Luzia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 [quote name='Tepes']No to kobieto jedziesz:evil_lol: Ciiii nie jadę :lol: Nie kuś losu kobieto :evil_lol: Quote
polciuaa Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 [quote name='Luzia']Wolę się nie deklarować, że przyjadę bo potem kooopa z tego wyjdzie ;) Lepiej tak delikatnie, wtedy może większa szansa ;) aa ta, marudzisz. :diabloti: [quote name='Tepes']No to kobieto jedziesz:evil_lol: dobrze godosz! :diabloti: Quote
Luzia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Poza tym najpierw muszę psy wychować :evil_lol: bo teraz wstyd je gdziekolwiek pokazać :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Luzia napisał(a):Poza tym najpierw muszę psy wychować :evil_lol: bo teraz wstyd je gdziekolwiek pokazać :diabloti: aa, gorszych głąbów niż mój psychol na pewno nie masz więc nie masz się co nimi przejmować i po prostu jedź. :diabloti: Quote
Bewarka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Szkoda, że nie widziałaś jak się na ostatnich zachowywały :diabloti: jak tylko nie rzucają się na wszystkich dookoła to bierzesz pod pache i na zlot :D Quote
polciuaa Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Bewarka napisał(a):Szkoda, że nie widziałaś jak się na ostatnich zachowywały :diabloti: jak tylko nie rzucają się na wszystkich dookoła to bierzesz pod pache i na zlot :D ona dobrze mówi! słuchajta jej ludzie! :multi: :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 dogomanka_ napisał(a):aa, gorszych głąbów niż mój psychol na pewno nie masz więc nie masz się co nimi przejmować i po prostu jedź. :diabloti: Nie możliwe moje są nadzwyczajne, każde po kolei, a do tego każde w innej kategorii :diabloti: Bewarka napisał(a):Szkoda, że nie widziałaś jak się na ostatnich zachowywały :diabloti: jak tylko nie rzucają się na wszystkich dookoła to bierzesz pod pache i na zlot :D Nie no na wszystkich nie, zostawiają w spokoju jakieś 10% ( czyli tych co znają ) :diabloti: Quote
polciuaa Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Luzia napisał(a):Nie możliwe moje są nadzwyczajne, każde po kolei, a do tego każde w innej kategorii :diabloti: n oto łądnie się wpasują w psie towarzycho na zlocie. :diabloti: Quote
Luzia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 dogomanka_ napisał(a):n oto łądnie się wpasują w psie towarzycho na zlocie. :diabloti: Wpasują albo zezrom :evilbat: Quote
Avaloth Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Luzia napisał(a):Wpasują albo zezrom :evilbat: Najwyżej będzie o kilka psich oszołomów na świecie mniej :diabloti: To może ja wpadnę z Krowem, skoro to jest sposób na pozbycie sie go...:cool3: Quote
Luzia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Avaloth napisał(a):Najwyżej będzie o kilka psich oszołomów na świecie mniej :diabloti: To może ja wpadnę z Krowem, skoro to jest sposób na pozbycie sie go...:cool3: W sumie co racja to racja :hmmmm: Mi w to graj, przynajmniej na karmie zaoszczędzę :evil_lol: Quote
Maalwi Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Nienawidzę czegos takiego :angryy: Dowiedziałam sie,ze moim rodzicom został przyznany urop akurat na czas zlo9tu, kiedy wyjeżdżamy gdzieś z Bibi także ja odpadam :shake: Quote
zootechniczka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Muszę tylko zaznaczyć że jak nie będzie wystarczającej liczby osób i trzeba będzie zamiast 200 zł płacic powiedzmy 400 czy więcej żeby się wyrównało za brakujące osoby to ja będe musiała zrezygnować bo nie dam rady finnansowo.Więdz ludziska nie zastanawiać się tylko się wpisywać ;). Quote
polciuaa Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Maalwi napisał(a):Nienawidzę czegos takiego :angryy: Dowiedziałam sie,ze moim rodzicom został przyznany urop akurat na czas zlo9tu, kiedy wyjeżdżamy gdzieś z Bibi także ja odpadam :shake: cholera, wypisuje. :roll: zootechniczka napisał(a):Muszę tylko zaznaczyć że jak nie będzie wystarczającej liczby osób i trzeba będzie zamiast 200 zł płacic powiedzmy 400 czy więcej żeby się wyrównało za brakujące osoby to ja będe musiała zrezygnować bo nie dam rady finnansowo.Więdz ludziska nie zastanawiać się tylko się wpisywać ;). 400 to przesada. :diabloti: jeśli w domkach będzie po 6 osób to wyjdzie po 225zł od osoby wiec tragicznie nie będzie, jeśli jednak będzie mniej osób chyba będę musiała po prostu "odrezerwować" jeden domek, o ile oczywiście zgodzą się na to właściciele ośrodka, dlatego też uprzejmie proszę o zapisywanie się, a nie wypisywanie. :) Quote
agaton85 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Dziękuję bardzo za zaproszenie, zjawiam się na wątku. We wrześniu wybieram się na owczarkowy zlot, urlop zaklepany i niestety nie dane będzie mi poznać w tym roku dogomaniaków. Może innym razem, w każdym razie życzę udanego zlotu i super zabawy :cool3: Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 agaton85 napisał(a):Dziękuję bardzo za zaproszenie, zjawiam się na wątku. We wrześniu wybieram się na owczarkowy zlot, urlop zaklepany i niestety nie dane będzie mi poznać w tym roku dogomaniaków. Może innym razem, w każdym razie życzę udanego zlotu i super zabawy :cool3: szkoda, ale w takim razie zapraszamy za rok. :D Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Luzia napisał(a):A ja to Was nie lubię. O! :diabloti: mnie też? :( Quote
Luzia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 dogomanka_ napisał(a):mnie też? :( Nie wiem, muszę się zastanowić :grins: Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Luzia napisał(a):Nie wiem, muszę się zastanowić :grins: :(:(:(:(:(:(:(:( Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 anka11 napisał(a):oo Luzia fajnie jakbys jechala! :loveu: chociaż Luzia mnie nie lubi to również uważam, że byłoby super jakby pojechała. :D Quote
anka11 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 oj tam, oj tam powiedziala ,ze musi sie zastanowic, a nie ze Cie nie lubi :lol: Quote
polciuaa Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 anka11 napisał(a):oj tam, oj tam powiedziala ,ze musi sie zastanowic, a nie ze Cie nie lubi :lol: to prawie to samo. :evil_lol: Quote
Recommended Posts