ewu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Masajku wybacz mi ale musę się pochwalić...:) Wczoraj wreszcie urodził się mój wnuczek:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::laola: Quote
Avilia Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='ewu']Masajku wybacz mi ale musę się pochwalić...:) Wczoraj wreszcie urodził się mój wnuczek:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::laola:[/QUOTE] Gratulacje!!!I szczerze zazdroszczę Pani córce,że ma to już za sobą:P A o Masajka nadal zero telefonów.Pomimo rozklejanych plakatów we Wrocławiu... Quote
Javena Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Avilia']Gratulacje!!!I szczerze zazdroszczę Pani córce,że ma to już za sobą:P A o Masajka nadal zero telefonów.Pomimo rozklejanych plakatów we Wrocławiu...[/QUOTE] Gratuluje babciu. :multi: ja tez jestem zdziwiona,że nikt nie dzwoni. Zrobiłam mu jeszcze pare ogłoszeń ,niektóre odświeżyłam .:crazyeye: Quote
__Lara Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Hihi, gratulujemy wnusia :) Kurcze, i Masajek nie ma szczęścia :( Quote
Klaudus__ Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Pani Basiu - SERDECZNIE GARTULUJĘ!! Jak się czuje córka?? Quote
ewu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Avilia']Gratulacje!!!I szczerze zazdroszczę Pani córce,że ma to już za sobą:P A o Masajka nadal zero telefonów.Pomimo rozklejanych plakatów we Wrocławiu...[/QUOTE] Dziękuję, Pani też to będzie miała za sobą, wkrótce. I wszystko się uda :) Quote
ewu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Nie rozumiem tej ciszy telefonicznej.... Masajek jest śliczny i ma niezwykle miły pychol:) Quote
paulinken Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Mogę podać namiar do pani z DZ, trzeba wysłać do niej tekst i fotkę, ona prześle konto, na które trzeba wpłacić pieniądze. Quote
bakusiowa Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='paulinken']Mogę podać namiar do pani z DZ, trzeba wysłać do niej tekst i fotkę, ona prześle konto, na które trzeba wpłacić pieniądze.[/QUOTE] Mogę zrobić Masajowi ogłoszenie w gazecie. Proszę o sugestie które zdjęcie wybrać. Namiary na panią mam. Quote
paulinken Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Masaj ma raczej kiepskie zdjęcia, może to? Poprawiłam trochę, ale i tak szału nie ma... Quote
Avilia Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Niestety jemu zdjęcia zrobić jest bardzo trudno. On po prostu w mijescu nie umie ustać;) Quote
Javena Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Na tablicy.pl ma ponad 260 wejsc. Aż dziw ,że nikt nie dzwoni. Quote
bakusiowa Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Javena']Na tablicy.pl ma ponad 260 wejsc. Aż dziw ,że nikt nie dzwoni. U mnie na tablicy w tej chwili ma już 582 wejścia. http://tablica.pl/oferta/czarny-usmiechniety-masaj-szuka-swojego-czlowieka-ID14FLL.html Quote
Lobaria Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 ewu - GRATULUJĘ WNUSIA... MASAJKU, NIECH KTOŚ ŚWIETNY WRESZCIE CIĘ DOCENI... Quote
Avilia Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Szukam osoby do wizyty z Krakowa! ul.Sasa Zubrzyckiego Pan jest zainteresowany Masajem lub Marcelem! Quote
__Lara Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Avilia']Szukam osoby do wizyty z Krakowa! ul.Sasa Zubrzyckiego Pan jest zainteresowany Masajem lub Marcelem! Co za wiadomość!!! Cholewcia, dużo osób jest z Krakowa: [Kraków] wtatara [kraków] kiwi (na terenie krakowa) [krakow] jagienka42 [Kraków] liryka [Kraków] laverte salibinka (na terenie Krakowa lub bliskie okolice) [Kraków] agamika [Kraków] malade [Kraków i okolice] florentynka [Kraków] kenny (Kraków, Przemyśl) [Kraków] kopciuszek Gdów, Kraków] 2411magdalenka [Kraków] miniulka91 [Kraków / Wieliczka] Kinya (w miarę mozliwości - tylko Małopolska) [Kraków / Skawina] Jola+Rani+Sari Jagienka (Kraków, Skawina) [Kraków] paoiii (mogę towarzyszyć ) [Kraków] Topi Quote
bakusiowa Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='rents']No same dziewczyny. Proponuje faceta - Wojtuś ![/QUOTE] Dzwoniłam w południe do Wojtusia. Plan działania został omówiony. Quote
Recommended Posts