asiuniab Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Klaudus__']Ale ja tytułu nie zmieniałam... :o Klaudia, Ty coś czarujesz, Imbirek rozpływa się we mgle i wraca, Masaj ma wyczarowany super tytuł, pomyśl nad tym, może to jakiś znak? Jak już zaczniesz czarować na dobre, to możliwości jest wiele.... Quote
asiuniab Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Klaudus__']Ale ja tytułu nie zmieniałam... :o Klaudia, Ty coś czarujesz, Imbirek rozpływa się we mgle i wraca, Masaj ma wyczarowany super tytuł, pomyśl nad tym, może to jakiś znak? Jak już zaczniesz czarować na dobre, to możliwości jest wiele....:razz: Quote
asiuniab Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Pochwalimy się co u Masajka. Masajek już kilka razy został całkiem saaaaaam w domu i wszystko było ok. jak wracaliśmy, On jest bardzo grzeczny. Tylko chłopak nie chce nam przytyć, musimy kupić jakąś wysoko kaloryczną karmę:) Quote
ewu Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 (edited) [quote name='asiuniab']Pochwalimy się co u Masajka. Masajek już kilka razy został całkiem saaaaaam w domu i wszystko było ok. jak wracaliśmy, On jest bardzo grzeczny. Tylko chłopak nie chce nam przytyć, musimy kupić jakąś wysoko kaloryczną karmę:)[/QUOTE] Jest młody i ruchliwy:) Stasinek też jest szczupły, bo ma dużo ruchu i drobną budowę- tak jak Masajek:) Mój Pączek jest masywny i wet mnie objechał,że na swój wiek- ok 8 - miesięcy, jest stanowczo za gruby...:( Ja widzę jednak,że on ma taką ciężką budowę, wielki łeb, grube łapy, szeroką klatkę. Wygląda jak miniatura rottweilera. Masaj jest drobnej kości, taki delikatny,śliczny piesio. Edited July 9, 2012 by ewu Quote
asiuniab Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 spróbuję wkleić kilka zdjęć pięknego Masajka: Quote
zerduszko Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ależ bym go ukochała, taka mordka kochana... :( Nie tuczyłabym go na siłę, powinien nabrać mięśni, ale za chudy nie jest. Quote
Lobaria Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Słuchajcie, mamy poważny problem - musimy natychmiast ulokować Ikarka gdziekolwiek - nie może być już w DT w Siemianowicach !!!! Nie mam czasu opisywać sytuacji - pomózcie coś wymyślić!!! Sprawa na ostrzu noża!!! Quote
Klaudus__ Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 Zdjęcia Czarnucha powalające. I te Jego miny... :) Quote
__Lara Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Klaudus__']Zdjęcia Czarnucha powalające. I te Jego miny... :) No dokładnie :) Co z jego ogłoszeniami? Takie świetne zdjęcia trzeba wykorzystać. Quote
asiuniab Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 no właśnie na takie zdjęcia czekałam, resztę dziś wieczorkiem dołożę, i zaczynamy z ogłoszeniami, choć Masajunia w piątek dopiero będzie mieć kastrację, bidak, ale wiadomo, że to w wyższym celu:) Quote
asiuniab Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 obiecana reszta zdjęć, choć powinnam za jakiś czas dostać jeszcze kilka: Quote
Lobaria Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Wspaniałe zdjęcia do ogłoszeń!!!! Jaki Masajek piekny :) Quote
asiuniab Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Lobaria']Wspaniałe zdjęcia do ogłoszeń!!!! Jaki Masajek piekny :)[/QUOTE] no pewnie, że piękny, i kochany, także domek musi się znaleźć i to taki najwspanialszy, wymarzony, naj, naj!! Quote
bakusiowa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Tutaj jest smutny. To z powodu kastracji:evil_lol: Quote
__Lara Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 To zdjęcie powyżej - cudne! To też: Zresztą wszystkie cudne, Masajek jest cudny! Mamy jakiś tekścik do ogłoszeń? Quote
asiuniab Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='bakusiowa'] Tutaj jest smutny. To z powodu kastracji:evil_lol: albo patrzy za swoim wymarzonym domkiem...... Quote
asiuniab Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='__Lara']To zdjęcie powyżej - cudne! To też: Zresztą wszystkie cudne, Masajek jest cudny! Mamy jakiś tekścik do ogłoszeń? ja tekścik brałam z tego co o Masajku pisała Klaudia ( poniżej), teraz się zastanawiam, czy nie wykupić sklecenia jakiegoś fajnego tekściku? Masaj to drobny - około 8 kg psiak. Jest młody - ma zaledwie około roku. Bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem. Będzie wspaniałym kompanem do wszelkich zabaw i aktywnego trybu życia. Ponieważ jest niesamowicie żywiołowy. Widząc człowieka - natychmiast przywołuje Go zwracając na siebie uwagę wesołym szczekaniem. Będzie wiernym przyjacielem całej rodziny - jak tylko dasz Mu szansę i okażesz trochę serca. Quote
Recommended Posts