatkowo moja księżniczka jest najmądrzejszym i najgrzeczniejszym psem na świecie, więc marzę o drugim takim :D Ale nie mogę :( Quote
ewu Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 zerduszko napisał(a):Dodatkowo moja księżniczka jest najmądrzejszym i najgrzeczniejszym psem na świecie, więc marzę o drugim takim :D Ale nie mogę :( Każdy ma takiego naj....:) Ja mam trzy naj, naj , naj:):) :) Quote
zerduszko Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 O nie! Ja mam jedną naj, a drugą... okropną krnąbrnicę i wredotę ;) Quote
Klaudus__ Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='zerduszko']O nie! Ja mam jedną naj, a drugą... okropną krnąbrnicę i wredotę ;) No wiadomo - bo ta naj - to ode mnie :evil_lol: Druga czarnula też dobra i kochana - nie narzekaj Ciocia - pokochała Lizaczka ;) Quote
__Lara Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Avilia napisał(a):Jak to w DS?Czy o czymś mi nie wiadomo czy co? Własnie, właśnie :razz: Quote
asiuniab Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 (edited) hmmm, ja też nic o tym nie wiem, bardzo bym chciała małego szkraba mieć u siebie, ale to jest dla mnie nie do ogarnięcia, przy tych moich dwóch ogonach, więc Masajka czeka teraz kastracja, sesja i ruszamy z ogłoszeniami, a potem to już tylko castingi na najlepszy dom w Świecie. Edited July 3, 2012 by asiuniab Quote
asiuniab Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='__Lara']?????? to o co chodzi????[/QUOTE] nie wiem, musimy poczekać na Kaludus_ ? Quote
ewu Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 A Masaj przecież siedzi we Wrocławiu u Asiuniamb... Quote
asiuniab Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 (edited) [quote name='ewu']A Masaj przecież siedzi we Wrocławiu u Asiuniamb...[/QUOTE] no jest u mnie, ale szukamy Mu domku..... no i koniecznie trzeba zmienić tytuł; Edited July 5, 2012 by asiuniab Quote
ewu Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='zerduszko']Może to proroczy tytuł? :D[/QUOTE] Pewnie tak:) Quote
Lobaria Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Szczenior Lumpo ma parwo :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/229159-Piękny-biszkoptowy-szczeniak-Lumpo-walczy-o-życie-parwo Quote
Recommended Posts