Lobaria Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='zerduszko']Kciukam, żeby ktoś się znalazł na wizytę :)[/QUOTE] A ja kciukam za pozytywną wizytę i domek dla któregoś z chłopaków... / a może Panu dwupak by pasował.../ Quote
Avilia Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Jak macie chwilkę to proszę napiszcie do kogoś z Krakowa prośbę o wizytę. Quote
rents Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Avilia']Jak macie chwilkę to proszę napiszcie do kogoś z Krakowa prośbę o wizytę.[/QUOTE] Ola ! Post 125 - Wojtuś ma tajny plan z Bakusiową - więc sądziłem, że wizyta PA załatwiona ! Quote
rents Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Wojtuś dostał namiary na PA i obiecał, że zwizytuje domek (dla Marcelka lub Masaja) Quote
bakusiowa Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Masaj będzie jutro w DZ. Może ktoś kupi gazetę i zobaczy jak prezentuje się zdjęcie. Quote
ewu Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='rents']Wojtuś dostał namiary na PA i obiecał, że zwizytuje domek (dla Marcelka lub Masaja) Wojtuś to solidna firma. Gdyby nie mógł można porosić Elik. Jak będzie konieczność dajcie mi znać załatwię Pa , gdyby Wojtusiowi coś wypadło. Trzymam kciuki za mojego pupilka. Masjku cudny żebyś dostał domek:) Quote
rents Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Wojtuś dzisiaj po 20-tej zrobi PA dla Masajka lub Marcelka. Quote
wojtuś Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Państwo zdecydowali się na Marcela:smile: Obydwoje już na emeryturze, weseli, radośni, po odejściu kochanego jamnika w tamtym roku zdecydowali się na kolejnego pieska, Państwo już czekają na Marcela, są cały czas w domku, pokryją koszty transportu, Miło było posłuchać Pana o jego psich miłościach, od dziecka był z pieskami i to on będzie chodził na spacery, Pani będzie dbała o czystość - wycieranie łap- bo piesek może spać na kanapie i poduni :smile: Masajku i Ty znajdziesz swój Domek:smile: Masaja i Marcela Pan wypatrzył na gumtre Quote
Avilia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='wojtuś']Państwo zdecydowali się na Marcela:smile: Obydwoje już na emeryturze, weseli, radośni, po odejściu kochanego jamnika w tamtym roku zdecydowali się na kolejnego pieska, Państwo już czekają na Marcela, są cały czas w domku, pokryją koszty transportu, Miło było posłuchać Pana o jego psich miłościach, od dziecka był z pieskami i to on będzie chodził na spacery, Pani będzie dbała o czystość - wycieranie łap- bo piesek może spać na kanapie i poduni :smile: Masajku i Ty znajdziesz swój Domek:smile: Masaja i Marcela Pan wypatrzył na gumtre[/QUOTE] Wojtusiu i tutaj jeszzcze raz bardzo dziękuję za wizytę!:) Quote
Klaudus__ Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Nie martw się Masajku - Wojtuś i Tobie zrobi pozytywną wizytę jak tylko domek się trafi :haha: Quote
Javena Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='Avilia']Szukam osoby do wizyty z Krakowa! ul.Sasa Zubrzyckiego Pan jest zainteresowany Masajem lub Marcelem! mnie robiła wizyte wtatara edit: O ,to już wizyta była :) Szkoda ,ze nie Masajek. Quote
ewu Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 [quote name='bakusiowa']Dobrze że któryś z psiaków znalazł dom.[/QUOTE] Masajek też znajdzie. Quote
paulinken Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Bardzo mnie cieszy, że Państwo pokryją koszty transportu, to się chwali :) Quote
bakusiowa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='Avilia']Masajku gdzie ten Twój ludź?[/QUOTE] Z sobotniego ogłoszenia w DZ nie było żadnego telefonu? Quote
Avilia Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 [quote name='bakusiowa']Z sobotniego ogłoszenia w DZ nie było żadnego telefonu?[/QUOTE] Ani jednego... Quote
Avilia Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 [quote name='AtaO']Masajku, biedaku....dlaczego nikt nie dzwoni....[/QUOTE] Ja nie wiem gdzie Ci ludzie oczy mają. Masajek będzie w Metrze w tym tygodniu-dzięki Asi z FB! Musi ktoś zadzwonić! Quote
ewu Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 __Lara napisał(a):No to nieźle, musi ktoś zadzwonić! Musi!!!!!!! Quote
Lobaria Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Masajku, jesteś takim fajnym psiakiem... ludzika - otwórzcie oczy...no i serca... Quote
Recommended Posts