Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Luzia']Wolę się nie deklarować, że przyjadę bo potem kooopa z tego wyjdzie ;)
Lepiej tak delikatnie, wtedy może większa szansa ;)
aa ta, marudzisz. :diabloti:
[quote name='Tepes']No to kobieto jedziesz:evil_lol:
dobrze godosz! :diabloti:

Posted

Luzia napisał(a):
Poza tym najpierw muszę psy wychować :evil_lol: bo teraz wstyd je gdziekolwiek pokazać :diabloti:

aa, gorszych głąbów niż mój psychol na pewno nie masz więc nie masz się co nimi przejmować i po prostu jedź. :diabloti:

Posted

Szkoda, że nie widziałaś jak się na ostatnich zachowywały :diabloti: jak tylko nie rzucają się na wszystkich dookoła to bierzesz pod pache i na zlot :D

Posted

Bewarka napisał(a):
Szkoda, że nie widziałaś jak się na ostatnich zachowywały :diabloti: jak tylko nie rzucają się na wszystkich dookoła to bierzesz pod pache i na zlot :D

ona dobrze mówi! słuchajta jej ludzie! :multi: :evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
aa, gorszych głąbów niż mój psychol na pewno nie masz więc nie masz się co nimi przejmować i po prostu jedź. :diabloti:

Nie możliwe moje są nadzwyczajne, każde po kolei, a do tego każde w innej kategorii :diabloti:

Bewarka napisał(a):

Nie no na wszystkich nie, zostawiają w spokoju jakieś 10% ( czyli tych co znają ) :diabloti:

Posted

Luzia napisał(a):
Nie możliwe moje są nadzwyczajne, każde po kolei, a do tego każde w innej kategorii :diabloti:

n oto łądnie się wpasują w psie towarzycho na zlocie. :diabloti:

Posted

Luzia napisał(a):
Wpasują albo zezrom :evilbat:

Najwyżej będzie o kilka psich oszołomów na świecie mniej :diabloti:
To może ja wpadnę z Krowem, skoro to jest sposób na pozbycie sie go...:cool3:

Posted

Avaloth napisał(a):
Najwyżej będzie o kilka psich oszołomów na świecie mniej :diabloti:
To może ja wpadnę z Krowem, skoro to jest sposób na pozbycie sie go...:cool3:

W sumie co racja to racja :hmmmm:
Mi w to graj, przynajmniej na karmie zaoszczędzę :evil_lol:

Posted

Nienawidzę czegos takiego :angryy: Dowiedziałam sie,ze moim rodzicom został przyznany urop akurat na czas zlo9tu, kiedy wyjeżdżamy gdzieś z Bibi także ja odpadam :shake:

Posted

Muszę tylko zaznaczyć że jak nie będzie wystarczającej liczby osób i trzeba będzie zamiast 200 zł płacic powiedzmy 400 czy więcej żeby się wyrównało za brakujące osoby to ja będe musiała zrezygnować bo nie dam rady finnansowo.Więdz ludziska nie zastanawiać się tylko się wpisywać ;).

Posted

Maalwi napisał(a):
Nienawidzę czegos takiego :angryy: Dowiedziałam sie,ze moim rodzicom został przyznany urop akurat na czas zlo9tu, kiedy wyjeżdżamy gdzieś z Bibi także ja odpadam :shake:

cholera, wypisuje. :roll:

zootechniczka napisał(a):
Muszę tylko zaznaczyć że jak nie będzie wystarczającej liczby osób i trzeba będzie zamiast 200 zł płacic powiedzmy 400 czy więcej żeby się wyrównało za brakujące osoby to ja będe musiała zrezygnować bo nie dam rady finnansowo.Więdz ludziska nie zastanawiać się tylko się wpisywać ;).

400 to przesada. :diabloti: jeśli w domkach będzie po 6 osób to wyjdzie po 225zł od osoby wiec tragicznie nie będzie, jeśli jednak będzie mniej osób chyba będę musiała po prostu "odrezerwować" jeden domek, o ile oczywiście zgodzą się na to właściciele ośrodka, dlatego też uprzejmie proszę o zapisywanie się, a nie wypisywanie. :)

Posted

Dziękuję bardzo za zaproszenie, zjawiam się na wątku. We wrześniu wybieram się na owczarkowy zlot, urlop zaklepany i niestety nie dane będzie mi poznać w tym roku dogomaniaków. Może innym razem, w każdym razie życzę udanego zlotu i super zabawy :cool3:

Posted

agaton85 napisał(a):
Dziękuję bardzo za zaproszenie, zjawiam się na wątku. We wrześniu wybieram się na owczarkowy zlot, urlop zaklepany i niestety nie dane będzie mi poznać w tym roku dogomaniaków. Może innym razem, w każdym razie życzę udanego zlotu i super zabawy :cool3:

szkoda, ale w takim razie zapraszamy za rok. :D